Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gold farming

Teodor

Öne çıkan mesajlar

nedanko said:

arkadaslar para yapamayanlar uzulmesin, yapanlarinda cikiyo bi yerinden zaten.

3 milyon zarar ettim, 1 milyona aldigim silahlar simdi 100 bine gitmiyor. silah sayisi vs fazlalasti, her sey dstu, 500k ya aldigim shield 75k ya dusmus vs

cok bisi farketmedi yani

Nasıl farketmedi :D Sen o gearları alıp act 3 act4 e geçebildin. Oradan düşen itemlar ah de servet değerinde ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

Kungen öle para yapmadı bunu yapmaya yeni başladı gibi 4 kışı farmlıyorlar kim bulursa goblini onun oyununa gırıyorlar ondan önce inferno butcher side farmlıyordu

Ben iş yerinde diablo oynayamadıgım için sabaha kadar bu adamı izliyorum izlemeye basladıgımda 3m gold u vardı şimdi 35 m , butcher side farmladıgınıda gördüm ama zamanının %80i goblin farm %20 si butcher farm izledigim kadarıyla.35m nin cogunu goblin farm dan yaptı eminim yani.
goblin farm 4 kişi yapıldıgında bence en risksiz en kafa göz yormadan kasılacak farming.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya stream'de izleyenlerde merak uyandırıyor falan fişman, banka dolunca id'liyor. Ama aralıksız 2 gündür aynı şeyi yapıyor, çinliden beter.

İşi gücü de yokmuş, hayatı boyunca çalışmamış, 9-5 çalışandan nefret edermiş, bir sürü birşey daha dedi. İlk link verildiğinde izledim baya da :P.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...