aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 haftada 10-15 saat oynama siniri olsun elestirmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Oyun olmuş be. Ben ilk defa oynuyorum Diablo serisini. Hack/slash benim tarzım değil pek. Ama oyun oynattırıyor kendini. İşyerinde akşam olsa da eve gitsem oynasam diye zaman geçiriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Abi oyunu çıktığından beri sabah akşam oynuyorsanız, oyunda item düşmüyor, mob ölmüyor diye QQ'luyorsanız; oyunla ilgili her topic en az 40 50 hit alıyorsa, 3 kere bitirdiğiniz 15 20 saatlik senaryoyu inferno gibi akıl sağlını bozan bir modda tekrar oynuyor, hatta oynamakla kalmıyor tek tek elite arayıp farmlıyor, 100 kere ölüp, 101.ye moba koşuyorsanız o oyun iyidir. Bunların hepsini yapan adam gelip bu oyun bok gibi 240 saat playedim var pişmanım verdiğim paraya diyince bu çok komik oluyor, kusura bakmayın. Oyunu oynayıp beğenmeyen adam senaryoyu bitirir ya da bitirmez atar bir köşeye, hadi memnun değildir çok ama mehtir oyun, sabah akşam oyunu oynamaz, kesemediği pack olunca forum forum gezmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ha bu arada bence oyun olmuş, zaten Blizzard ne çıkartsa oynarım, son yıllarda oynayıp bitirdiğimi hatırladığım 2 single oyun var birisi SC 2, diğeri Diablo 3. Kaldı ki ikisini de oynuyor ya da izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Level kasarken iyi guzel de inferno'ya gelince party'deki kisi sayisiyla zorluk seviyesi orantisiz arttigi icin single player'a donuyor oyun (Act2-3-4 icin tabi bu, Act1 ezmode zaten). Endgame'i AH'de donuyor oyunun, aldigima pisman degilim ama o fiyati da haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 sor bana pismanmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 gene yazayim 2012 senesi icinde bir suru H&S cikacak onlari gorunce bunun degerini anlayacaksiniz :) ikisinin betasina girdim sundan once baska, bundan sonra karikatur gibi kaldilar. ki torchlight 2 birisi ve cok iyi oda. ama bunun yaninda heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ah'a bağımlı olmak çok dandik olsa da oyun beklentileri karşılıyor alabilirsin iyi zaman geçirtiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 pişman olmayacağın kesin, ne kadar zevk alırsın orası değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Blizzard adina basarisiz bir oyun olarak goruyorum, ama Blizzard'in basarisiz oyunu bile cok iyi oluyor. Aldigima pisman degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Sadece şunu şöyleyecem, ACT I sonu Butcher hiç bu kadar zevksiz geçmemişti. Odun gibi kestik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 çok pişmanım, bunu oynamaktan başka şeye vaktim kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Sufi said: çok pişmanım, bunu oynamaktan başka şeye vaktim kalmıyor. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Yaptim, gene yaparim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 iyi hoş helle kadar su gibi akarkaken inferno işi bozdu, bu gece solo hell diabloyu geçtik ,,aynalı sazan gibi ,, atladık infernoya hiç ölmedik ama ama 12500 hayat veren şişelerden 5-6 tane getti ilk goreve,halbuki hellde solo iskelet kralı bitene kadar hiç kullanmadan geçiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ben pişmanım arkadaşım! bir hevesle ps3 aldım bir sürüde oyun getirttim. şimdi max , kratos , batman , nathan drake oylece rafta yatıyorlar. yüzlerine bile bakmıyorum. diablo bana 100 liraya değil en az 2-3 bin liraya mal oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 pişmanlık değil de şişmanlık içine giriyoruz, pc başından kalkmadan yiyip duruyoruz günlerdir. yazın denize minik, tatlı birer göbek ile girmeye ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 şu anketi sıfırlayıp bi daha yapsak aslında tam olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar