Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 tartışmaya değecek bir oyun janrası değil. bunu diyip lole falan giricem şimdi çünkü eğlenceli. bazen lolü bile çok ciddiye alıp sinirlendiğim falan oluyor. genelde insanlara sinirleniyorum ama oyuna falan değil. ya ben ben başkasının hatası yüzünden yenilmek istemediğimden gidip futbol oynamadım hayatım boyunca kikboks yaptım tenis oynadım falan. moba iğrenç birşey gerçekten.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 zamaninda okuldan kacar kacar giderdik ya :'(
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Futbol tartışılan bir dünyada bırak mobayı havaya çöp atıp eğlenmek bile tartışmaya değer.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 biraz bana kendinden bahsetsene. kaç senelik üyeyim forumun ekmeğini hiç yemedim. (KELİME ESPRİSİ). çok tatlı birine benziyosun
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hon iyiydi evet en azından dota 2 nin salaklığını yapmayıp ortaya yeni birşey koymaya çalıştı. baştan paralıyken gayet güzel takılan tipler sonra f2p olunca gelenler yüzünden elitist bokçuvallarına dönünce bitti gitti komünitesi lol>hon>dota>dota2
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Vingthor said: biraz bana kendinden bahsetsene. kaç senelik üyeyim forumun ekmeğini hiç yemedim. (KELİME ESPRİSİ). çok tatlı birine benziyosun Adım ekmek 14 yaşındayım (ekmek yaşı) sağ dizime bakarak koşmaktan ve elma yemekten hoşlanırım. Gözlerim mavi.lol>hon>dota>dota2(gidişhata baya uydu absürdlük olarak.)
Meov Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dota2de ladder var mı? ya da en azından k/d istatistikleri flm tutuluyor mu şuan? 1-2 kere oynadımda göremedim ben.
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sen diyince baktım da albüm tuşu var hepimizde
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lol gibi tırt bir oyun, bu kategoride nasıl en iyi olabiliyor? ya bilmediğim bir şeyler mi var o oyunda. Sağlam oyuncuların videolarına felan bakıyorum yani... Ben mi çok tırt adama denk geliyorum twitch de. Aslında oyun aşırı iyi felan mı? varmı 1-2 twitch linki. Kimi izleyeyim? Bu kadar sabit fikirli, ağır fanatiği görünce zorluyorum kendimi. Belkide sormayarak hatayı yaptım. Varsa 1-2 link atarsanız sevinirim.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Yok çok kötü, dünyada allaha inananlar, çocuk tacizcileri, pilavi eliyle yiyenler, feministler falan olduğu gibi lol ü beğenenler de var işte.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bu kategoride en iyi çünkü diğer alternatiflerin hepsinden kat ve kat üstün belki 3 sene önce falan hon olabilirdi en iyi ama şu anda tartışılacak bir durum bile yok
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dota her yönüyle lol den çok daha üstün. ancak lol ün eğlenceli olduğu da bir gerçek(daha eğlenceli değil;sadece eğlenceli)
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dota ile lol un arasında ki ilişki eve ile wowdaki gibi işte. dotadan lole geçtikçe insanlar iki oyununda ortalama iq seviyesi yükselio.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kategori dediğin çocuk oyunları herhalde? manken giydirmece falan
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dota, lol çok güzel oyunlar. boş zamanlarımda oynuyorum. teşekkürler.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 açıkçası lol ü bende eğlenceli buldum. Cd lerin kısa olması, fazla yetenek kullanmak, base e beleş teleport üstüne 2 ayrı skill derken, uğraşacak çok şey var. Birde açıyorum lolü ilk levellarda, çatır çatır skillerle creep kesiyorum. mana hesabı yapmıyorum bile. bir sorun olursa tek tık base deyim, daha sonra teleport ile aynen geliyorum. kaybettiğim 10sn lik xp.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 35 sayfa boyunca dota ile lol'ü özelliklerine göre karşılaştıran post sayısı bülent arınç'ın ümit boyner hakkında yaptığı olumlu açıklama sayısından az
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Yok değil daha çok dota gerçek gitar çalmakken lol guitar hero oynamak gibi işte. Eğlenmekte problem yok ama adam senle aynı şeyi yaptığını sanınca komik duruyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Densiz said: bir sorun olursa tek tık base deyim, daha sonra teleport ile aynen geliyorum. kaybettiğim 10sn lik xp. karşı takımın kaybettiği exp ne kadar peki aynını yaptığında reyiz
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Densiz said: varmı 1-2 twitch linki. Kimi izleyeyim? Bu kadar sabit fikirli, ağır fanatiği görünce zorluyorum kendimi. Belkide sormayarak hatayı yaptım. Varsa 1-2 link atarsanız sevinirim.top laner izlemek istersen wingsofdeath ve voyboy tavsiye ederim, zionspartan nadiren stream yapar. bunun dışında bir kaç toplaner daha var pro ama training amaçlı oynadıklarından genelde en iyi performanslarını göremezsin jungler için oddone ve saintvicious, cloudtemplar, ayrıca xj9 biraz puşt olsa da bireysel olarak iyi oyuncudur, yine puşt ve iyi olarak iwilldominate var ki kendisi flame yüzünden perma ban yemiştir ad carry olarak chaox, cop, doublelift, yellowpete var, aphromoo iyiydi ama yeni takıma geçtiğinden beri support oynuyor sanırım mid laner olarak salce, nyjacky, froggen support olarak stream yapan kim var bilmiyorum krepo ve xspecial dışında linkleri koymaya üşendim googledan "nick twitch" şeklinde aratırsan bulursun muhtemelen
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 @Myshkin benim yaptığım aynı şeyleri yaparsa, kaybettiği xp benden daha fazla olur. Çünkü ben en iyiyim.+ @DoruK nickler için teşekkür ederim. 1 saat ayırıp izleyeyim. teşekkürler tekrar.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ekmek said: Yok değil daha çok dota gerçek gitar çalmakken lol guitar hero oynamak gibi işte. Eğlenmekte problem yok ama adam senle aynı şeyi yaptığını sanınca komik duruyor. değil. ikiside gitar ama dota progresive lol powerchord
Öne çıkan mesajlar