Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 patchten sonra AH hareketlenir diyodumda hiçbişiy satamaz oldum 1h 800+ dps 700+LOH silahların hiçbirini satamıyorum ilginçtir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Nerdeyse bütün silahlarda patch öncesine göre 200 dps artış var, o sebeple 700 dps + LOH bir silah patch öncesindeki 500dps+LOH fiyatından gider max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 kalan süreye göre listelenebiliyormuş artık itemler, ya da ben yeni farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 piyasa da en ucz kaç k ise onun en az 200 300k altına koyuyorum itemleri hala satılmıyor hala satılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 vay arkadaş dün stormshild düşürdüm. 7m e satamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Multi gamelerde çok manyak item olmadan akıyosun ondan satılmaz artık pek item gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ah ölmüş gerçekten. 2 günde bir omuzluk satabildim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Aaaaa olur mu ya ne ölmesi, Blizzard bütün değişiklikleri RMAH'ta daha çok item satmak için yapıyor, ordan zengin oluyor ya adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 önümüzdeki patch göstericek memnun kalıp kalmadıklarını. olmadı 2 aya expansion duyururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 AH bildiğin ölmüş vaziyette ,insanlar itemlara doymuş artık ,hani eskiden act 3-4 zorken oralara atlamaya çalışan insanlara birşeyler satıyorduk da artık 1m'luk gearla act3te yapılıyor peh peh peh Eskiden en kötü bir sirkülasyon olurdu şimdi 10/10 duruyor öyle kaç gündür ,10m itemi 1e düşürdüm hala tık yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 ya abi blizzard bile ne hamle yaparsa yapsın gw2 releaseinin ilk haftalarında diablo3 e hype yaptıramaz. bi sonraki aya biraz daha oynayan olur bence o zaman daha cok item doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Oyunun gerçekten zor olması ve itemin zor düşmesi bu oyunda AH ekonomisini canlı tutan şeydi. Şuan oyun hem çok abartı kolaylaştı hem düşen itemlerin kalitesi birkaç basamak arttı. Yani act 1 yapmak isteyen yeni 60 olmuş biri bile, AH'ye gitme ihtiyacı hissetmiyor. Biraz act 1 farm yapan güle oynaya act 2ye geçiyor ve böyle böyle act 3-4 diye devam edebiliyor. Bu sebeple bu saatten sonra AH'de ki malların fiyatı korkunç bir hızla düşer ve ancak inanılmaz roller yakalamış lagendery-setler para yapar. Zaten onların düşme şansıda, 1.4 öncesi düzgün item düşme şansına göre bile son derece düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 AH tam anlamıyla ölmüş durumda. 2 hafta önce 6m'e aldığım belt suan arattırma yaptığımda daha iyileri 1.5m civarı. Tüm itemlerim 5 gündür AH'de satılmayı bekliyor. Buna karşı atak olarak oyunda dropu tamamiyle kapattılar artık. Yani rare atıyor ancak AH ye bedavaya koysan kimse dönüp de almaz o türden. 3-4 gündür nerdeyse 200 tane ilvl63 açtım hepsi vendora gitti. Drop rate eski haline gelincede oyunu botçular domine edip piyasayı onlar yönetiyor. Oyuna bot farm ile milyonlarca gold ve item pompalıyorlar piyasa canlandığı zamanda yine %60 onların etrafında dönüyor para. Kısacası; 1) Oyun zorlaşıcak (Yada inferno üstüne yeni bir zorluk derecesi getircekler.) 2)%100 bot bir şekilde engellenecek. Şuan bile 5milyar gold'dan fazlası olanları incelemeye alsalar botculardan 100 kişi banlansa piyasadan milyarlarca gold silinir. Piyasa gene canlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Auction house'un düştüğü durum kötü gerçekten. Yaptığım satışlar 100k civarında oluyor ve 200k civarında sattığımda kendimi şanslı hissediyorum. Bir tek geçen gün spreadsheet'e güvenerek 10m'a aldığım 2h'ı geri satmak zorunda kaldım ve şansımı denerken 11m'a satabildim ama kesintilerden sonra gelen para 9.300 oldu :p İnsanlar item satamıyor, satamayınca para olmuyor ve değişik yöntemlere başvuranlar olmaya başladı xD Trade Channel http://i.imgur.com/8kJYR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Diablo tarzı farm bazlı oyunları hayatta tutan trade zaten. Trade biterse ki bitmeye yakın. Diablo 2-3 aya fişi çeker bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 uzun süredir sırf arada girip 2 dakka ah ye bakıyorum. act 3 ü gözüm kapalı farmlatan silahımı 3mden satamadım daha şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 iyice dengesizleşti rağbet gören item lar. 1030 dmg li soketli,adam gibi başka statı olmayan item ı 6m e sattım. crit şanslı, atack speed li, crit hit dmg li eldiveni 2m e satamadım. artık ne koyacağımı şaşırır oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Yani droplar güzelleşti patch den önceki güzeller ise kötüleşti :D Yapcak bişey yok KADER :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 1m'ye 1200 dmg'li socket ve %7 AS'li bow aldım ben de, şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 ZaugnaKhaldun said: 1m'ye 1200 dmg'li socket ve %7 AS'li bow aldım ben de, şaka gibi Aynen öyle şaka gibi :D Monkum için asli, crit damageli, loh lu, dexli axe aldım 850 dps li ne kadar sence ? 500 k :D Adam yeni koymustu koyar koymaz cektim aldım şans da var biraz tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/ 18 Mart'ta AH ve RMAH kapanıyor :) http://i.imgur.com/60dgPXB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Sırf şu karar yüzünden d3 alacağım sanırım. Aferin çocuklar demiş olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 geldim ama marta da çok fazla var ya. bu götler kapatcaz deyip millete exp'i kakalayıp ondan sonra başka bir sistem getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 exp için iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar