Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldığınıza Pişmanmısınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun olmuş be. Ben ilk defa oynuyorum Diablo serisini. Hack/slash benim tarzım değil pek. Ama oyun oynattırıyor kendini. İşyerinde akşam olsa da eve gitsem oynasam diye zaman geçiriyorum...
Mesaj tarihi:
Abi oyunu çıktığından beri sabah akşam oynuyorsanız, oyunda item düşmüyor, mob ölmüyor diye QQ'luyorsanız; oyunla ilgili her topic en az 40 50 hit alıyorsa, 3 kere bitirdiğiniz 15 20 saatlik senaryoyu inferno gibi akıl sağlını bozan bir modda tekrar oynuyor, hatta oynamakla kalmıyor tek tek elite arayıp farmlıyor, 100 kere ölüp, 101.ye moba koşuyorsanız o oyun iyidir.

Bunların hepsini yapan adam gelip bu oyun bok gibi 240 saat playedim var pişmanım verdiğim paraya diyince bu çok komik oluyor, kusura bakmayın.

Oyunu oynayıp beğenmeyen adam senaryoyu bitirir ya da bitirmez atar bir köşeye, hadi memnun değildir çok ama mehtir oyun, sabah akşam oyunu oynamaz, kesemediği pack olunca forum forum gezmez.
Mesaj tarihi:
Ha bu arada bence oyun olmuş, zaten Blizzard ne çıkartsa oynarım, son yıllarda oynayıp bitirdiğimi hatırladığım 2 single oyun var birisi SC 2, diğeri Diablo 3. Kaldı ki ikisini de oynuyor ya da izliyorum.
Mesaj tarihi:
Level kasarken iyi guzel de inferno'ya gelince party'deki kisi sayisiyla zorluk seviyesi orantisiz arttigi icin single player'a donuyor oyun (Act2-3-4 icin tabi bu, Act1 ezmode zaten). Endgame'i AH'de donuyor oyunun, aldigima pisman degilim ama o fiyati da haketmiyor.
Mesaj tarihi:
gene yazayim

2012 senesi icinde bir suru H&S cikacak onlari gorunce bunun degerini anlayacaksiniz :)

ikisinin betasina girdim sundan once baska, bundan sonra karikatur gibi kaldilar. ki torchlight 2 birisi ve cok iyi oda. ama bunun yaninda heh.
Mesaj tarihi:
iyi hoş helle kadar su gibi akarkaken inferno işi bozdu,
bu gece solo hell diabloyu geçtik ,,aynalı sazan gibi ,, atladık infernoya hiç ölmedik ama
ama 12500 hayat veren şişelerden 5-6 tane getti ilk goreve,halbuki hellde solo iskelet kralı bitene kadar hiç kullanmadan geçiyorduk
Mesaj tarihi:
ben pişmanım arkadaşım! bir hevesle ps3 aldım bir sürüde oyun getirttim. şimdi max , kratos , batman , nathan drake oylece rafta yatıyorlar. yüzlerine bile bakmıyorum. diablo bana 100 liraya değil en az 2-3 bin liraya mal oldu!
Mesaj tarihi:
pişmanlık değil de şişmanlık içine giriyoruz, pc başından kalkmadan yiyip duruyoruz günlerdir. yazın denize minik, tatlı birer göbek ile girmeye ne dersiniz?
  • Yeni Oluştur...