sadman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 "İsmini Romalı lider Jül Sezar'ın annesi Aurelia Cotta'nın benzer bir yöntemle Sezar'ı doğurmasından alır." bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Biri fikrini söylediğinde karşı olabilirsin ama o kökünden yanlış yea bla bla bla demek 7. sınıf talebesinin kullanmayacağı bir sözcük grubu. Lan o değil ben sevdiğim kadınla hiçbir zaman çocuk yapamıycam lan. Çok içerliyim abi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Patide islamofobi zirvelerde yine.Fikrini her söyleyene fetocanlar yeni bir nefer mi kazandı diye popoları uçuyor insanların. Şimdi arkadaşlar cümleler vurguya göre anlam değiştirir.Kimi vurguyu kıçından anlar kimi başka bir yerinden orası zaten çözümsüz de.Adamın demeye çalıştığı insanların sevişirken korunmayı bile akıl edemeyecek şuursuzluğa ulaşması.Oda burda karşıyım derken aslında bu plansızlığa karşı olduğunu vurgulamış.Sonra da duygusal bir mübalağa yapmış bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 tayyibin en çok sevdiği şey nihat doğan gibi karşısına birini alıp laf etmek. askerdi, adaletti derken sezaryene kadar geldik. işin kötü tarafı biz burada tartışıyoruz gülüp geçiyoruz ama minik ve şirin anadolu kasabalarında bu adamların sözleri fetvaa gibi algılanır. yarın bir gün doktorlar sezaryen yapmamız lazım deyip sırf bu laftan karşı çıkacak insanlar olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 sezeryansaniz sezersizsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Vatandaşlık aldıgım gibi dogruca güney kore, adios. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://www.itusozluk.com/image/sezercik-vs-yumurcak_74657.jpg http://static.flickr.com/55/145562912_a35d1718dd_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 seraphiel said: diyoruz ki, "fikrimi söylüyorum sadece". hukukçular da fikir söylüyo bu konuda, anayasa da söylüyo. anayasa dediğinde kural oluyo. biz diyince "konuşma lan şeyim hakkında" oluyoruz. ki anayasa seni tek bi yola zorluyo, ben yasaklamıyorum da sırf konuşuyorum. hukukçular senin gibi desteksiz konuşmuyor. bir şeylere dayandırıp konuşacaksan dinleyelim ama kafana göre hiçbir temel değere dayanmadan bence şöyle böyle olsu ndersen boş konuşmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Yabancılaşma buna deniyordu sanırım.İnsandan çıkıp insan üstü konuma gelerek yabancılaşan olgular.Hukukta bunlardan biri.İnsanı insanla mukayese etmeyin.Uzaylı falan bulun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 SeaGle said: Ama "ayyy melis sezaryenle dogurmus ben de oyle dogurcaaaammm" tipi anneler haksiz, cidden. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 SeaGle said: Normal sartlar altinda daha saglikli normal dogum. Ama cok uzun suruyor. Yeteri kadar doktor var mi normal dogumu karsilamak icin. Ama "ayyy melis sezaryenle dogurmus ben de oyle dogurcaaaammm" tipi anneler haksiz, cidden. hemen 2. posttan topukları kıçına vurarak BAŞBAGANIIIM diye bir savunma çabası... SeaGle said: Normal sartlar altinda daha saglikli normal dogum. Ama cok uzun suruyor. burada Allah'ın varlığını bilimsel olarak ispatladık!!! havasında bir delalet koşusu var. Doktor musun, ebe hemşire misin, konudaki uzmanlığın nedir? alt tarafı mühendis müsveddesi... SeaGle said: Yeteri kadar doktor var mi normal dogumu karsilamak icin. ikinci paragrafta "olayı çok boyutlu düşünüyorum, eksilerine de bakıyorum" diyerek günümüz yandaş köşe yazarlarının standart taktiği adeta nakşedilmiş. SeaGle said: Ama "ayyy melis sezaryenle dogurmus ben de oyle dogurcaaaammm" tipi anneler haksiz, cidden. son olarak insanları sınıflandırarak gizli nefret, nifak tohumları ekerek makale sonuç kısmında yine istenen alt mesaja baüğlanmış... ayrıca normal doğumu karşılamak için doktor var mı diyosun da sezaryen doğumu millet kendi kendine mi yapıyor lan... mühendis kafası işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 nolcak bu cocuklarin hali surekli bi didisme surekli bi ayrilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Radyo frekansıyla biraz oynasak olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 lan ne didişmesi, gazlamayın modları. adamla arkadaşız gelip cevap yazmadı. seağle! SEAGEL!! SİGIIILL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Ben böyle konulara pek karışmam ama; Eğer bunu söyleyen başbakan olmasaydı. "Canı bir şey çekmiş, hamile kalmaya niyeti var" diyen mutlaka çıkardı. ama başbakanımıza bu söylenmez ve söylen memeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 IT'S HAMMERTIME yazıp bir gerginlik yaratmak istiyorum bünyelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor.Let the bodies hit the floor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yahu, doğum sırasındaki bi sürü meselenin, cocuğun kafa tasının şeklinden bağısıklık sistemine kadar bi sürü seye etkisi var. öle köpürmeye gerek yok doğal doğum daha sağlıklı diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 BonePART said: abi tıbbi müdehaleye karsı olmak ne demek yarın bu adam cıkıp bademcik ameliyatına karsıyım kemoterapiye karşıyım felan derse kim durdurcak bu adamı benzer bir yorum yapacaktım, yapılmışı var. sezaryen sanki tamamen keyfi bir uygulamaymış gibi karşı çıkıyor başbaganım, hasbelkader kürtaja da atarlanıyor. engelli mengelli, 3 çocuk olsun da nasıl olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 zorunlu tıbbi olanı ayrı da organının şekli bozulmasın diye normal doğum yapmayan kadın var. (bozuluyor mu da?) asıl sorgulanması gereken şu. böyle estetik gibi iradeye dayanan bir müdahale midir sezaryen, yoksa tıbbi bir müdahalenin keyfe göre abuse edilmesi midir? ilkiyse sorun yok, ikinciyse bence etik değil. hoş vucud kadının. nabarsa yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ben sezaryen'im çok şükela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 niye etik olmasın abi genişliyor vajina evililiğin en önemli yapı taşlarından biri olan sevişmeyi sıkıntıya sokuyor bu da hiç mi bişey bilmiyosunuz bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Kadının vücudu bozulmasın diye çocuk spastik mi olsun peki? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 -Deno-'ya spastik mi diyosun kardeşim sen şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yav said: niye etik olmasın abi genişliyor vajina evililiğin en önemli yapı taşlarından biri olan sevişmeyi sıkıntıya sokuyor bu da hiç mi bişey bilmiyosunuz bre abi hiç doğurmadım. etkileyecek kadar çok genişliyor mu? geri eski haline dönmüyor mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar