pontipati Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 servet yargılamış bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Eskişehirspor'lu Burhan 4. golü yemiş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Servet... Wat r u doin? Servet?!! STAAHP! Memesi yapsin birisi lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yutub said: şimdi pes te denedim ilk çalımda kaptırdı gol yedim amk. kosovali87 45 dakika önce 20 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 servetin golünü izledikten sonra denk geldim aman allahım bu ne ya http://www.youtube.com/watch?v=5x_K6b3jcik&feature=watch-vrec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oha yalnız şikenin dibine vurulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yuh la nasıl hatırlamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 valla bende hatırlamadım hiç türkiye gazından herhalde umursamamışım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oha italya kore maçında neler dönmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 hakan şüküre güçleri yetmemiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dEaThMooN said: Eskişehirspor'lu Burhan 4. golü yemiş ahaha Sonrasındaki golü vermediler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ben hatırlıyorum bunu yaa. Az küfretmemiştik hakemlere. Çok net torpil şike döndü ev sahibi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sırf ev sahibi diye değildi o futbolları beş para etmemesine rağmen asyalı futbolsever artsın manchester real para kazansın diye yapıldı hep onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 10sene önce bizim takımın gazından görememişiz detaylı. kore takımı bildiin kungfu yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Son dakika! 8 aydır hiçbi ödeme alamayan G.Antepsporlu futbolcular,Gs maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı aldı tamda gs maçı öncesi. şansa bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Evet Antep'li futbolcular büyük planın bir parçasıydı. Hikmet hoca zaten sever Fatih Terim'i, kıyağını geçmiş dffds. O değil de büyük maç öncesi ses getirmek klasik Anadolu takımı olayı zaten anormal bir durum yok. Paşa paşa oynarlar toplarını. Gidip de KAyseri maçına çıkmayacağız deseler kimse iplemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Antep finansal açıdan son iki senedir hep sıkıntı çekiyor. Başkan giderse Ankaragücü gibi olabilir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 demirören başkanlığı bırakınca maddi sıkıntıya girdiler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 la bizim toromanda servetten böyle gol yesede stoperde oynamasa artık su adamın sözlesmesi 2020 kadar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Trabzon yine komedi... http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/301120120253184178878_2.jpg Tolga, İşler Güçler dizisinde yaşanan o diyaloğuna tepki gösterdi Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, Şanlıurfaspor maçından sonra yaptığı açıklamada İşler Güçler dizisinde yaşanan kupa diyaloğuna tepki gösterdi Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin, Şanlıurfaspor maçından sonra yaptığı açıklamada İşler Güçler dizisinde yaşanan kupa diyaloğuna tepki gösterdi. İşte Tolga Zengin'in açıklamaları: "Çok severek izlediğim İşler Güçler dizisinde Trabzonspor'a büyük ayıp yapılmıştır. Biz kupa derdinde değiliz, hak hukuk peşindeyiz. Burdan sesleniyorum, Trabzonspor'a yapılan haksızlık espri konusu değildir ve olamaz. Ben şahsım adına bir daha bu diziyi asla izlemeyeceğim ve bu takımın kaptanı olarak da taraftarımızın tepkilerini göstermesini istiyorum. Hiçbir şey yapamıyorsak lütfen izlemeyelim. Kupa falan umurumuzda değil biz hak ve hukuk peşindeyiz" Tolga Zengin'in bahsettiği sahnede yaşanan diyalogda, Trabzonspor'un 2010-2011 sezonuyla ilgili itirazlarına bir gönderme bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 http://img195.imageshack.us/img195/6458/48349510151128538637547.jpg Ankaragücü'nü katletmişler yine, şu golü vermemiş hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 1461 Trabzon'un as başkanı Coşkun Kantekin birkaç açıklama yapmış. said: Biz doğrudan Süper Lig’e yükselmeyi hak etmiş olsak bile, çıkmayacağız. Trabzonspor ile aynı şirket oldukları için ya devredilecekler ya da çıkmaktan vazgeçecekler. Onlarda zaten en başından beri TFF'ye çıkma haklarından feragat ettiklerini bildirmişler. Bizim asıl amacımız Trabzonspor'a oyuncu ve antrenör yetiştirmek diyor. edit: Bu durumda ligi ilk altıda bitirirlerse eğer 7. takıma kadar playoffa gidiliyor. Bu sıra oynuyor haklar işte, said: PTT 1. Lig’in ilk sekiz haftalık periyodunda son derece güçlü bir profil çizmişti 1461 Trabzon, ancak sonrasında gelen puan kayıpları olumsuz eleştirilere neden oldu. “1461 Trabzon zaten Süper Lig’e çıkmayacak. Maç kazanmasının anlamı yok” denildi. O çıkışımızın ardından bir dalgalanma yaşadık. Popülist eleştirilerden uzak durmak gerekir. Söylemek belki anlamsız ama, futbolcularımız da galibiyetten prim alıyorlar, maç başı ücretleri var. Söylenenler dedikodudan ibaret. falan filan, gerisi faso fiso. Buraya bile verilmeyen şampiyonluk vs. sıkıştırmışlar asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Liebe said: servetin golünü izledikten sonra denk geldim aman allahım bu ne ya http://www.youtube.com/watch?v=5x_K6b3jcik&feature=watch-vrec oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Bi de bizim brezilya ile olan maçtaki koreli hakem vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 oha lan tarihin en rezil dünya kupası olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar