Masakari Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Bir dahakine ss alıp öyle koyun, elinizde delil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 topic neyi anlatmak istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 forgiver ahahah adam banlandıktan sonra yemin etmiş herhalde fistan trollüyordur.da hamsili ve bram ciddi şikayet ediyorlardır.bu yuzden fişlenmeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bir de adım en başta niyeyse... Güzel meme oldu mu ben de paylaşıyorum giflerde ama her şeyin bir ölçüsü, nizamı var di mi? cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 http://i.imgur.com/jTu2h.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ahahahha cok ıımıs lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 şikayet sistemi iptal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 fakir forgiver hala milletin 2. el bilgisayarından mı giriyosun nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 özel mesajları mı görüyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 http://www.blogcdn.com/money.aol.co.uk/media/2013/02/pa-20164911.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gleodyyn'in bilgilendirmesiyle Ahmet abimiz Narsor'umuz vefat etmiş. Başımız sağolsun, son yazdıklarına bakayım derken bu başlıkta buldum kendimi, anmış olayım kendisini bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 nasıl olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 allah rahmet eylesin, vefat sebebi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 oha? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kansermiş zaten, o şekilde işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 olm boyle bi topikte boyle biseyin haberi verilir mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi oha, beraber mmo oynadığımız ahmet abi ? gerçekten mi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Allah rahmet eylesin. Birlikte bir şeyler paylaşan arkadaşların başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 -Deno- said: abi oha, beraber mmo oynadığımız ahmet abi ? gerçekten mi ya ? oyundaki nicki ne abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 narsor'du oyunda da, rift oynamıştık en son diye hatırlıyorum. sercan'dan haber bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Malesef benim de bugün haberim oldu, kendisi 1 şubatta vefat etmiş. Uzun süredir kanser tedavisi görüyordu zaten, hoş dediğine göre kanseri kontrol altına aldıklarından bahsetmişti ama her hafta hastaneye gidip ilaç alması gerekiyordu. En son kasım-aralık civarı kendisi ile konuşabilmiştim. O zaman da hastaneden mikrop kaptığını söylemişti, o yüzden uzun süre hastanede yattığını ve sonradan eve döndüğünü söyledi. Sonra pek haber alamadım. Eskisi kadar ne steam'de ne de başka yerlerde online olmuyordu, zaten telefonundan da ulaşmak zordu. İşte bugün tekrar şansımı deneyeyim derken, internetten fark ettim vefat ettiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çok üzüldüm ya, toprağı bol olsun, başımız sağolsun. gül gibi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Doğru nardor bizimleydi hatta farklı oyunlarda da çok takıldık da bu ciddi mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar