Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inferno solo nasıl gidiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Invul minionlar cikartiyo oyundan bariz ya. Hepsi bi sekilde hallediliyor belki ama yok invul minion olunca bariz leave game.

Bugun public game'de bi tane monk azcik tasidi da act 1 bitti. Ama wizardimla cok da sorun yasamiodum tek de biterdi galiba. Act 2'ye baslamaya yemedi acikcasi. 4 kisi olunca direk en ufak hatada one-shot yiyosun o biraz thrill katiyor aslinda sfd.
Mesaj tarihi:
act2'nin yarısını bitirdim immune elite gelince direk reset atıyorum oyuna ya da haritanın bir ucuna çekip orada geberip bırakıyorum onları orada. :))

act3 için item başı 65~80 den aşağı resist kurtarmaz gibi görünüyor. Wizard için tabii..
Mesaj tarihi:
Astral said:

act2'nin yarısını bitirdim immune elite gelince direk reset atıyorum oyuna ya da haritanın bir ucuna çekip orada geberip bırakıyorum onları orada. :))

act3 için item başı 65~80 den aşağı resist kurtarmaz gibi görünüyor. Wizard için tabii..

500+ resist var su an, act 3te normal yaratıklar tek atıyor, eliteler 2 :)
Mesaj tarihi:
ohyeah said:

Astral said:

500+ resist var su an, act 3te normal yaratıklar tek atıyor, eliteler 2 :)

650+ resist var act2'de zor bela ilerliyorum

act3 save'e girdim bana da 2 attılar :D
Mesaj tarihi:
Cute said:

65 80 resıst derken ? Fiziksel 618 - 415 resist genel - %63 DR ile actde guzel gidiyorum ama upgrade lazim.

her itemında 65~80 arası all resist demek istedim
Mesaj tarihi:
Fire chains abi en saçması melee'ler için. Hele bir de Molten verdi mi ona, canımı veriyorum ekran karşısında. Bu fire chains'i tasarlayan adam kesin Sinestra'yı falan yapan adamla aynı.
Mesaj tarihi:
Astral said:

<- Wizard

Build nedir ve hp dps çok zorlanmaman lazım.Beni bir tek immue + shield ve fast elite bayıyor dediğin gibi çekiyorum uzak köşeye ölüp devam ediyorum
  • Yeni Oluştur...