souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 diablo ve diablo 2 olmasa çoktan yılın fiyaskosu ilan edilmişti oyun. Herkes hatrına takılıyor şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bir sonraki patch'e kadar legendaryleri identify etmeyin yazıyor bir cok yerde, statlarına buff gelicekmiş.. ne kadar doğru bilinmez ama diablo 2'de böyle söylenen şeyler tutmuştu.. umarım glitch'li itemlar çıkmaz ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 düşen itemların zaten statları belli değil mi identify etmesek bile? Birisi öyle demişti forumda hatta identify etmiş sonra server gitmiş, gelmiş tekrar aynı itemı identify etmiş aynı statlar çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 eşyaların özellikleri identify edince belirlenmiyor ki ama, daha düşmeden belirleniyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 patch'den sonra ne olur bilinmez öyle bir durum da var, glitchli itemler hep öyle oluşmuştu diablo 2'de.. tabi server split falan durumları vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 o zmn niye identify var. son bi heyecan yaşatmak mı amaç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Bence item ın base stat lar belli, gerisi iden. ile gamble gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Servers busy error 37 diyor giremiyorum sabahtan beri.Herkeste varmı aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Öğlen girerken 1,2 kere almıştım ben de ama sonra düzeldi. Craft kasmak için o kadar para vermeye değer mi? Blacksmith değil de jeweler düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 jeweler kasılır tabiki, hoş gem fiyatları yerlerde su ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ya icem bu blizzardı işten geliyoruz error 37 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 jewel olsa item olarak d2 deki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 df said: o zmn niye identify var. son bi heyecan yaşatmak mı amaç =) Aynen öyle, daha önce direk bu sebeple açıkladılar. "O Identify ederken ki hediye paketini açma heyecanını tutmak istiyoruz" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 beyler key var mı ya? trial için. wd mi wizard mı bilemedim alınca. Bi denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 offline mod istiyoruz! petition ı açmış biri: http://www.change.org/petitions/blizzard-entertainment-diablo-3-offline-single-player-patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 verilmiştir muhtemelen. 128k dps. herif tek atıyor infernoda sdfgsd http://www.youtube.com/watch?v=aWRO5BNYBek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bölesi de var ama: http://imgur.com/a/1yPwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 shieldla act4 abuselayan wizardlar kazandıkları paralarla simdi 128k dpslik sahibi oldu, bizde hala blizzardır oyundur diye oynuyoruz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 haritadaki bütün mobların %70'i fln kesilmeden diablo, butcher fln çıkmasa gibi bi sistem olsa farm olayı baya azalır aslında. son waypoint ile girip oradaki mobları bile es geçerek farm yapılmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bombilo said: shieldla act4 abuselayan wizardlar kazandıkları paralarla simdi 128k dpslik sahibi oldu, bizde hala blizzardır oyundur diye oynuyoruz lol. nasıl oluyor bu abuse? hiç duymamıştım. zati wizardda değğilim @df evet keşke öyle olsa. direkt boss run çok sıkıcı. en az 3pack elit ve belli bir sayı mob kesmeden boss giremesen çok daha iyi. birde act1 bile bitirmeden act4 inferno prime evil questini açıp sadece diabloyu kesmekte çok kötü, bir düzeltmediler onu da rejoin yapa yapa hep aynı yeri farmlanın da engellemesi lazım bence. gerçi bende yapıyorun ama şlskdg amaç oyunun sadece belli bölgelerini değil her yerinde dolaşmak olmalı. random dungeonlarda çok kısıtlı açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 direk bossu kessen ne olacak ki moblari skipleyip? nv olmadan loot falan dusmuyor zaten. diaployu kestim dayt dersin iste de ne olacaksa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 son wp'den çıktıktan sonra mob kesiyorlar işte biraz ama ben komple haritanın %70 fln gibi diyorum. boss kesince oran sıfırlanacak ve yeniden başlayacak. böylece ilk kez oynarken yarıda bırakıp sonradan load edersen baştan başlamak gerekmeyecek. yani bu en basite indirgenmiş bi öneri zaten. bliz'in bu tarz ayarlamalar yapması gerekiyor daha bi komplike olarak. bu sistemde rmah yalan bence. bari offline mod yapsaydı orada takılırdım ben. nasıl olsa bu tarz olaylardan faydalanamıyorum üstüne lag giriyo sinirlenip oyunu kapatıyorum hala nightmaredeyim o yüzden. yoksa infernoya da rahat geçerdim bu kadar günde. ac2'de bu sistem yüzünden boykot edip almamıştım. d3'ü yıllarca bekledik diye aldım bu sisteme rağmen ama pişman etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu oyundaki en kolay sey zombie oldurmek sonra boss kesmek. elite pack ler boss lardan cok daha zor, en azindan bana gore. Olduremedigim boss olmadi, ama olduremedigim elite pack bi ton var. bosslar in ne yapacagi belli, elite packler unpredictable. o yuzden world first vs lerin benim icin cok anlami yok, adam 5 valor stack le act3-4 de geziyosa exploit etmeden biseyi, o zaman anlamli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 kım ne derse desın su fire atan elite pack ler dırek gg yanına gıdıcende vurucanda dun aksam resmen agladım dırek bızı farma bagladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://i.imgur.com/mNrcl.jpg Belial belanı... MF geare geçeyim derken tek attı rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar