reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 lafini sizce kim demis olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ileri demokrasiden nasibini alamamış darbeci paşalardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Kemal Kılıçdaroğlu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Sağlık bakanı dedi bunu yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Cevap veriyorum:doublerecep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 buna da küfür edince banlanıyoruz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Abi neler oluyor ama böyle be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu başlıkta küfretmek serbest olsun! abi içimden fena fantaziler geçiyor bazı siyasilerin yakınları hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 İleri demokraside sıkıntı olmaz gençler. Tecavüze uğrayacağınız zamanı düşünüp yatırım yapıyor devlet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 doğum kontrol yasaklansın, allahın işine karışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 uğramış olmak önemli değil herhalde ne kadar şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 şu adama bi tecavüz etseler ya ben bakarım np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 öyle bi konu ki direk herife küfür etmeden yorum yapılamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ülke olarak çok aptal bir dönemdeyiz hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 üniversitelere referansla giriş falan gelecek herhalde ona maskeleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=psvCUWzecGo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Fin said: şu adama bi tecavüz etseler ya ben bakarım np. kızına tecavuz etseler ve hamile kalsa napar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://www.birgun.net/politics_index.php?news_code=1338398030&day=30&month=05&year=2012#.T8Zo04mB35O.facebook en sevdikleri tecavüze uğrasın inşallah. öyle atıp tutmaları görelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rAVJPnG1U68 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Saeros said: ülke olarak çok aptal bir dönemdeyiz hadi hayırlısı abi dışarda olsam patlamış mısırımı alıp izlerim o dereceyiz yani de içindesin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya di mi kızı erkek arkadaşı tarafından öldürülen aileye "siz de kızınızı gece dışarı bırakmasaydınız/sahip çıksaydınız" ve türevleri gibi laf eden insanları ilçe emniyet müdürü yapan devlet eminim çok iyi bakara bu kadınlara. ders1: kırıtmasaydın tecavüze uğramazdın diye başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Dışarda polisle taş yakar, su söndürür oynamalı eylem olsun; ortalık ayağa kalksın, sokaklar yıkılsın istiyorum artık. Ben de giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yurt dışında yaşadığım halde benim sürekli canım sıkılıyor böyle haberler duyunca, size kolay gelsin valla... aklı selim bir kişi kalmayana kadar beyin mıncıklaması geçirticekler bütün nesile ondan sonrası kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Niye hukuk okuyorum ben, ne diye bıraktım güzelim iktisatı. Hayatımı feci sorguluyorum bir-iki haftadır. Finallere çalışacak motivasyonu bulamadım adam gibi. Ergene çevirdi ülke tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Diyelim evli bi kadın tecavüze uğradı... Yemin ediyorum midem bulanıyor artık bu adamların beyanlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar