Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dün gece paragon kasma hevesindeyim, gold dedi ki git google'a diablo paragon chart yaz. cikan grafige tikla. http://d3cauldron.com/wp-content/uploads/2012/08/Diablo-3-Paragon-Level-Chart.jpg tikladim, hayattan sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 teşekkürler. okuyalım bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yani eh işte denecek 2 3 şey geliyor co-op için anlaşılan. ama söylenen itemization daha uzaklarda galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ayfon said: Dün gece paragon kasma hevesindeyim, gold dedi ki git google'a diablo paragon chart yaz. cikan grafige tikla. http://d3cauldron.com/wp-content/uploads/2012/08/Diablo-3-Paragon-Level-Chart.jpg tikladim, hayattan sogudum. eh ben niye "level kasayım!!!!" diye gaza gelmiyorum sanıosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Dworgian said: yani eh işte denecek 2 3 şey geliyor co-op için anlaşılan. ama söylenen itemization daha uzaklarda galiba... yok itemizasyon da 1.0.8 içinde. bu ek olarak yapıcakları co-op için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 pardon yahu yanlış okuduysam iyi. o zaman daha da iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ahahahha semazen barbarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 hakaret etti banlansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 müsait bir vakit 3 semazen deneyelim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 arkadaslar ben oyuna uzun bir süre önce ara vermistim bu yeni gelen crafting armor sisteminin ayrıntılarını bulabilcegim bir link varmı forumda ve daha baska ne yenilikler geldiyse(en son über bosslar gelmisti ben oynarken).simdi yeniden donmeyi planlıyorumda yardımcı olursanız cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tek başıma farm yapmktan bayıp bırakmıstım ben de zamanında, ilk 2-3 ay cok gaz oynayan arkadaslarim da birer birer kacti oyundan sıkılıp :D eğer hala oynayan varsa aksamlari 1-2 saat muhabbet eder farmlarız semazen var bende de, paragon 30 küsür falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 oooh tekkeye çevirdik iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 ya ortam olcaksa baska char da kasarım bana koymaz :D muhabbet olsun canımız sıkılmasın, yoksa bayıyor oyun abi ayni yeri 1312049120 kere solo yapınca, o kadar da çinli degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 öyle çinli yok zaten. bot alır öyleleri =) ben bi wd kasıyorum aslında da. esas şu ay geçsin ben iyice free olucam şu an girmiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tink tink cliklemekten kurtulduk ... http://i.imgur.com/uIZz2MI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 1.0.8 iyi olmuş baya. 1.1.0 herhalde baya düzeltecek böyle giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 abi düzelmesi gereken oyuncu yapısı ve oyunun paraya endeksli olması, kimse keyif almak için oynamıyor, nasıl rmah'dan para kırarım hesabında herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paraya endeksli demek yanlış kaçar ,rmahta olan herşey gold ahta mevcut ,o kadar da değil yani rmah ekstradan zamanı olmayan adama oynama şansı veriyor veya işte çok hardcore adama para kazanma şansı ki ,benim arada girip takılma sebeplerimden biri rmah mesela çünkü bir şans para vurma durumu var Ha tabi diğer yandan rmah ve ah bağımlı bir oyunlu diablo ki değiştiricez diyorlar umarım öyle olur ,bu self craftlar falan ilk adımlarıydı bakalım Neyse ya tartıştık durduk sene oldu sallayın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 şu 1.0.8 item blog da legendary lerin düştüğü mobun levelı ile scale olma olayını tam anlamadım ben. link: 1.0.8 itemization update 'we plan to allow legendary items to also roll their base stats at the level of the monster dropped them' denmiş. mesela three hundredth spear dan örnek vereyim. ilvl63 olmayan bir legendary bu. inferno da düşerse ilevel63 muamelesi görecek ve statları ona göre roll alacak. sormak istediğim şu, bu spear MP1 ve MP10 da düşse, statların rollenmesi açısından fark oluşturacakmı? yoksa direkt infernoda düştüğünden MP1 dede MP10 dada ikisindede ilvl63 item rollu mu alacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 baya düzelmiş bence zaten .. aylarca girmemiştim oyuna 1 haftadır paragon 41 oldum.. AH ye de kötü diyorlar 3 legandry düsürdüm sattım 50 milyon küsür gold oldu suan benmi ballıyım bilmiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 işte aylarca girmediğin için ,3 legendary satıp 1 haftada 50m artık hiçbirşey ,millette milyarlar var gold oldu zaten 10 kuruş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 heh olsun her sekil benim işime yaradı .. 4 milyona gear aldım başlarken o kadar gold vardı zaten 110k dps yaprım wd ye biraktıgımda o geari rüyamda görürdüm .. sardı baya işte yine item falanda düsürdüm bakalım oynıcak bi sey yok zaten sıkılmıylım hemen yine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ahahah semazen meme olmuş 2 günde. Abi 2,5 milyona gidiyor witching hourlar, dex/strengthli physical resli falan hem de. 1-2 ay önce ah'de tek bir kriter koymadan sadece witching hour diye arattığınızda en dandik olanı, buyoutta en altta çıkanı 25 milyondu. Bir iki tane adam gibi roll'u olan 200-250 milyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bende de bi semazen, bi wd bi de fakir gearlı wizard var. party falan olursa gelirim. tek oynayınca hakikaten bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 HAY KAFAMI YA ulan meraktan dili almancaya çevirdim, restart ister dedi, ettim 2.5 gb dosya çekiyo şmidi. muhtemelen inge çevirirken gene edecek. HAY KAFAMI YA OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar