Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 PvP


Teodor

Öne çıkan mesajlar

RMAH açıldıktan bir süre sonra Pvp yaması da beraberinde gelecek tabii ki bir sürü taktikte beraberinde gelecek.

eğer blizzard oyuncuları item levellarına göre derecelendirmezse pvp nin itemı iyi olanın kazanacağı bir tarza dönüşecek. şu anda benim bildiğim kadarıyla hiç bir şey belli değil ancak DH klasının açık ara pvp için en kullanışlı karakter olacağını düşünüyorum.

hatta listem pvp karakteri önem sırasına göre

dh wizard monk barbarian ve wd

wd nin ne yapacağı konusu da çok enteresan. pve de iş çıkarabilsede petlerinin pvp de pek bir işlevi olmayacak gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu skillerle kimse oynamaz, öyle bir şey yapacak kadar çıldırdıklarını sanmıyorum.

a.s kasıp seni stundan çıkarmayacak, 10 sn de bir üstüne uçacak barbar mı ararsın,

melee geleceği zaman sadece yere calltrop ve 3 tane spike trap ile 1 sn de 30k vuracak dh mi ararsın

gerçekten kerhane gibi ortam olur.

-
acaba wow'daki gibi 10'arlı lvllar halinde bölerek pvp yapmaya müsade edecekler mi(pek sanmıyorum)

eşleştirme neye göre olacak(ki şu an en mantıklı çözüm statlara bakarak eşleştirme gibi duruyor).

çoğu skillin pvp de kullanımı çok daha nerflü, farklı olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

su anki hali ile pvp`nin gelmesi bence mumkun degil. ne zaman gelecegine dair bilgiyi nereden edindiniz bilmiyorum ama, su an oyun baktigimd duzgun bir pvpnin oyuna gelmesi icin tek bir yol goruyorum o da

1) oyuna pvp icin crafted set konur, wowda yaptiklari gibi craftable, cok pahali olmayan. Mavi dengi lvl 60 bir set, pvp statlarina sahip.

2) pvp icin ekstra statlar... resilience tarzi (reduces damage taken from player abilities tarzi), ayni zamanda cc`lerin etkilerini dusuruen (oyunda zaten var)

su an ki hali ile, `pvp actik hale oynayin` diyeceklerini sanmiyorum, blizzard tahmin ediyorum ki diablo 3 de pvp ye cok dikkat edecektir. cunku eger pvp olmazsa oyunun omru maximum 3-4 ay olur, ondan sonra cok fazla musteri kaybederler. simdi millet inferno act 2 de cebellesiyor ama itemlar piyasa olunca, fiyatlar dusunce herkes diablo kesebilir hale gelecek, what then?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte ben bundan çok korkuyorum. Hep söyledim, gene söyleyeceğim. "PvP, PvP, OP, Nerf, Buff" diyecek binlerce kişi çıkacak karşımıza. Ola ki böyle laflar yüzünden skilleri değiştirecekler, ekleyip, çıkartacaklar. Olan bize olacak.

Nedir bu Diablo'da PvP merakı? Diablo özü itibari ile PvP oyunu değil. PvE tabanlı, "item, loot, farming" kelimelerinin arasında dolanan bir oyun. PvP olmasın demiyorum, olsun ama sıf eğlence amaçlı. Her şeye "ben birinci olucam" diye bakanlar tarafından mahvolacak oyun, korkuyorum.

Ya çok mu zor Dota oynamak? LoL oynamak, Dota 2 gelecek, Blizzard Dota gelecek vs. vs... Alın size PvP mis gibi.

Tabii şu da var istemekte özgürsünüz, hakkınızdır da. Yanlış anlaşılmasın, Blizzard böyle bir olayı zaten açıklamışken insanların "PvP" demeleri de anormal değil.

Da işte bilemiyorum. Oyun/skill/classlar PvP dengelemesi adı altında zart zurt değişmesin WoW gibi. O bile 7 senedir oturmadı rayına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

su an ki hali ile, `pvp actik hale oynayin` diyeceklerini sanmiyorum, blizzard tahmin ediyorum ki diablo 3 de pvp ye cok dikkat edecektir. cunku eger pvp olmazsa oyunun omru maximum 3-4 ay olur, ondan sonra cok fazla musteri kaybederler.


Adamlar Diablo 2 gazıyla sattı millete oyunu. 3-4 ay sonra müşteri kaybetse işine gelir. Server yükü azalır maliyetler düşer. Oyuncuyu elinde tutmaya çalışması için hiçbir neden göremiyorum ben.
Ha dersenizki adamlar rmah ile komisyondan para kazanacak o zaman derimki pvp olmayan oyunda nereye kadar insanlar en güçlü, en iyi olmak için item hırsı yapsın ki? Veya oyunda eşyaların sirkülasyonu olmadığı için (belirli bi durability sonrası tamamen yok olması, daoc daki gibi) bir sene sonra public gamede tanıştığınız babacan bir almanın size unique itemlar hediye etmesi çok olası. Halbuki kullandıkça eskise tamir ettikçe de ömründen gitse ve sonunda yok olsa sürekli item ihtiyacı canlı kalacaktı.
Son olarak adamlar 12 sene aradan sonra, 4 sene önce duyurdukları oyuna pvp koymadan çıkardılar kimsenin ses ettiği yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

KingV said:

belki Diablo'da öyle bir amaç olmamış olabilir ama ben online oyunlarda pve yi pvp'ye araç olarak kullanmışımdır. PvE amaç olmadı hiçbir zaman.


Tabii sen istediğin şeyi sevme, isteme, eğlenme hakkına sahipsin. O yüzden diyorum sizin için Dota ve türevleri mevcut (mmolar ve strateji tarzı genre farkı oyunlar harici).

Diablo sizin aradığınız şey değil. Blizzard hata yaptı baştan PvP lafını ortaya dökerek. Biraz şark kurnazlığına yattılar. PvP oyuncularının da dikkatini çektiler. Sonradan onlar da anladı zaten hatalarını. Adamlar "PvP WoW Arena gibi falan olmayacak. Sadece eğlence amaçlı olacak" diye açıklama bile yaptılar. Buna rağmen release'e vermediler PvP'yi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...