Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watch Dogs

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Biraz oynadımda olmamış oyun çok eksiği var.

Araç dinamiği rezalet sürüşler, dönüşler, hızlanma sesi hiç bir şekilde olmamış sanki needforspeedte drag yarışı oynuyoruz. o kadar zor dönüyor işte araç

Karakter desen lök diye oyuna atıyor bağladığı yok.

Tamam konsept güzel hack ama bütün oyunu bunun üzerine kurup gerisini koy vermişler.

İlaçlı oynayın paranız cebinizde kalsın
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hack olayından acaip keyif alıyorum. Birisi reddite de yazmış, uPlay'i fixlediklerinden beri oyun sırasında invasion'lar arttı. Sürekli bir göreve başlarken ya da bitirdikten sonra invasion oluyor. Bu zamanla paronayak yaptı beni. Sürekli arkamı kontrol ediyorum, trafikte araçların seyrinde tuhaflık var mı, NPC'ler tuhaf davranıyor mu falan bakıyorum.

Bu yolla birkaç kişiyi daha invasion'a başlamadan elimine ettim.

O kadar zevkli ki dinamikleri, oyunun eksilerini unutturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

saklanıp kameralarla izleyerek öldürmek fln baya eğlenceli olmuş. videodaki buglardan hiçbirine de rastlamadım normal oynarken. bulmak için kasmışlar sanırım.

hack olayı yeterince yenilik katmış openworld olayına o yüzden gerisini pek sallamamamları çok gözüme batmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Nekro said:

bunun gibisine denk geldim ben, tam ayni degildi ama. act 2 basindaki gorevlerden birinde.

inceledim ben bütün bu camlarda aynı şeyi yapmışlar. yansıma hesabı yapmak yerine light map kullanmışlar optimizasyon için büyük ihtimalle.
Sosyal ağlarda paylaş

beklediğimden çok daha fazla aktivite var oyunda, bu büyük bir artı. eğlenceli de şu ana kadar oynadıklarımın hepsi (madness tam bir carmageddon olmuş ahah) aktivitelerin içine dahi skill tree koymak hoş olmuş.

şu an tek derdim grafik ayarları. assassino'yu ultra'da oynamıştım. bunu ultra'da oynamayı beklemiyordum gtx 770 ile, sonuçta çok daha fazla detay var, daha büyük harita var vs.

fakat ortasını bir türlü bulamadım. txaa x2'yi temporal smaa'ya çektim, reflection ve shadow'ları ultra'dan high'a indirdim, ambient da hbao low yaptım, gene de 40 - 50 fps arası bir şey alıyorum.

ha tabi en baba fps kazancını vsync'i kapatınca alıyorum. d3d overrider ile de triple buffering ve force vsync yapıyorum oyunu başlatırken.

yine de istediğim smooth'luğu yakalayamadım. hala yer yer kasılmalar oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...