Felern Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Final Event var dediler, yarısında kapandı server.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yazuach said: @DeviantSun..;Söylediklerinin hiçbiri relese tarihini 3 ay ileriye atıcak sebepler değil. Release tarihi ne zaman açıklandı ki şimdi 3 ay ileri atılmış olsun? Ayrıca adamın dedikleri gayet de haftalarca uğraştıracak şeyler. Ha bi de haziran ayında mmo çıkmasını bekliyorsan daha çok beklersin çünkü herkes tatile giderken oyun çıkaracak kadar enayi bir firma zor bulunur.
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 @Myshkin..;Ben bunun cevabını yukarda verdim zaten niye tekrar yazayım ki.Haftalar ayrı birşey aylar ayrı birşey.İkisinin arasında çok fark var ki evet bu kadar zaman alıcak sorunlar değil.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Dimi okullar tatile giriyor, öğretmen aileler çocuklarını alıp yazlıklara gidiyorlar falan :P Abilitylerin rangede değilken çalışır gibi yapıp sonra misslemesi de çok ilginç bi mekanik. İyi mi kötü mü karar veremedim, keza dikkatsizce cd harcadığım oldu hem pvpde hem de pvede. UIde range içinde olup olmadığın görünüyor ama diğer mmolardan gelen bi not in range alışkanlığı var. Inb4 OYUNBEYBİYSFIRSTMMODEĞİLTABİKİZOROLACAKLOLOL, keza melee swingi 30 metreden sallayıp sallayıp sonra ıskalamak ne derece başarılı bi mekanik tartışılır. Var mı sizce artısı?
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Valla bizde bir iki hafta yazlığa gidiliyor kalanında millet oyun oynuyor, yabancıların 18 yaşındaki bebesi sırtına çantayı takıp avrupa turuna çıkıyor öyle bir problem var.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 oyunda target mantığı yok melee de önüne sallarsan önündeki herkese vuruyor bi wow bi swtor mantığında yaklaşıyosun combata
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://i.imgur.com/VhhTf.jpg golems, golems everywhere 3 er tane daha trait gelcekmiş öbür betada
acdervis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ne yalan söyleyeyim oyun hakkında şüphelerim vardı. Beni kendisine tam olarak bağlayamamıştı. Dün WvW'de bu tamamen değişti. Eternal Battlegrounds'da bir binamız kalmamışken Kırmızı haritanın bir kısmını ve Battlegrounds'un yarısını almayı başardık. Yeşillerle baş başa ilerlediğimiz puan yarışının sonucu ne oldu bilmiyorum ama baya eğlendim. FOR ISTAN!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 vwwvwvwvwv ne yahu bu arada 12-15 arası kasacak yer bulamadım oynamadım ben de sinirim bozuldu sdf
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya sen ne yetersiz bir adam oldun. diğer beta'da gösteririm ben sana her şeyi. oyunu satmaya kalkışma da.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 GwindonSurion said: vwwvwvwvwv ne yahu bu arada 12-15 arası kasacak yer bulamadım oynamadım ben de sinirim bozuldu sdf 1 gün WvW oynayarak kasabilirsin 3 lvl yada önceden yaptığın görevleri tekrar yapabilirsin, haritadaki grup eventlerine katılabilirsin. yer mi yok abi.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 millet level 65 kasmış wvwvw de ne 3 levelı günde
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Hocam eventlerin üzerinde yazıyor zaten level kaç aralığında olduğu. Ha eventleri bitirdin, personal story ve wvw ile desteklersen zaten çok rahat o aralığı atlatırsın. edit: bu arada wvwvw'de karavana eşlik etme görevini yerine getirirsen 300 küsür xp geliyor. Sırf bunu yapsan powerleveling gibi olur.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Sparkcaster said: millet level 65 kasmış wvwvw de ne 3 levelı günde ben kısıtlı zaman ayırarak 2 lvl atladım. o yüzden öyle söyledim. bu arada 65'i kim kasmış? Gerçi 2 betadır aralıksız oynasa olabilitesi var ama şüphede kaldım şahsen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://i.imgur.com/wWK9j.jpg?1
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 demek ki ben necro dvm edicem...
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya gerçi sırf bu betada oynayıp aralıksız pve yapıp 35 falan olan arkadaşım var. lvl aralıkları da nerdeyse artmıyor oyunda dolayısıyla çok da mantıksız değil tabi şimdi düşününce afsdfadsdfsdfasdsdf
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 necro tam jet lii abimize benzemiş, http://www.hdfilmsiten.com/wp-content/uploads/2011/12/Jetli-Black-Mask-kara-MaSKe-FuLLHD-TeKPaRCa-iZLe.jpg
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 evet çok çirkin beta olmasına bağışlıyorum
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 betada 65 level nedir ya, nasıl bir nolife'lıktır o
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Dün gece group olduğum birisi level 46'ydı. Vardı o civar adamlar, ben level 26 olarak bıraktım, level 25 - 35 zone'unda çok aşırı sayıda adam yoktu zaten, görevlerin bazılarını solo kasmaya çalıştım. Bazı zone'lar kapalıydı geçemedim vs. Heyecanla beklemeye devam; Bu arada ranger ve crafting için detaylı guide'lar bulan var ise paylaşırsa çok mutlu olurum (özellikle huntsman ve leatherworking) Şimdiden teşekkürler.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 iyi de zaten bi önceki betadan karakterler devam etmio muydu? ben dün akşam başladım oynmaya ve çok casual bi şekilde etrafta gezerek alt tab yaparak yüzlerce kez ölerek vs 15 oldum gece 2 beta totalde 6 gün desen rahat olursun herhalde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya gökhan, betadaki karakterler release e niye kalsın söyler misin bunu bana
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 sanırım op burada betadaki karakterler betalarda silinmiyor demek istedi
Öne çıkan mesajlar