zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 hakkında şöyle bir inceleme yazdım. son dönemde bu kadar beklediğim ve gerçek anlamda bu kadar hayal kırıklığı yaşadığım tek oyun olabilir. beyond: two souls bile bu kadar moralimi bozmamıştı en azından senaryosu iyiydi alkolle falan iyi gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Oyun 6k mb ram mi istiyor? 4k her şeye yetere ne oldun lan. ne olduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Arma 3 daha sandbox bundan gg sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Biraz oynadımda olmamış oyun çok eksiği var. Araç dinamiği rezalet sürüşler, dönüşler, hızlanma sesi hiç bir şekilde olmamış sanki needforspeedte drag yarışı oynuyoruz. o kadar zor dönüyor işte araç Karakter desen lök diye oyuna atıyor bağladığı yok. Tamam konsept güzel hack ama bütün oyunu bunun üzerine kurup gerisini koy vermişler. İlaçlı oynayın paranız cebinizde kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 NolaxThensbane said: İlaçlı oynayın paranız cebinizde kalsın Bir de para mı vereceğiz, lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 veren arkadaşlar var isim verip rencide etmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=xKANrurBOBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 http://art.penny-arcade.com/photos/i-nnknNzJ/0/1050x10000/i-nnknNzJ-1050x10000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Madcat said: full fiyati dedigin 60 euro, indie oyunlar bile 15 dolardan basliyor, fiyatin kac olmasini bekliyorsunuz ki ben onu yillardir cozemedim? Watch Dogs gibi singleplayer odaklı oyunların 35-40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ön siparişte 60tl yaptılar tr için gayet iyiydi. ac4 ü de 60 tl yaptılar. bunu ilk yapacak firmanın ubi olmasını beklemezdim. o yönden kötü imajlarını biraz düzelttiler benim için. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bu hack olayından acaip keyif alıyorum. Birisi reddite de yazmış, uPlay'i fixlediklerinden beri oyun sırasında invasion'lar arttı. Sürekli bir göreve başlarken ya da bitirdikten sonra invasion oluyor. Bu zamanla paronayak yaptı beni. Sürekli arkamı kontrol ediyorum, trafikte araçların seyrinde tuhaflık var mı, NPC'ler tuhaf davranıyor mu falan bakıyorum. Bu yolla birkaç kişiyi daha invasion'a başlamadan elimine ettim. O kadar zevkli ki dinamikleri, oyunun eksilerini unutturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Hacker'ı bulamayınca noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 varını yoğunu hekliyor irl. immersion artsın diye yapmışlar. wow so real ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 saklanıp kameralarla izleyerek öldürmek fln baya eğlenceli olmuş. videodaki buglardan hiçbirine de rastlamadım normal oynarken. bulmak için kasmışlar sanırım. hack olayı yeterince yenilik katmış openworld olayına o yüzden gerisini pek sallamamamları çok gözüme batmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Nekro said: bunun gibisine denk geldim ben, tam ayni degildi ama. act 2 basindaki gorevlerden birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Warhero said: Madcat said: full fiyati dedigin 60 euro, indie oyunlar bile 15 dolardan basliyor, fiyatin kac olmasini bekliyorsunuz ki ben onu yillardir cozemedim? Watch Dogs gibi singleplayer odaklı oyunların 35-40 single play derken? sdfnlksdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ben de başlıyorum şimdi, sağ olsun df yarı fiyatına bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Madcat said: single play derken? sdfnlksdsfd Oyunda 4 kişi coop campaign yapma, 5v5 team deathmatch gibi multiplayer unsurlar yok, tamamen singleplayer'a odaklı bir oyun yapmışlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 co-op yok da baya multiplayerı var oyunun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 fizban said: Nekro said: bunun gibisine denk geldim ben, tam ayni degildi ama. act 2 basindaki gorevlerden birinde. inceledim ben bütün bu camlarda aynı şeyi yapmışlar. yansıma hesabı yapmak yerine light map kullanmışlar optimizasyon için büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 her yere ayrı ayrı yapmak zor gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 beklediğimden çok daha fazla aktivite var oyunda, bu büyük bir artı. eğlenceli de şu ana kadar oynadıklarımın hepsi (madness tam bir carmageddon olmuş ahah) aktivitelerin içine dahi skill tree koymak hoş olmuş. şu an tek derdim grafik ayarları. assassino'yu ultra'da oynamıştım. bunu ultra'da oynamayı beklemiyordum gtx 770 ile, sonuçta çok daha fazla detay var, daha büyük harita var vs. fakat ortasını bir türlü bulamadım. txaa x2'yi temporal smaa'ya çektim, reflection ve shadow'ları ultra'dan high'a indirdim, ambient da hbao low yaptım, gene de 40 - 50 fps arası bir şey alıyorum. ha tabi en baba fps kazancını vsync'i kapatınca alıyorum. d3d overrider ile de triple buffering ve force vsync yapıyorum oyunu başlatırken. yine de istediğim smooth'luğu yakalayamadım. hala yer yer kasılmalar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 pclere tam optimize edilememiştir belki? Daha çok nextgen konsollarda smooth oynansın diye tasarlanmış olabilir Zira ac2 oynarken, oyun için gerekenden yüksek bir sistemim olmasına rağmen leş gibi fps düşmeleri oluyordu. Klasik ubi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ayarlarla oynama boşuna. Ubisoft'dan bi yazılım mühendisi oyunun adam gibi optimize edilmediğini ve patch geleceğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar