Harir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 fizban said: gariptir, us serverına bağlanabiliyorum, eu'ya bağlanamıyorum. sebebi downloader'la falan kurmuş olmam olabilir mi ? çünkü bana patch indirtmemesi gerekiyodu ve indirtti. Bende de böyle giremiyorum.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 2 sorum var: 1-) Inferno'ya yeni geçtim şimdi, backpackte bir sürü low level gem bulunuyor, bunları elden çıkartmalı mıyım yer açmak için? İşime yarayacaklar mı yoksa flawless square'in falan altındakileri uçurayım mı? 2-) Oynadığım oyunu public yaptım diyelim, sonrasında da bir kişi girdi; başka kimsenin girmesini engellemenin yolu yok mu, 2 kişi devam etmek istiyoruz mesela biz? Bir de partide toplamda 2 kişi varken diğer kişiyi partiden atmanın falan yolu var mı, vote kick açılmıyor zira
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 gem ler çok önemli değil inf de üst lvl lar düşecek zaten hep. Oyununu public e kapatıp arkadaşını invite et.
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Sat gem'lerin hepsini AH'den. Flawless Square'ler zaten en idealleri şu an. Sadece birer tane silaha falan koymak için Radiant Ruby/Emerald ya da yüzde bonusundan yararlanmak için Radiant Amethyst kullanırsın zaten. Onları da AH'den çekmek en mantıklısı. Craft bedeli 30k iken AH'den 7-10k arası alıyorsun FS'leri.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 dreagloth said: gem ler çok önemli değil inf de üst lvl lar düşecek zaten hep. Oyununu public e kapatıp arkadaşını invite et. Yok şöyle, publice açtım, adamın teki geldi ve 2 kişi gayet güzel ilerliyoruz. O noktada başka birisinin girmesini engellemek istiyorum ben
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Harir said: fizban said: gariptir, us serverına bağlanabiliyorum, eu'ya bağlanamıyorum. sebebi downloader'la falan kurmuş olmam olabilir mi ? çünkü bana patch indirtmemesi gerekiyodu ve indirtti. Bende de böyle giremiyorum.bu sorunun sebebini buldum. benim indirdiğim client enUS client'mış. haliyle patchserver olarak da enUS'i test ediyor. patch onlara bir gün erken geldiği için sapıtıyor, patch'i kuruyor, halbuki server'ın patch'ten haberi yok. enGB indirmek lazımmş. ben cd'den baştan kurdum düzeldi.
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Evet ondanmış.Neyse 1 gün oynamayız biz de.Eu olan sorun çıkarmıştı bende sürekli yükleyememiştim bir ara tekrar indiririm onu da.
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bakım varmış, ne zaman nedir durum.Akşam denk gelmedik duruma :)
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 öğlen 12 de açılacak işte şuan kapalı
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 dogu avrupa edition ciktimi oyunun link verebilecek varmi?
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oyunun fail noktasi belki %0.01'lik kısmın patch 1'den önce inferno act 4'de tyrael ile mob farmlayarak +1000 dps 1h vs gibi core itemları coktan farmlamis milyonları vurmuş olmaları. tabi diger bug abuse / glitch vs saymıyorum patchden önce 100% goblin çıkan yerler vs. geri kalanlar şimdi 1 milyon 2 milyona düzgün silah alabilmek için kıçlarını yırtıyolar
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Aynen öyle ve zincirleme devam ediyor. 1000 dps silah buldular, 10m sattılar. 10m ile karakteri donattılar, mf set dizdiler, şimdi daha iyi itemler çıkarıyorlar, vs.
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 finaller sağolsun kaldım level 54'de,oynayacak vakit bulamıyorum.
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hell'i bitirdikten sonra inferno'da istediğin quest'e gidebiliyor olmak da büyük fail, belli ki blizzard bilerek kapatmıyor bu olayı
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Hiç test edilmemiş "farm" olayı belli Bliz tarafında. Inferno Act4 Rakanoth öncesi WP'ye gidip, hiç mob kesmeden, yüksek mf ile 1k dps'lik silah bile çıkarabiliyor insanlar, komedi.
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Blizzard'ın testerları o kadar süre boyunca ne yaptı anlamak mümkün değil. Nasıl hata bunlar ya. Aslında serverlara reset gelse negzel olur.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 düzgün oynayan adamı cezalandırıyorlar. muhtemelen rmahı da bu yüzden erteliyorlar. şimdi çıkarsalar insanlar isyan eder, daha çok insan item farmlasın, fiyatlar normale dönsün diye bekliyorlardır.
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 goblinler nerflendi mi? eskiden gemler flawless duserdi hep ama 4 tane oldurdum 1 tane bile flawless dusmedi.
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bunu baska yere yazdim yanlislikla sabah Arkadaslar bu sadece bi his ama inferno ya nerf bu patch le gelmis gibi, 5 valor la dolasiyorum act 2 de ilk defa. dun bi silah aldim 750 dps i 850 ye cikardim, o silahla da ilk defa oynuyorum act 2 de gerci ama bana kalsa gelmis yani bi nerf sanirim cunku artik progress yapiliyor. (15 kere oldum tabii 1 saatte ama normal o) Ve 5 valor act 2 de bayagi az drop dusurdum, nerf vs gelmisse yandik cunku ben para kazaniliyo diye paso carcur ediyorum.
Öne çıkan mesajlar