goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 din kitaplarında İNANMA İHTİYACI diye başlık olurdu da inanmazdım. doğruymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Şu oyundan 3 haftada baydığıma yanarım. Allah belanı versin diablo3 demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 GwindonSurion said: Şu oyundan 3 haftada baydığıma yanarım. Allah belanı versin diablo3 demeye geldim Niye lan hayırdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 180 saatte set düşüremeyen ben, 20 saatte 4 set düşürdüm, patch öncesi 4 legendary düşürmüştüm patch sonrası 15 falan, yani blizzard sanıyorum dropları biraz abarttı, bi ortasını tutturamadılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Yani açıkcası eskisi gibi tek tük düşsede işimize yarasa.Geçen haftasonu cumartesi günü ( bosslardan düşenleri saymıyorum ) toplam 10 tane leg. düştü ama gel görki hepsi çöp... Evet arttırdılar ama çöp leg leri arttırdılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Zaten oyunun loot sistemi çöpler üzerine kurulmuş patch ile alakalı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 gece yattım sabah kalktım HİÇ BİŞEY satılmamış arkadaş 10 artırma aynen duruyor ya. dandik item satışı durdu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Düşük - orta kalite item artık hiç satılmıyor neredeyse, kasmayın. Bunların satışı son patch den ziyade paragon level ile birlikte öldü, paragon varken kimse yeni char kasmak istemiyor pek doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 yeni char kasan çok ama herkes alt char kasıyor. kasan adamında parası olduğu için gidiyor iyisini alıyor. ama low lvl da para var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 legendary buff dan sonra rare item satışı azaldı normal olarak. kendim bile hiç rare item bakmıyorum alacaksam legendary ve set itemlere bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ya bayramdan beri oyuna girmiyorumda bugun bi giriyim dedim patch falan mı geldi act1 dan artık öyle iyi item düşmüyor.birde mp2 deyken baya baya kolaylaşmış gibi geldi bilgisi olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 elinde kullanmadığı satamadığı leroic signeti olan varmı? yeni bi char kasıyorum da signetler cok pahalı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 PvP ne zaman geliyor belli mi? oyun aylardır yüklü duruyor öyle masaüstünde.. gördükçe üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yo dawg i herd you like enchantress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 abi 2 gündür sırf çöp dusuyor ya sizde de var mi ayni olay :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Aklıma gelmişken hatırlatmak bilmeyenleri bilgilendirmek lazım. Bilmeyen bi arkadaş varmış ona öğretmişken siz diablocu patileri de bilgilendirmek lazım didim. AH'den item alırken malumunuz itemların ne kadar dmg, life, Protection verdiğini malesef göremiyoruz. Ancak alacağınız itemları linkleyip (shiftclick) oyuna girerek vereceği (ya da götüreceği) özellikleri görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ben alttaki siteden charı yükleyip, "compare with my current" kısmından değişeceğimi seçip, alış veriş sepetini dolduruyorum. http://www.bios-gaming.de/d3dps/?changemod=importer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ben şu şekilde yapıyorum. Gözüme güzel gelen bütün itemları(mesela acilen yüzük değiştirmem lazım. Bu nedenle bütün yüzükleri) linkleyip oyuna giriyorum. Böylece çok kısa bir zamanda çok fazla itema bakmış oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 yüzük lazımsa al bi soj geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bişey sorucam, act sonu sinematikleri varya, 1 charda görnce bir daha görunmuyor fln, ben baska pc'de kasmistim charları, arada bu pc'de canm sinematik izlemek istedgmde go go yutub yapıyorum, onlari oyunda acmanin yolu yokmudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 applev0dka said: bişey sorucam, act sonu sinematikleri varya, 1 charda görnce bir daha görunmuyor fln, ben baska pc'de kasmistim charları, arada bu pc'de canm sinematik izlemek istedgmde go go yutub yapıyorum, onlari oyunda acmanin yolu yokmudur ? Log in yapmadan önce cinematics var :- Oyunun ana menüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 zaten orda yok sorun orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komm Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 applev0dka said: zaten orda yok sorun orda :D İlk ve son sinematikler var actlerinkileri kaldırmışlar bu son peçte sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 act 1-2 geçişi ve 3-4 geçisi efsaneydi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 bugün deli gibi disconnect yedim. sadece benim bağlantıda mı yoksa size de oluyor mu? 20 dakikada bir kopuyorum neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar