Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 GERGE said: Dışarda polisle taş yakar, su söndürür oynamalı eylem olsun; ortalık ayağa kalksın, sokaklar yıkılsın istiyorum artık. Ben de giderim. ben de giderimle olmuyo, çünkü bişiler oldu bizlere, uyusturulduk kalkamıyoruz yerimizden, korkuyoruz belki, üşeniyoruz, yılmışız kısaca. olmaz yani bi umudum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Xenocide said: Saeros said: ülke olarak çok aptal bir dönemdeyiz hadi hayırlısı abi dışarda olsam patlamış mısırımı alıp izlerim o dereceyiz yani de içindesin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Xenocide said: Saeros said: ülke olarak çok aptal bir dönemdeyiz hadi hayırlısı abi dışarda olsam patlamış mısırımı alıp izlerim o dereceyiz yani de içindesin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ben çıkmam dışarı, zira değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Fistan said: GERGE said: Dışarda polisle taş yakar, su söndürür oynamalı eylem olsun; ortalık ayağa kalksın, sokaklar yıkılsın istiyorum artık. Ben de giderim. ben de giderimle olmuyo, çünkü bişiler oldu bizlere, uyusturulduk kalkamıyoruz yerimizden, korkuyoruz belki, üşeniyoruz, yılmışız kısaca. olmaz yani bi umudum yok Mitingle olmaz, silahlanmak lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ölümü gösteriyorlar sıtmaya razı edecekler. Sonra çıkıp tecavüzde bilmem kaç haftaya kadar kürtaj serbest hadi iyisiniz bak, çok demokratik adamlarız diyecekler. Abi bu ülkenin günahı ne lan? Ne yaptık kimin ahını aldık olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 mitingle daha kötüye gider silah kolay ama o kadar bilinçli ve silahlı adam lazım ki yani oturup plan yapomaya kafa yoramam bu ülke için, gideyim 9gagde resim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 vallahi baydım ne istiyorlar dertleri ne , niye iki dakika adam/kadın olamıyorlar anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 imamizer said: Diyelim evli bi kadın tecavüze uğradı... Yemin ediyorum midem bulanıyor artık bu adamların beyanlarından. devlet bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 conilerin türkiyeye uygun gördükleri ılımlı islam böyle bir şey işte. iran da şeriat var ama en azından dik bir duruşları var bunlarda oda yok hep çarpıtarak, sömürerek yapıyorlar bir şeyi. devleti yöneten kafalara bak tecavüzü engelleyeceğine çocuğu doğur sen diye akıl veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nereye ayaklanıyonuz halkın belki hala %50si hükümet partisinden memnun sivil savaş falan mı düşünüyonuz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o %50 nin %60 ı cektigin yere geliyo, yeter ki acı cektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Ardeth said: nereye ayaklanıyonuz halkın belki hala %50si hükümet partisinden memnun sivil savaş falan mı düşünüyonuz anlamadım Vahhabi diktatörlüğü olacağına iç savaş denemesini yeğlerim ben. Diğer seçenekte pek bir "yaşam" yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 sivil savaş çıkmaz birincisi halk çok üşengeç silah alacakta, adam vuracakta, hükümeti devirecekte imkanı yok burası irlanda değil. ikincisi olası sivil savaşta esnaf akp karşıtlarına girişir. adamlar sadece ceplerine girecek parayı düşündüğü için milli savaştaki düşmana yol gösteren çoban gibi ulusal işleri zerre önemsemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 öyle yada böyle beğenmiyosunuz ama şuan seçim olsa halkın %60'ı yine ve yeniden yetmez ama evet diyecek. Yetmez ama evet! Allah'ın izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yalnız kürtaja karşıyımı "bebecikleri katletme" edebiyatına ve din kılıfına sokup gayet güzel yedirdiler çoğunluğa. Biraz sosyal medyada gezerseniz görürsünüz, gayet hak veren helal olsun diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 İktidarla birlikte bir devrimci olan, bir her sene hacca gitmeye başlayan "aydınlarımız" var bizim. Siz hala millet hakkını savunsun peşindesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fitillih gilin binci cik iyi bi insin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Her tecavuze ugrayan cocugu dogursun isminide RTE koysun bakalim nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hep chp yönetiminin suçu bu. onlar yüzünden tecavüze uğruyor insanlar. bence bakan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 zenci 3üzleri vericeksin kucağına. baksın. devlet kendisi nası olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Adamın tabanının görüşüne göre bu açıklaması aslında gayet makül sonuçta tabanı tecavüz vakalarında kadını ya öldürüyor yada intihara zorluyor. Ayrıca bu sözü söyledi diye oy oranı artmış bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 öff daral geldi ya zenciler bassın meclisi hepsinin bebesine ben bakacam söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Çok sakat beyinler var abi, ülke olarak allaha emanetiz resmen lan. Beynine delik açıp sokmak istiyorum şu an o adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 .mına koyuldu ülkenin. her gün ayrı bi şok. bunlar daha iyi günlerimiz diye diye gidiyor güzelim ülkem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar