Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

bombilo said:

shieldla act4 abuselayan wizardlar kazandıkları paralarla simdi 128k dpslik sahibi oldu, bizde hala blizzardır oyundur diye oynuyoruz lol.

nasıl oluyor bu abuse? hiç duymamıştım. zati wizardda değğilim

@df
evet keşke öyle olsa. direkt boss run çok sıkıcı. en az 3pack elit ve belli bir sayı mob kesmeden boss giremesen çok daha iyi.

birde act1 bile bitirmeden act4 inferno prime evil questini açıp sadece diabloyu kesmekte çok kötü, bir düzeltmediler onu da
rejoin yapa yapa hep aynı yeri farmlanın da engellemesi lazım bence.
gerçi bende yapıyorun ama şlskdg

amaç oyunun sadece belli bölgelerini değil her yerinde dolaşmak olmalı.
random dungeonlarda çok kısıtlı açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

son wp'den çıktıktan sonra mob kesiyorlar işte biraz ama ben komple haritanın %70 fln gibi diyorum. boss kesince oran sıfırlanacak ve yeniden başlayacak. böylece ilk kez oynarken yarıda bırakıp sonradan load edersen baştan başlamak gerekmeyecek. yani bu en basite indirgenmiş bi öneri zaten. bliz'in bu tarz ayarlamalar yapması gerekiyor daha bi komplike olarak. bu sistemde rmah yalan bence. bari offline mod yapsaydı orada takılırdım ben. nasıl olsa bu tarz olaylardan faydalanamıyorum üstüne lag giriyo sinirlenip oyunu kapatıyorum hala nightmaredeyim o yüzden. yoksa infernoya da rahat geçerdim bu kadar günde. ac2'de bu sistem yüzünden boykot edip almamıştım. d3'ü yıllarca bekledik diye aldım bu sisteme rağmen ama pişman etti.
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyundaki en kolay sey zombie oldurmek sonra boss kesmek.

elite pack ler boss lardan cok daha zor, en azindan bana gore. Olduremedigim boss olmadi, ama olduremedigim elite pack bi ton var.

bosslar in ne yapacagi belli, elite packler unpredictable. o yuzden world first vs lerin benim icin cok anlami yok, adam 5 valor stack le act3-4 de geziyosa exploit etmeden biseyi, o zaman anlamli.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...