Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auction House (Genel)

Selamisahin

Öne çıkan mesajlar

AH bildiğin ölmüş vaziyette ,insanlar itemlara doymuş artık ,hani eskiden act 3-4 zorken oralara atlamaya çalışan insanlara birşeyler satıyorduk da artık 1m'luk gearla act3te yapılıyor peh peh peh

Eskiden en kötü bir sirkülasyon olurdu şimdi 10/10 duruyor öyle kaç gündür ,10m itemi 1e düşürdüm hala tık yok haha
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun gerçekten zor olması ve itemin zor düşmesi bu oyunda AH ekonomisini canlı tutan şeydi.

Şuan oyun hem çok abartı kolaylaştı hem düşen itemlerin kalitesi birkaç basamak arttı. Yani act 1 yapmak isteyen yeni 60 olmuş biri bile, AH'ye gitme ihtiyacı hissetmiyor. Biraz act 1 farm yapan güle oynaya act 2ye geçiyor ve böyle böyle act 3-4 diye devam edebiliyor.

Bu sebeple bu saatten sonra AH'de ki malların fiyatı korkunç bir hızla düşer ve ancak inanılmaz roller yakalamış lagendery-setler para yapar. Zaten onların düşme şansıda, 1.4 öncesi düzgün item düşme şansına göre bile son derece düşük.
Sosyal ağlarda paylaş

AH tam anlamıyla ölmüş durumda. 2 hafta önce 6m'e aldığım belt suan arattırma yaptığımda daha iyileri 1.5m civarı. Tüm itemlerim 5 gündür AH'de satılmayı bekliyor. Buna karşı atak olarak oyunda dropu tamamiyle kapattılar artık. Yani rare atıyor ancak AH ye bedavaya koysan kimse dönüp de almaz o türden. 3-4 gündür nerdeyse 200 tane ilvl63 açtım hepsi vendora gitti.

Drop rate eski haline gelincede oyunu botçular domine edip piyasayı onlar yönetiyor. Oyuna bot farm ile milyonlarca gold ve item pompalıyorlar piyasa canlandığı zamanda yine %60 onların etrafında dönüyor para.

Kısacası;
1) Oyun zorlaşıcak (Yada inferno üstüne yeni bir zorluk derecesi getircekler.)
2)%100 bot bir şekilde engellenecek. Şuan bile 5milyar gold'dan fazlası olanları incelemeye alsalar botculardan 100 kişi banlansa piyasadan milyarlarca gold silinir. Piyasa gene canlanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Auction house'un düştüğü durum kötü gerçekten. Yaptığım satışlar 100k civarında oluyor ve 200k civarında sattığımda kendimi şanslı hissediyorum. Bir tek geçen gün spreadsheet'e güvenerek 10m'a aldığım 2h'ı geri satmak zorunda kaldım ve şansımı denerken 11m'a satabildim ama kesintilerden sonra gelen para 9.300 oldu :p

İnsanlar item satamıyor, satamayınca para olmuyor ve değişik yöntemlere başvuranlar olmaya başladı xD

Trade Channel

http://i.imgur.com/8kJYR.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...