Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Poe oynuyordum bir ara, ama desync ve o armorda renk ve link olayı için zamazingo biriktirip harcama beni bitirdi gerçekten. Güzel armor buluyorsun, ama skill i kullanamıyorsun çünkü linki yok :S Yaşlandık galiba, azim azaldı. Wildstar betaya bile 1 saat girmişimdir hepi topu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 zaidral said: poe ne? parali mi? twitch izledim biraz ve ros diablo3'un ilk basta olmasi gerektigi gibi olmasa da ona yakin. crusader eglenceli, saniyorum nephalem valor kalkmis ve buildler degisebilecek. f&f beta su an gerci, hardcore yok. Pcde diablo3 vakit kaybiymis cidden. PSde ciddek harcadigin vaktin karsiligini aliyorsun, oyun daha akici, vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 valla saatlerce rare düşürüp hepsini istisnasız vendorluyorsun diabloda da, expansionda da saatlerce legendary düşürcez heralde, gerçekten hiç anlamamışlar oyunun sorununun ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Oyunun sorunu ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Legendary olayını oyunun son halinde böle olmayacağını sölediler. Şimdilik beta döneminde bilerek yapılmış birşey bu. Birde bu tür şeyler insanları daha çok oyunda tutar birde şunu unutmayın artık eskisi gibi rare düşmüyor. Daha önce dedikleri gibi droplar az ama öz olucak dendi. Bence yapılanlar gayet doğru tek sıkıntı rewardların nerflenmesi ench için aşırı gold gidiyor ve gold gelen yerler son beta patchle nerflendi. KK demesine göre son nerften sonra adam akıllı gear için epey süre gerekebilir dedi :) Şuan sorun drop değil ench hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Drop rate düşük olacaksa sevindim açıkçası. O halde bir trade yasaklanması kalıyor bir de item statlarının gene wow-vari olması ve üstüne serpiştirilen 1 dal flavor proc/abilitylerin sıkıcılığı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ladder gelsin yeter benim icin. 6ayda bir bayana kadar oyniyim birakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 drop rate düşük falan oolmaz bariz yalan markette yok zaten 2 güne insanlar ağlamaya başlar bol bol drop düşücekti vendorlayıp craft malzemesi elde ediceksin işte böyle dandik craft sistemiyle böyle anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ne düşecek bol bol, ne kraft edecez? Şu an legendary bol ama hangi legendaryden ne kadar kraft edicen işine yarar? Yok rare düşecek diosak bol bol, e düşüyo da kraft edioz simdi de, o da ne ise yarıyor, kimi oyuna bağlıyor? Anlamsız bir yorum olmus. Drop rate düşük olsun, trade edebil. Böylece istediğin buildi deneme, alt charı düzme, arkadasa yardım etme gibi imkanlar sağlanır. Hemde ucundan social olur işte. bi şako bulcaz da gul rune alıcaz diye az mı çektik, şimdi nolcak, şako da bulsan mako da bulsan üzerine giyecen ya da vendorlayacan. Hakkaten bodoslama saçmalıyo blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Turkiyeden hc oynamak... Saka gibi bisi. Wizardimin etrafta yaratik yokken alevler icinde laggda olmesini izledim. Bir daha bulasmam hcye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 syd said: Turkiyeden hc oynamak... Saka gibi bisi. Wizardimin etrafta yaratik yokken alevler icinde laggda olmesini izledim. Bir daha bulasmam hcye.. Lagdan 1 kere char kaybettim, temiz 600 saat oynamışımdır. Ha bağlantın kötü ise, zaten bulaşma, ama toplamda 1000'lerce saat HC diablo oynamış olabilirim, bahane değil Türkiye'de olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Hardcoreda bir ladder olsa poe gibi tadından yenmezdi de blizzardın yetoluğu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Stability yok. Zekeriya koy, uskumru koy surekli kesinti icerisinde. Dis borc nedeniyle elektrigin 2saatligine bedastan kesildigi bir ulkedeyiz. Virtue-L said: syd said: Turkiyeden hc oynamak... Saka gibi bisi. Wizardimin etrafta yaratik yokken alevler icinde laggda olmesini izledim. Bir daha bulasmam hcye.. Lagdan 1 kere char kaybettim, temiz 600 saat oynamışımdır. Ha bağlantın kötü ise, zaten bulaşma, ama toplamda 1000'lerce saat HC diablo oynamış olabilirim, bahane değil Türkiye'de olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Virtue-L said: syd said: Turkiyeden hc oynamak... Saka gibi bisi. Wizardimin etrafta yaratik yokken alevler icinde laggda olmesini izledim. Bir daha bulasmam hcye.. Lagdan 1 kere char kaybettim, temiz 600 saat oynamışımdır. Ha bağlantın kötü ise, zaten bulaşma, ama toplamda 1000'lerce saat HC diablo oynamış olabilirim, bahane değil Türkiye'de olmak. online time'ın kaç bi koyar mısın buraya merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 µh said: Virtue-L said: syd said: Turkiyeden hc oynamak... Saka gibi bisi. Wizardimin etrafta yaratik yokken alevler icinde laggda olmesini izledim. Bir daha bulasmam hcye.. Lagdan 1 kere char kaybettim, temiz 600 saat oynamışımdır. Ha bağlantın kötü ise, zaten bulaşma, ama toplamda 1000'lerce saat HC diablo oynamış olabilirim, bahane değil Türkiye'de olmak. online time'ın kaç bi koyar mısın buraya merak ettim. 610 saat galiba şöyle bir topladım, ne hikmetse printscreen alamadım. 100 saat Softcore. İşten güçten arta kalan vakit, d2 zamanlarında aylaklık dizboyu iken hakkaten binlerce saat oynamışımdır LoD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 RoS çıkmadan hardcore keyfi yaptık 1.5 haftadır falan ve bugün 420k dps 1.65m toughness wizardı öglen namazında toprağa verdim. Genelde tek kişi oynamıyoruz fakat cumartesi sabahı çıkmadan biraz takılayım yarım saat diye torment III açtım, 4. packde falan tam moblar kafama atladıgında elektrikler gitti, bize de 5 dakika sonra girip üzerine toprak atmak düştü. Hardcore da 180m kadar goldum var softcore ile takaslamak isteyen var ise, ah üzerinden %15 cut ile trade yaparız isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Crusader ile hardcore oynayacak var mı burada? Ya da uzun soluklu hardcore oynayacak ve hatta stream falan yapmayı düşünen var mı diye sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ben monk olarak başladım ama uzun vadeli gitmeyi planlıyorum adım adım. öyle cort diye torment 3 falan girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ups siniz yoksa turkiyeden hardcore oynamak cılgınlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Sadece ups değilki kafasına göre internetten kopmalar random über spikelar falan.Tam bir çıldırma girişimi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 wizard başladım bende acaba ne zaman internet kopacak diye diken üstünde oynamak paha biçilemez. hem normalden yukarısına çıkmıcam yavaş yavaş işlicem karakterimi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 d2'de ben save saklardım hep, böyle net koptuğunda elektrik kesildiğinde falan banane saymıyom deyip geri alırdım asfsdf bunda öyle bir ihtimal de yok direk şans ölmemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 türkiyede yapmayın abi. boşverin. internet siz canlıyken koparsa banko ölüyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abi hiç bağlantıdan eleman öldürmedim, oynanır türkiye de de rahatlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ya bağlantı var. Random elektrik kesintisi var. Ankara ftw. 8 senelik pcnin mavi ekran verme ihtimali var. Dün act5de leg armor için bountyleri yaparken tamamlamak üzereyken mavi ekran verdi, evlat acısı gibi koydu. Blizzardın kendi sorunları var. Geçenlerde o ani çöküş sırasında online olan herkes rip yemiş, rollback petitionu için 3 farklı topic vardı 50şer 100er sayfalık. Rift yaparken mesela salak serverları loss yapıyor herhangi bir ui penceresi açıldığında, hala düzeltemediler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar