Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Myshkin said: 35 sayfa boyunca dota ile lol'ü özelliklerine göre karşılaştıran post sayısı bülent arınç'ın ümit boyner hakkında yaptığı olumlu açıklama sayısından az şunu yapmaya gerek yok ki hero çeşitliliğinden oyun mekaniklerine kadar her konuda lol üstün dota dan dota 2 denen ucube zaten 10 yıllık oyun motorunun kısıtlamalarından dolayı fakir ama bizim fakirimiz diye sevilen bir modunun bir adım ileri gidememiş hali. hani o kadar kötü ki tartışmaya girebilecek bir oyun değil thread lol vs hon olsa anlarım ama honun da yapımcıları çok fakir olduğu ve kimse oynamadığı için dengesiz hero çıkartmak zorunda hep. e haliyle pek ciddiye alınabilecek kalibrede değil
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok nota basıyosun diye daha değerli veya daha iyi yapmıyor
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dota 2 biz über gitar çalıyoruz diye kafa miken tıraş metal grubu lol ise enrique iglesias
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ama çok daha zeka ve yetenek gerektirir yapıyor tipik dota carrysi drow 2 tane aktif skill ki birisi orb effect auto cast şimdi yani şöyle herosu olan bir oyunu aklı başında kimse gelip de İŞTE GERÇEK SKİLL GEREKTİREN OYUN diye savunmaz
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sdfsfsfs kaede bey lol oyun mekaniği ve hero çeşitliliğinde nasıl dotadan üstün açıklar mısınız?
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 açıkladım işte mesela mortred 2 tane skill var yahu 2 tane skille oyun mu oynanır
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Lol'de lee sin gibi bir karakter varken bu tip tartışmalar gereksiz oluyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lee sin değil de ez harbi iyi ya. dotadaki tüm heroların toplamından 12,5 falan daha iyi
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sırf o değil ki quickcast gibi neredeyse her skilli skillshota çeviren bir mekanik var lolda dota hala 2 tane skillli herolarla adama tıklama oyunu. zaten saçma sapan kaynak mekanikleri yüzünden doğru düzgün skill bile kullanamıyorsun
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi invokerda da 10 tane skill var o zaman dota hepsini döver sdfs
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 invoker tek başına mekanik olarak lolden üstün zaten.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kaede 1-2 tane tuş az diye bir heroda, o heronun bulunduğu oyun çok kötü yani? Az hamle ile stratejinin konuştuğu çok sağlam oyunlar bulabilirsin örn: eve online Ilk yazdığında lol fanatiği herhalde diyip, yazılanları ciddiye alıyor araştırıyordum fakat, dota hater ı gibi görünmeye başladın. Drow dan örnek veriyorsun, invoker oyna? meepo oyna. yada 4 skillide aktif olarak çalışan karakterleri oyna? ne demesem bilemedim açıkçası. Agresif bir tavır sergilemek değil amacım. Bu yüzden savunmaya geçmene gerek yok. Herkes beğendiği şeyi oynar en ufak bir lafım yok...
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 invoker var ama sadece var. öyle duruyor orda 1500 tane faktör olduğu ve 120% oyuncu skilline bağlı olduğu için asla dengelenemiyecek ve düzgün kullanılamıyacak ucube bir hero bak eliseye öyle mi 7 tane aktif kapı gibi özelliği var densiz sende agresif değilim ben falan demeden önce düzgün tartışmak istiyorsan ilk cümleden LOL TIRT OYUN LOL XDD diye girme
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 mesela lol heroları çok sıradan.dotada denge tüm heroların güçlü olmasıyla sağlanıyorken;lol de denge tüm heroların güçsüz olmasıyla sağlanıyor.ee tabi bu da heroları iyice kısıtlıyor.lol de birbirinin hard counterı-antisi olan fazla hero bulamazsınız(hatta hiç bulamazsınız).dotada hero çeşitliliği fazla olduğu için karşı karşıya geldiğinde birinin aşırı eziliği diğerinin ezdiği herolar vardır dotada mesela 2.41 e bak.bir ara lol ekibi cidden heroları bu şekilde çıkartıyordu. zaten olayın normali metanın herolara göre belirlenmesidir.lol de herolar metaya göre oluşturuluyor (td) edit:abi sen de traxex a az skilli var diye invoker a da çok skilli var diye çamur atıyorsun ssfds
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Eve Online'da strateji öleli çok oluyor. Sen istedigin kadar strateji yap koçum, Corp olarak üstüne binsinler sen micro yap, dfg.
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 talent, rune, pasif skill, summoner skill, teleport gibi yenilikler getirdiler adamlar. Dotaya bakıyon yıl 2002-2013 aynı. geçenlerde herkes benim üzerime geldiydi iwin buton lafından şimdi kaedede:D
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Vingthor said: Ekmek said: Yok değil daha çok dota gerçek gitar çalmakken lol guitar hero oynamak gibi işte. Eğlenmekte problem yok ama adam senle aynı şeyi yaptığını sanınca komik duruyor. değil. ikiside gitar ama dota progresive lol powerchord Dota -->camel, pink floyd, marillion LoL --> blink182, limp bizkit, disturbed enrique iglesias zaten çöp işte, müzikle alakası olmayan genç kız popu. verdiğiniz örnekler gayet uygun aslında. Dota heroları skill istemiyor denmiş AHAHAHAHAHAHA. Oynama zorluğunu skill sayısıyla ölçen arkadaşlar falan var. Yani oynadığınız oyun denyı kaldırmış olmasa, bunlar yol bulmayı beceremez diye ağaçları kaldırıp juke için 2 pixel çalı getirmemiş olsa ne bileyim kill aldıkça kazandığın para azalmasa, ölünce para gitse, creep pulla falan lane control yapılsa runeler olsa daha az komik olabilirdi belki. Hayır hepinizi bi pc başına oturtsak oynayamazsınız zaten bi chen bi invoker. Lee sin demiş bir de tey allahım.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Gizli said: mesela lol heroları çok sıradan.dotada denge tüm heroların güçlü olmasıyla sağlanıyorken;lol de denge tüm heroların güçsüz olmasıyla sağlanıyor.ee tabi bu da heroları iyice kısıtlıyor.lol de birbirinin hard counterı-antisi olan fazla hero bulamazsınız(hatta hiç bulamazsınız).dotada hero çeşitliliği fazla olduğu için karşı karşıya geldiğinde birinin aşırı eziliği diğerinin ezdiği herolar vardır dotada mesela 1.41 e bak.bir ara lol ekibi cidden heroları bu şekilde çıkartıyordu. zaten olayın normali metanın herolara göre belirlenmesidir.lol de herolar metaya göre oluşturuluyor (td) üf lol hakkında yazdığın BİR cümle bile doğru olmaz mı ya
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kaede said: Gizli said: mesela lol heroları çok sıradan.dotada denge tüm heroların güçlü olmasıyla sağlanıyorken;lol de denge tüm heroların güçsüz olmasıyla sağlanıyor.ee tabi bu da heroları iyice kısıtlıyor.lol de birbirinin hard counterı-antisi olan fazla hero bulamazsınız(hatta hiç bulamazsınız).dotada hero çeşitliliği fazla olduğu için karşı karşıya geldiğinde birinin aşırı eziliği diğerinin ezdiği herolar vardır dotada mesela 1.41 e bak.bir ara lol ekibi cidden heroları bu şekilde çıkartıyordu. zaten olayın normali metanın herolara göre belirlenmesidir.lol de herolar metaya göre oluşturuluyor (td) üf lol hakkında yazdığın BİR cümle bile doğru olmaz mı ya tamam hangi cümlem yanlış söyle özel olarak açıklayayım
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 özet: Nasıl yani? sen lol>hon>dota>dota2 diyebiliyorsun, ben tam tersini diyemiyorum? biraz ilginç olmuş. Bana göre lol cidden tırt oyun. Bir anket sonucunu açıklamıyorum ki? şahsi fikrim bu. + Ama eğlencelide, oynuyorum ara ara. yeterince tatmin edici oldu mu? o kadar mesaj içerisinden tek bir kelimeyi cımbızla çekince yanlış anlamışsın tabiki. Hem sende kendi fikirlerini belirtiyorsun. Hatta bunu yaparken bizide ikna etmeye çalışıyorsun. Ben sadece düşüncemi söyledim. Bu beni agresif yapmaz.
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kaede said: invoker var ama sadece var. öyle duruyor ord...... asla dengelenemiyecek ve düzgün kullanılamıyacak ucube bir hero http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/pickard-sploding.gif
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Gizli said: mesela lol heroları çok sıradan.dotada denge tüm heroların güçlü olmasıyla sağlanıyorken;lol de denge tüm heroların güçsüz olmasıyla sağlanıyor.ee tabi bu da heroları iyice kısıtlıyor.lol de birbirinin hard counterı-antisi olan fazla hero bulamazsınız(hatta hiç bulamazsınız).dotada hero çeşitliliği fazla olduğu için karşı karşıya geldiğinde birinin aşırı eziliği diğerinin ezdiği herolar vardır dotada hayatında hiç lol oynadın mı?
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ekmek said: enrique iglesias zaten çöp işte, müzikle alakası olmayan genç kız popu. verdiğiniz örnekler gayet uygun aslında. Dota heroları skill istemiyor denmiş AHAHAHAHAHAHA. Oynama zorluğunu skill sayısıyla ölçen arkadaşlar falan var. Yani oynadığınız oyun denyı kaldırmış olmasa, bunlar yol bulmayı beceremez diye ağaçları kaldırıp juke için 2 pixel çalı getirmemiş olsa ne bileyim kill aldıkça kazandığın para azalmasa, ölünce para gitse, creep pulla falan lane control yapılsa runeler olsa daha az komik olabilirdi belki. Hayır hepinizi bi pc başına oturtsak oynayamazsınız zaten bi chen bi invoker. Lee sin demiş bir de tey allahım. bakın mesela daha önce örnek verdiğim oyuncu tipinde bir kullanıcı yani o kadar textbook example ki w3 motoru yüzünden yapılıcak birşey olsun diye eklenen click hamallıklarını bile AMA ONLAR YETENEK GÖSTERİYOR VE ÇOK GEREKLİ diye savunabiliyor işte bunu yapmamanız lazım tamam fakirdiniz, liseliydiniz, internet kafelerde weplada falan dota oynadınız anlıyoruz ama üstünden 10 sene geçmiş artık yani bunları aşın
okibye Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Kaede said: invoker var ama sadece var. öyle duruyor ord...... asla dengelenemiyecek ve düzgün kullanılamıyacak ucube bir hero http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/12/pickard-sploding.gif kelimenin bittiği.... ... .. .
Öne çıkan mesajlar