Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Ya Diablonun olayı itemların düşme şansının az olması değil mi? Yani hele bi 6 ay farmlayın bakalım neler düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 mf nası %100 un uzeirne cıkmıyo? nv + kesmek uzereyken tum gear i magic find a degistir %250+ magic find oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Pardon ben aldigim buff + fortune shrine aldim (5 stack 100% veriyor, uzerine shrine gelince artis olmadi) 100% un uzerine cikmayinca 100% den yukari cikmiyor zannettim, itemlar ile artiyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 item degistirince NV gitmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 hayır spec degistirince ya da oyundan cıkınca siliniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 9. Questten başlayıp, butcher'a kadar herşeyi keserek gittiğimde dün hesapların run başına 80k gold geliyor. Lvl60 item fazlasıyla çıkıyor. Ben lvl60 altı itemları vendor'a satıyorum çünkü salvage edince hell için gereken materyaller çıkıyor. İşe yaramayan lvl60 itemları salvage ediyorum. Yarayanlar kasaya. Yani 1 milyon edicek item'i bulmak için run yapma. Seri bir şekilde 10 run yapsan zaten vendora sattığın itemlarla birlikte 1 milyon gold topluyorsun. İyi item işin bonusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 @bingildak 5 stack %75 veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Absolut said: Ya Diablonun olayı itemların düşme şansının az olması değil mi? Yani hele bi 6 ay farmlayın bakalım neler düşecek. haklisin absolut fakat devir degisti. d2 zamaninda boyle bir anlayis vardi, son 5 yilda cikan oyunlara baktigimizda bu yapi tamamen kirildi. artik casual devri. kimse oturup 6 ay farm yapmak istemiyor bir item icin. dogrulugu yanlisligi tartisilir fakat blizzard in casual destekli bir yapiya gideceginden 100% eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bingildak said: act 4 te düsüyo 8** dps üstü silahlar act 2 ve 3 te de level 51 59 arasi rarelar düsüyo merak etme sfdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 sunthewhich said: 9. Questten başlayıp, butcher'a kadar herşeyi keserek gittiğimde dün hesapların run başına 80k gold geliyor. Lvl60 item fazlasıyla çıkıyor. Ben lvl60 altı itemları vendor'a satıyorum çünkü salvage edince hell için gereken materyaller çıkıyor. İşe yaramayan lvl60 itemları salvage ediyorum. Yarayanlar kasaya. Yani 1 milyon edicek item'i bulmak için run yapma. Seri bir şekilde 10 run yapsan zaten vendora sattığın itemlarla birlikte 1 milyon gold topluyorsun. İyi item işin bonusu. mf sansin kac gearda toplamda, cunku ben bir seyleri kesinlikle yanlis yapiyor olsam gerek ki 1 tane bile lvl 60 rare cikartamadim dun 4 saat farmda. @screwy : dogru demissin, demek ki shrine ile 100% olmus, ben 5 stack`i nedense 20%x5 olarak hesaplamisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 adı uzerinde random drop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 normal -> NM -> Hell -> Inf. Tier 1 /act 1 -> inf tier 2 / act 2 -> inf tier 3 (act 3 ve 4) seklinde gitmiyormu droplar ? tabiki onceki tierlerden itemda dusebilir ama dogru yerdeyseniz kendi tierinizde item dusecektir diye biliyordum, yamuluyormuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 iLVL mantığı var işte, doğru yazdığın ben 600 > 700 > 800+ olarak dps gördüm silahlarda tier 1 / tier 2 / tier 3 olarak %'si dusuk olsa bile diger tierlerden de item dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 The_Delucian said: normal -> NM -> Hell -> Inf. Tier 1 /act 1 -> inf tier 2 / act 2 -> inf tier 3 (act 3 ve 4) seklinde gitmiyormu droplar ? tabiki onceki tierlerden itemda dusebilir ama dogru yerdeyseniz kendi tierinizde item dusecektir diye biliyordum, yamuluyormuyum ? Yani tam olarak böyle değil ,böyle olmasını umuyoruz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Size niye az cikiyo ki? Ben 3 run yaptim, alraic den butcher a kadar. 2.5 milyon yaptim 3 run da (daha da 1.5 milyonluk item bekliyor satilmayi, ah dolu 1 e indirisem toplam satilir) Ustumde sanirim %30 mf var, ustune 5 stack valor, o kadar. Daha cok yapiliyo yani ve level 60 cikiyo bayagi sari. Ha cogu junk (cikanlarin %50 si cop, %25 i 20-30k gerci) Level 60 amulet cikti legendary bana act 1 de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Sen şanslıymışın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 1 run 80k civarında gold topluyorum ben sen 800k nasıl yapıyorsun yahu ? 10 katı. Üzerinde mob'ların düşürdüğü altını arttıran birşey mi var diycem ama 10 katı diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Atıyo yaa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 nedanko said: Size niye az cikiyo ki? Ben 3 run yaptim, alraic den butcher a kadar. 2.5 milyon yaptim 3 run da (daha da 1.5 milyonluk item pure luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 rare leri satinca o kadar cikiyor, altin olarak alraic den butcher a 150-200k cikiyor. ustunden cikanlari satinca asil para ediyor. ya sizdekiler eu da para etmiyor, ya da ucuza satiyosunuz. amulet i 1.4 milyona sattim da onu cikarinca bile bayagi para ediyor. ha kullanilcak sey cikmiyo act 2 gear icin ama satip o parayla aliyosunuz act 2 geari. alraic den butcher a uzun bi run gerci, diger bs nin karisindan skeleton king e kadar daha kisa orada altin olarak 100k dusuyor satinca 300-600klik sey cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ayrica her elite i kesin yani, cunku 5 valor dan sonra rare ler su gibi akiyor, butcher 3 tane rare dusuruyor, iki dusurse kotu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ACT1 1- THE FALLEN STAR 2- LEGACY OF CAIN ---1- BWEGIN QUEST ---2- EXPLORE CELLAR BU QUESTTEN BAŞLAYIN. Way pointten "The Old Ruins" e teleport olun. Resimdeki yolu takip edin. Ufak bir Dark Celler %75 olasılıkla resimdeki yerde çıkıyor. Ve %30 civarı şans ile içerde Treasure Seeker çıkıyor. Burada tavsiyem 4 kişi ayrı ayrı Seekerı aramanız ve bulan kişinin oyununa giriş yapmanız. Tabikide ACT3-4 itemları kadar kaliteli olmasada, kazanılan goldu ve itemları magic find rationuzu arttırarak oldukça fazlalaştırabilirsiniz. Not: Yol üstünde karakterin solunda Weapon Rack var mutlaka her geçişte tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 bir nokta daha, eger elite, butcher vs atliyosaniz, cok oluyosaniz gear kasacaksiniz, act 2 gearlerinin her parcasi min 250k, bazi parcalar 500k 1M, act 2 de progress icin dizmek gerekiyor ve ucuza dusmuyor cok bu parcalar, cok ugrassaniz anca. ama dizince de act 1 easy mode geciyor, elite hic atlamayin, ben her magaraya giriyorum haritadaki her elite i kesiyorum. onun disinda luck oldugunu sanmiyorum, 3 alraic run 3-4 kere de skeleton king run i yaptim, kotu iyi runlar oluyo ama level 60 mesela dusuyo, hatta 1/3 u lev 60 item, ha junk cikiyo ama o ayri konu. 20 rare le bitirmeniz gerek bi run i. ben 20 tane ile bitiriyorum. 15 olabilir min ama 10 olmaz mesela, size kac cikiyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 @Argue O noktayı ben normal quest yaparken bulmuştum lakin içerdeki gobline wrath ile dpsim yetmedi (inferno) çok yetoymuş gearım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 act 3-4 inferno icin farm spot bilen paylassin pls edit: aspect farm disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar