orly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Zaten koydum satıldı ya eminim ki 2 haftaya onlarda ucuzlayacak, direk elden cıkarmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Gem yok mu hala AHde yav 1 tane bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bozuk ah, gem satılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 arkadaslar para yapamayanlar uzulmesin, yapanlarinda cikiyo bi yerinden zaten. 3 milyon zarar ettim, 1 milyona aldigim silahlar simdi 100 bine gitmiyor. silah sayisi vs fazlalasti, her sey dstu, 500k ya aldigim shield 75k ya dusmus vs cok bisi farketmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 nedanko said: arkadaslar para yapamayanlar uzulmesin, yapanlarinda cikiyo bi yerinden zaten. 3 milyon zarar ettim, 1 milyona aldigim silahlar simdi 100 bine gitmiyor. silah sayisi vs fazlalasti, her sey dstu, 500k ya aldigim shield 75k ya dusmus vs cok bisi farketmedi yani Nasıl farketmedi :D Sen o gearları alıp act 3 act4 e geçebildin. Oradan düşen itemlar ah de servet değerinde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yoo gecemdim :) act 2 sonlarina dogru takildim, yani ilerleniyo da cok sIkIcI. act 2 ilk alanlari farmliyorum onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Plan : Exalted Grand Phantom Bow arıyorum. Elinde olan varsa PM atsın. AH'de gem & recipe bozuk heralde bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 live stream de izlediğim act 1 goblin farm yapan adamın 35m gold u olmus vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 burdaki gibi 1mil=50tl den satsa 1750tl. temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Koy linki biz de izleyek o stream'leri:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 http://tr.twitch.tv/kungentv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hitpoint plugini gibi bir şey mi kullanıyor yoksa settingste var mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi böyle 35m yapılmaz yanlz :S 10dk dır bosa relog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Kungen öle para yapmadı bunu yapmaya yeni başladı gibi 4 kışı farmlıyorlar kim bulursa goblini onun oyununa gırıyorlar ondan önce inferno butcher side farmlıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu goblin farm ne kadar kazandırıoki abi cok merak ettim, bu kadar ugrasiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Şansları varsa güzel item düşürüyor ama dediğim gibi şans onlarda şanslarını zorluyorlar 4 kişi sonuçta adam sayını ne kadar fazlaysa drop şansıda bir nevi o kadar artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Lind3r0th said: Kungen öle para yapmadı bunu yapmaya yeni başladı gibi 4 kışı farmlıyorlar kim bulursa goblini onun oyununa gırıyorlar ondan önce inferno butcher side farmlıyordu Ben iş yerinde diablo oynayamadıgım için sabaha kadar bu adamı izliyorum izlemeye basladıgımda 3m gold u vardı şimdi 35 m , butcher side farmladıgınıda gördüm ama zamanının %80i goblin farm %20 si butcher farm izledigim kadarıyla.35m nin cogunu goblin farm dan yaptı eminim yani. goblin farm 4 kişi yapıldıgında bence en risksiz en kafa göz yormadan kasılacak farming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 yav bu dark cellardaki goblin farmdan bana adam gibi birşey düşmüyor, 2-3 gündür farmlıyorum.Mf %90 civarında daha fazlamı mf kasmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Kungen'de 200+% mf var, anca 1 sarı falan düşüyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bide bu adam dusurdüklerni neden identify etmio, su patchden sonra statlar artcak dalgasni mi beklio,toptan mi yapıo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Yok ya stream'de izleyenlerde merak uyandırıyor falan fişman, banka dolunca id'liyor. Ama aralıksız 2 gündür aynı şeyi yapıyor, çinliden beter. İşi gücü de yokmuş, hayatı boyunca çalışmamış, 9-5 çalışandan nefret edermiş, bir sürü birşey daha dedi. İlk link verildiğinde izledim baya da :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu dark cellar bana yaramıyor ya, ilk girdiğim 3-4 taneden elite packler üst üste çıktı. Sonra rahat 70-80 kere girmişimdir, sadece 5-6 kere goblin çıktı, yeter lan dedim bıraktım sadfdsa Thief farmlıyorum daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 harbi çinliden beter . rare ler stash lere sıgmıyor artık adamın lvl 1 charları var bi dünya onların packleride rare dolu. ayrıca mf ye bence bu kadar takılmayın real luck > mf. yani düşük mf ilede saglam rareler düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 DarKRideR said: bu dark cellar bana yaramıyor ya, ilk girdiğim 3-4 taneden elite packler üst üste çıktı. Sonra rahat 70-80 kere girmişimdir, sadece 5-6 kere goblin çıktı, yeter lan dedim bıraktım sadfdsa Thief farmlıyorum daha iyi Thief farm nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 act1 6.quest. bir köy gidip orda ki hırsız züppeyi indiriyorsun baya rare düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar