BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bende ilaçlısını denicem önce PC rahat çalıştırırsa ve oyunu beğenirsem sonra alırım. Multiplayer kısmıda ilgimi çekiyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 arkadaşlar 50 tl aybediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bitti kampanya 110 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 muahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ama oglen 12 de biten kampanya da cok acayipmis. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 adam yemeğe çıkmadan çekmiş fişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 bugün gidip bakayım bende kadıköye. Vardır umarım sdf http://teamcoco.com/video/clueless-gamer-watchdogs conan plays watch dogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 syd bilgisayarda var oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Aw yis Aldim ps4 icin kadikoyden. Aksama yazarim review sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi gereksiz heyecanlanıyormuşsunuz gibi geliyor. Ubisoft oyunu ne kadar güzel olabilir amino asit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hack falan var ya ondan, cocuklugumuz boyle gecti, eh gta styla var. osursa oyun yine heyecanlaniriz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 @DA2019 mesajını görünce hemen telefon ettim kadıköy feza'ya, gittim aldım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 dün aldım playstore'dan. bu haftasonu oynayabilseydik iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ilaclisi oynaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 torrent e düşmüş indiriyimmi değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 oyunun grafikler o 2012 de gösterdikleri video kadar iyi değil, bok atıldığı kadar kötü de değil ama. onun dışında gayet güzel oyun. 2 saat oynadım daha da gideri var. birde person of interest seviyorsan feci güzel oluyor öyle suçları olmadan durdurmak sdf http://i.imgur.com/u6RJ3oq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 oo jtag çıkmış xbox 360. 10 senelik aletle deniyeyim bi bakalım fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 ben anlamadım ps4te nasıl oynuyor millet?konsol, pc, avrupa, amerika farkı da yok her yerde 27 diyor.saf gibi steam beklyiorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 oyunda araba kullanırken silah kullanamıyoruz galba. eksik olmuş böyle onu koymamaları. birde bazı arabaların handlingi çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bu oyunu gta dan farklı kılan nedir? sadece hacking mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Special Edition aldım kadıköy'den, içinden Playstation Exclusive Content kodu falan çıkıyor 2 tane, US PSN'den aktive edemedim, edebilen oldu mu? US PSN olduğu için mi hesabım yoksa oyun daha "çıkmadığı" için mi acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 oyun daha çıkmadığı için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 LathspeLL said: Special Edition aldım kadıköy'den, içinden Playstation Exclusive Content kodu falan çıkıyor 2 tane, US PSN'den aktive edemedim, edebilen oldu mu? US PSN olduğu için mi hesabım yoksa oyun daha "çıkmadığı" için mi acep. benim kadıköyden aldığımın arkasında region 2 diyor. Seninkide öyleyse avrupa psn den dene kodları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 US PSN kullanmak istiyorum ben ya pff. PS+ aldım birde, TR PSN'de aktive etsem kodları, sonra US psn'den açsam oyunu görünür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 bir kac stream izledim, pc icin grafikler zayif gozukuyor ama gece ve yagmur yagmaya baslayinca isler degisiyor o zaman harika oluyor lol. MC'nin sesini hic begenmedim, baya kotu bir secim olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar