Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Hardcore oyun normaline göre çok uzun sürer zaten. Farm yapacaksın, softcore karakterlere destekleyeceksin. Güvenli oynadığın sürece yetersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 softcore karakterle nasıl destekleyeceksin? AH stash hepsi farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 1dk önce krip barbar+wizard olarak hcde first diablo kill yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Evet, şimdi baktım, değilmiş. Bir kaç saattir oynuyorum hardcore ama stash'ı açmamıştım daha. Daha iyi öyleyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Flassh said: 1dk önce krip barbar+wizard olarak hcde first diablo kill yaptılar Link? http://de.twitch.tv/nl_krippi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 barbarla oynuyorum, normalde butcher'ı kestikten sonra resmen duşa soktum kendimi kardeş fdsaf. act 2 de bakalım kahramanımızı hangi sinekler bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Benim gibi çok hata yapıp deneme yanılma ile ilerleyen birine göre değil Hardcore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 http://no.twitch.tv/nl_kripp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Önce at bir oyna öyleyse, hemen ardında hardcore at neyin kaç lvl istediğini bilirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ben de 60 yapmakta kararliyim. cabucak ilerleme amaciyla low-lvllarda 4 tane barbar oldurdukten sonra hatalarimdan ders alip yavas yavas, emin adimlarla ilerliyorum su an : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Flassh said: 1dk önce krip barbar+wizard olarak hcde first diablo kill yaptılar 3 haftadir goblin farm yapio :) en ii geari falan var, bi zahemt kessin artik. bide utanmadan zirlio act 1 den lvl 63 item dusucek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 en azından athene gibi milletten dilenmedi adam kral ama act1 lvl63 olayına gelirsekk %2 nin hesabını yapıyorsa merkez bankasında çalışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Çok aptal bir şekilde öldü hardcore karakterim. Act I oynuyordum. Görevlerde ilerlemeden önce eski görevlerde biraz online farm yapayım dedim. Girdim bitirdiğim görevlerden birine ve New Tristam waypoint'inin yanında duram bir bayrağa tıkladım. Kendimi varlığını şimdi öğrendiğim The Land of Killer Unicorns diye bir yerde buldum. Ne lan bu sayko ortam derken one-shot yiyip öldüm daha karşımdaklerin ne olduğunu öğrenemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Miraul said: Flassh said: 1dk önce krip barbar+wizard olarak hcde first diablo kill yaptılar 3 haftadir goblin farm yapio :) en ii geari falan var, bi zahemt kessin artik. bide utanmadan zirlio act 1 den lvl 63 item dusucek diye bashiok danasi twitterdan bu ilk hc kill degil ki demis. fanboylar bashioku verin yakacaz diye bagiriyordu forumlarda. muhtemelen koreli bir eleman baya once kesmistir zaten hc infernoyu ahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Geçmiş olsun. The Land of Killer Unicorns isminden belliymiş tehlikeli yer olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ponies. fucking ponies everywhere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 hardcore ve public :) ayni cumlede gecmemesi gereken 2 kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 olamazzzzz kapıyı kırdığım gibi 4-5 fallen maniac suratıma patladı insta öldüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Abi, görev şeçerken 10-14 filan limitler yazıyor, ona güvenip tıklamıştım. Land of Killer Unicorns orada çıkan lvl 45-50 için gizli yermiş. başkaları da vardır belki, dikkat etmek gerek. archecement oldu en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Masquerade said: Miraul said: Flassh said: 1dk önce krip barbar+wizard olarak hcde first diablo kill yaptılar 3 haftadir goblin farm yapio :) en ii geari falan var, bi zahemt kessin artik. bide utanmadan zirlio act 1 den lvl 63 item dusucek diye bashiok danasi twitterdan bu ilk hc kill degil ki demis. fanboylar bashioku verin yakacaz diye bagiriyordu forumlarda. muhtemelen koreli bir eleman baya once kesmistir zaten hc infernoyu ahahha. https://twitter.com/Bashiok/status/215136718981046274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Tüüü Kungen dedik adam sandık, anca ölüp ölüp duruyor, Kripp diye daha iki hafta önce adını duyduğum bir eleman kesmiş ha. Neyse iyi olmuş, demek ki yapılabiliyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 lol gerge ahah hc yalanların yalanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 1 goblin kesim dedim su gearla, 2 kere %5 ten döndüm lol qq http://e1206.hizliresim.com/y/n/89tb3.jpg resistsiz goblin farm yalan sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 39 level Hardcore Wizard'ım evelsi gün bilgisayarımın mavi ekran vermesi sonucunda ölmüş. Ben de mavi ekrandan sonra girmedim oyuna, gayet sakin bir şekilde hayatıma devam ettim. Taa ki dün karakter ekranında ölü olarak görene kadar kendisini... Neyse canım, baştan kasarız artık napalım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 37 barbla nm act2 de girdigim bi magrada ekran acilir acilmaz ustume kapanan frozen-molten rare i sayesinde kendimi frozen sekilde molten in uzerinde buldum, frozen acilir acilmaz bi potion iceyim bunlari paketlerim mantigi ile karambolde 2. frozenda kalinca geberdimmmmmm. yola sifirdan devam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar