Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 En kötü trait bariz invalnurable minions. 2. de reflect damage. Kanser resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu yaratıkları ismi soul ripper değilde soul raper olmalıymış. ne lanet şeyler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 infernoya gireyim dedim bugün o bana girdi saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Novichok said: En kötü trait bariz invalnurable minions. 2. de reflect damage. Kanser resmen. Bir de invulnerable minyonların spike trap i yalan etmesi.. FFFFFFUUUUUUUUUUUUU......... tam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 vortex ilizyon da zaten sağlam vuran tiplere geldiğinde çok heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 jailer + desecrator + 2 random affix gelince direk bırakıyorum klavyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 vampiric waller illusion extra health bide range mob illusion yapınca 5 yöne dağılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act 3 inferno, dil atan yaratıklar var. fast veya teleporter gelirse direk gg.. 30 yarddan dil atıyo hayvanlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Onların normali bile hayvan ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Novichok said: En kötü trait bariz invalnurable minions. hell'de bile oyundan çıkartıyor bunlar, infernoda karşılaşırsam oyunu silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 fast-shield-molten-fire chain orumcekler geldi bugun yag satarim bal satarim oynadilar etrafimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hayır abi gelsin eyvallah da, molten minionun böyle direkt etrafında turlayıp seni batağa sürüklemesi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Invul minionlar cikartiyo oyundan bariz ya. Hepsi bi sekilde hallediliyor belki ama yok invul minion olunca bariz leave game. Bugun public game'de bi tane monk azcik tasidi da act 1 bitti. Ama wizardimla cok da sorun yasamiodum tek de biterdi galiba. Act 2'ye baslamaya yemedi acikcasi. 4 kisi olunca direk en ufak hatada one-shot yiyosun o biraz thrill katiyor aslinda sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ne güzel azmodana gidiodum şansa da soul ripper gelmemişti oyundan attı TT:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act2'nin yarısını bitirdim immune elite gelince direk reset atıyorum oyuna ya da haritanın bir ucuna çekip orada geberip bırakıyorum onları orada. :)) act3 için item başı 65~80 den aşağı resist kurtarmaz gibi görünüyor. Wizard için tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 65 80 resıst derken ? Fiziksel 618 - 415 resist genel - %63 DR ile actde guzel gidiyorum ama upgrade lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Astral said: act2'nin yarısını bitirdim immune elite gelince direk reset atıyorum oyuna ya da haritanın bir ucuna çekip orada geberip bırakıyorum onları orada. :)) act3 için item başı 65~80 den aşağı resist kurtarmaz gibi görünüyor. Wizard için tabii.. 500+ resist var su an, act 3te normal yaratıklar tek atıyor, eliteler 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ohyeah said: Astral said: act2'nin yarısını bitirdim immune elite gelince direk reset atıyorum oyuna ya da haritanın bir ucuna çekip orada geberip bırakıyorum onları orada. :)) act3 için item başı 65~80 den aşağı resist kurtarmaz gibi görünüyor. Wizard için tabii.. 500+ resist var su an, act 3te normal yaratıklar tek atıyor, eliteler 2 :) 650+ resist var act2'de zor bela ilerliyorum act3 save'e girdim bana da 2 attılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Karakter melee galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Cute said: 65 80 resıst derken ? Fiziksel 618 - 415 resist genel - %63 DR ile actde guzel gidiyorum ama upgrade lazim. her itemında 65~80 arası all resist demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 <- Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Fire chains abi en saçması melee'ler için. Hele bir de Molten verdi mi ona, canımı veriyorum ekran karşısında. Bu fire chains'i tasarlayan adam kesin Sinestra'yı falan yapan adamla aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 invul minions evet sanırım en kötüsü infernoda, bayağı saçmasapan kim icat ettiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Astral said: <- Wizard Build nedir ve hp dps çok zorlanmaman lazım.Beni bir tek immue + shield ve fast elite bayıyor dediğin gibi çekiyorum uzak köşeye ölüp devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Invul zaten direkt kategori dışı. Eskiden D2'de lightning enchanted geldiğinde kaçıyorduk lan lan lan diye, şimdi keşke electrified gelse diye dua eder oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar