nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 yemeden içmeden mi oynuyorsunuz nedir anlamadım ki ben daha hell act IV'deyim. rakanoth bu ne baş ağırısı ise onunla cebelleşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Demon Hunter'ım, dün akşam Zoltun Kulle'da gerilimli dakikalar yaşadıktan sonra Belial'a kadar gelip orada havlu attım artık. Bir süre uğraştıracak gibi bu bakalım. Tavsiyesi olan varsa dinlemeye hazırım ama. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Asıl sorun gene bizde. Inferno solo olarak ilerlenemez gibi bi'şey yok elbette. Hepimizin malumu Act I çok zor değil. Oyunun gerçek katliam havası Act II'de başlıyor. Hepimiz (grup ya da solo) arılar tarafından öldürülüyoruz :) Genel olarak Act I'in itemlerinin Act II için yetersiz olduğu görüşü hakim. Bana kalırsa gerçekte Act I'in itemleri Act II için yeterli. Sadece bunun için zaman harcamıyoruz. Burada o kırılma noktasında AH duruyor. Goldun varsa "Nasılsa AH'dan canavar gibi item alırım" diyorsun. Goldu olan veriyor milyonu basıyor itemi, silahı, üsküdar'ı geçiyor. Geride kalan gariban (bizler) bakıyoruz arkasından. Act I'deki rare itemlerin %90'ı çöpe, vendora gidiyor amenna. Ama inanıyorum ki 2 hafta farma alınsa muhakkak ki Act II için yeterli malzeme toplanacaktır. Eskiden bunu yapardık, sabırlıydık ama şimdi AH var. Bir an önce bitirme çabası içindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Wizard olarak infernoda I.Act bitirdim ama II. başında herkesin olduğu gibi bende yalan oldum. Gear sorunu çok açık ortada güzel bir gear toplayamadım kaldıki bu lvl'a kadar 1 item bile düşüremedim kullanabileceğim. Elimdeki goldlarla toparlamaya çalıştım ama çok gold kasabildiğimide söyleyemem en fazla 500k gold kasabilmişimdir. RMAH bekliyorum açıkcası item almak için bir şekilde ilerlemek lazım ama oyun ne kadar heycanlı olur emin değilim bir wow tadı bir ultima tadı alamadım ben. Şu arılar ve bazı mavi rare moblar wizard öldürmek için yaratılmış o kadar zorluyor ki gına geliyor artık. Oyunu hardcore oynayanlara saygım sonsuz bilsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 d3 ten neden bir wow ve uo tadı almayı bekliyordun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 benim var sayimim blizzard bilerek boyle bir `duvar` koydu act 2`den itibaren. bir tane adam gormedim act 1 i gectikten sonra normal bir sekilde act 2 e devam etsin. bence blizzard oyunu inferno act 1`de rmah acilana kadar stoplamak istiyor. rmah acilinca 1-2 milyona satilan o silahlar direk 5-10 milyon olacak (tabii gold`a satani bulabilirseniz). herkesin o bakip agzinin suyunun aktigi itemlar 5-10 dolar olacak, bas bas paralari blizzard`a, deli gibi bir kazanc elde edecek blizzard. tahminim 2 ay sonra da patch gelir, bu `duvar` tamamen kalkar. uzun lafin kisasi its all about the money. blizzard`i artik hepimiz taniyoruz. oyunun challenging olmasi hepimizin ortak fikri ama bir act`in bitimi ile digerinin basinda bu kadar daglar kadar sacma sapan bir fark olamaz. sanki act 2 ` e gectiginde blizzard beliriyor ve kocaman bir `NO` diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Blizz `siz cok sabirsizsiniz. oturup adam gibi act I farmlayin, bakin boyle lootlar dusebiliyor` diye birkac ornek gosterse shitstorm buyuk olcude azalacak. perfectly rolled rares diyip duruyorlar da bir fikir yok cita nedir. yukarida inferno diablonun lootu gorunuyor iste dsa vendor direk. ayrica act II nin zor olma sebeplerinden en buyugu moblarin dogal olarak cildirtici olmasi. sinekler, invis nagalar, flayerlar falan 4 degil 5 affixli olarak geliyor gibi bisi. act I de tin tin yuruyen zombileri kitelayip kesmek rahatti. 2'de herseyi avoid etsen son cikisa sinek kusuyor gg, onune invis naga cikiyor gg, kafana flayer ucuyor gg haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 abi kolay olsa OYUNU DUMBED DOWN YAPTILAR ÜHÜHHÜHÜ demicek misiniz, l2p =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 butcher'da tıkandık. sanırım item kasmamız lazım. 15k dps ile geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Inferno act 1 biter bitmez, act 2'ye geçmeyin yahu. Biraz grindleyin öyle deneyin. 20k hp, 120 resistle tek atsınlar müsade edin de. Item konusunda sıkıntı var mı, yok mu bilemem. Ben act 1 Skeleton King filan kasıyorum güzel itemler çıkıyor arada. Kasılmasına rağmen işe yaramıyorsa haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 35 hp 670 resistle şamar oluyorum ben gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Melee classlardan nefret ediyorlar galiba. Act 2'de packlerin default özellikleriyle birlikte öyle combolar çıktı ki karşıma, kendimi ticarete verdim. Vortex - Waller - Molten - Fire Chains Gibi bir kombinasyon geliyor 4 kişilik packten. Harlı ateşte ağzınıza layık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bu oyunu solo kasmak zor.Biz arkadaşlarla oynadıgımız icin farmda düsen cok über itemleri zaten trade ile birbirimize veriyoruz.Act 1 kolay zaten bildiginiz gibi.Act 2 ye gecmeden mobtan cok ah farmladık hafta sonu.Adamlar 300k lık itemi 30 40 k ya koyuyor al sat şeklinde para yapıp gear up olduk diyebilirim.(arkadasım 10 m falan yaptı silahlardan ama hardcore kastı o silah fiyatlarını not almalar falan) Daha sonra ben barbarla damageden falan fedakarlık edip full tank kastım.Monk arkadas hybrid wizard da pure dmg aoe falan.O sekilde act 2 yi bitirdik fakat gearlarımız iyiydi act2 için.Pek zorlanmadık.Act 3 de sadece kostuk cünkü oraya da itemlerimizle yetemedik(act1-2 farkı 2-3 arasında da var),rare kesmeden mantıksız gelebilir ama grind noktası bulunur mantıgıyla progress işte.Kosa kosa questleri yapıp bossları kestik.(Katapult questi efsane)Act 4 de gelmeyin Mahmut Hoca o kadar inanılmaz gear lazım.9700 armor 700 resist ile dandik mobun dmg i 40 k falan.E oyun diablo olduguna göre her bos vakitte farm ah de daha iyi item bakma seklinde gidicek zaten.Sözün özü solo progress cok zor resist-dmg-armoru cok iyi dengelemek lazım.Bence bir tank bir dps ilerlemeyi deneyin daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dreagloth said: d3 ten neden bir wow ve uo tadı almayı bekliyordun ki? çünkü WoW gelmiş geçmiş en iyi mmorpg, uo da gelmiş geçmiş en iyi dövüşlü chattir. her oyun bunlardan feyz almalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Tam güzel güzel fikirleri, görüşleri, taktikleri falan okuyorsun ki aradan biri fırlıyor: "bir wow ya da uo değil"... Tüm keyfim kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 10k dps ile leoric in girişindeki skeleton "ALOT" invul minion plague resist i kesmemin imkanı yokmuş. bugun bunu anladım. ve valor stackli 180% magic findla bile işe yarar hiçbişi çıkmadı şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Wizard ile inferno act 4 rakanothu kestim bugun ve questin ilerisini bitirdim.Prime evil questindeyim suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Oski said: dreagloth said: d3 ten neden bir wow ve uo tadı almayı bekliyordun ki? çünkü WoW gelmiş geçmiş en iyi mmorpg, uo da gelmiş geçmiş en iyi dövüşlü chattir. her oyun bunlardan feyz almalıdır. Kesinlikle katılıyorum. Dreagloth, çünkü bu oyunlar benim en çok keyif aldığım oyunlar oldu özellikle UO. Sonrasında wow'a başladım 2006 bugüne kadar olan sürede. Arka plandada bir çok türkiye UO serverinda hizmet verdim kurucu olarak. Şimdi akşam olup evime gittiğim 10 senedir bu oyunlardan başka hiç bir oyun oynamamış birisi olarak otomatik olarak bu tarz bir oyun beklentisine girip diablo başladım. Şimdi ise bilmiyorum yeteri kadar tatmin etmedi beni. Ben diabloyu bambaşka hayal ettim 4 ay önce Offical forumlarda takip ederken çok iyi bir sistem bilgisayar olması gerekli COD ayarında fln dendi. 4 Ay öncenin en iyi bilgisayarını topladım ama ultimanın grafikleri yükseltilmiş versiyonu gibi bir oyun çıktı karşıma. Belki daha alışamadık zamanla düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Ne bekliyodun Diablo'dan peki ? Blizzard'ın hangi vaadi seni hayal kırıklığına yol açacak beklentiye sebep oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bir kere oyunda panda yok. daha da saymıyım istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 harbiden yalnız panda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dünkü azmo kill ardından bugün diablo da gg inferno finsh.. http://imgim.com/diablo3kill.jpg http://imgim.com/progres.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kthxbye said: dünkü azmo kill ardından bugün diablo da gg inferno finsh.. http://imgim.com/diablo3kill.jpg http://imgim.com/progres.jpg Kullandıgın buildleri ve statlarını yazabilirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 39k dps (daha yüksek olursa daha rahat olur), 37k hp (ki bir önemi yok 10k lada olur hp, movement speed artıran item şart minimum %12 botta. 170-200 ressi (bununda önemi yok 500-600 falan stackleyene kadar 1 shot çekiyor hpde bi 50k olmalı 1 shot istemiyorsanız). 45 max dicipline veya üzeri şart. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aZXdV!Yae!YZbYc buildde bu. Phase 2 aşırı kasıyor çok iyi los kullanmanız lazım image'de. Ama diabloyu fazla los yapmayın ekran sınırında tutmazsanız aşırı teleport atıyor size buda smoke kullanıp dicipline bitirmenize neden oluyor. edit: 6. skillin çok önemi yok mark alabilrsin %12 dmg artışı için ama nedense los olunca mı yada teleport oluncamı ne siliniyordu, ben bütün dicipline'i ss ye saklamayı yeğeledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 act2 de neden wipefest olduğunu buldum Lacuni Hunter diye bir mob var durmadan ölüyorum onlara ve her yerde var. 600 resistle vurduğu damage a baktım çıplak gittim vurduğu damage a baktım ikisi aynı. armor ressist bu moba çalışmıyor bug var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar