Regalya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 @df 1 felan max attack speedli çıksaymış 15-20m giderdi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sam said: sabo ss nasıl çalışıyor bilmiyorsun sanırım. 30sn filan hiçbir dmg vermeden durursan o rakama ulaşıyor, sonra critlediğin an dps dibe vuruyor, oradan tekrar tırmanmaya başlıyor. "sırf argüman yazıcan diye" demişsin de senin dediğin kusura bakma ama bayağı anlamsız. wizard daha yüksek stabil dps veriyor mesela, milyon tane self-buff var. oyunun yeto stat penceresine kanmamak lazım. 2h demişsin de ona bakarsan class-specific silahlar 1h ve dual wield olunca kullanılamıyor quiver, dolayısıyla 1h xbow kullanan yok gudubet 1h dmg'sinde oldukları için. 2h xbow'da da hatred regen, max disc gibi class-specific bonuslar yok. buyur burdan yak. açık ara oyundaki en kötü class wpn dh'de. wd hariç her sınıftan 60 var, (wiz 52 ama yarın olur 60) oynuyorum görüyorum hepsi ne alemde. 30 saatte 60 olunuyor zaten, çok çekici geliyorsa siz de yapın birer dh. :) haklısın dh nasıl çalışıyor detaylı bilmiyorum. Ama şunu biliyorum yarın çevremdeki 6 kişinin 4ü karakterlerini bırakıp açtılar... Nedenini sorgulamak lazım. Çünkü dh açık ara en rahat inferno kasan karakter. Bu kadar net yani. 7k hp yapıp moblardan hiç hit almadan oynayabilen bir karakter. Bir wd veya wizardin böyle bir şansı yok. Onlar da zaten 20-30k hp ile dolaşıp en kötü 2shot yiyor.. Olay bundan ibaret "dps imba" biraz yanlış bir argüman... ohyeah said: Abi quiver dediğin bir elde tutulacak bişey değil ki teorik olarak. Ya sırtında ya belinde olur. Dh damage olarak imba doğru ancak glass cannon oynarsan imba. Her türlü one shot durumdayım Cidden "mantıklı" buluyorsun yani oyundaki bütün diğer karakterlerden 1 item fazla takıp 50dex 10 atack speed bilmem kaç crit chance sahibi olmanı? 1 shot olayını da yukarda yazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sabonis said: ohyeah said: Abi quiver dediğin bir elde tutulacak bişey değil ki teorik olarak. Ya sırtında ya belinde olur. Dh damage olarak imba doğru ancak glass cannon oynarsan imba. Her türlü one shot durumdayım Cidden "mantıklı" buluyorsun yani oyundaki bütün diğer karakterlerden 1 item fazla takıp 50dex 10 atack speed bilmem kaç crit chance sahibi olmanı? 1 shot olayını da yukarda yazdım zaten. Anlayamadığın nokta DH'nin başka bi oyun şekli yok. Git all resist kas yine one shot. Imba diyorsunuzda DH'nin itemları hakkında bi fikriniz var mı ? Her dh rahat rahat farmda mı zannediyorsunuz. Açın bir oynayın ne kadar aktif oynamanız gerektiğini bi öğrenin sonra konusalım. SS tamamen aldatmaca. Sadece en başta yüksek critleri görüyorsun sonrası tamamen normal damagelar. Bir DH'den kat be kat daha raht kasan WD'ler var şu oyunda. Adam act 4 te hit almadan farm yapıyor açın biraz stream izleyin. Ha bu şekilde DH'lerde yok mu? Var tabi ki. Ama olay tamamen itema bağlı, o hale gelebilmek için de kafadan bi 50M (şu andaki piyasa fiyatlarıyla) çıkarmanız lazım. Bu arada burası bu konunun tartışma yeri değil. İsterseniz yazın DH konusunun altına ordan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sabonis said: haklısın dh nasıl çalışıyor detaylı bilmiyorum. Ama şunu biliyorum yarın çevremdeki 6 kişinin 4ü karakterlerini bırakıp açtılar... Nedenini sorgulamak lazım. Çünkü dh açık ara en rahat inferno kasan karakter. Bu kadar net yani. 7k hp yapıp moblardan hiç hit almadan oynayabilen bir karakter. Bir wd veya wizardin böyle bir şansı yok. Onlar da zaten 20-30k hp ile dolaşıp en kötü 2shot yiyor.. Olay bundan ibaret "dps imba" biraz yanlış bir argüman... yok böyle birşey bir kere, rahat oynanıyormuşheh . 352762453267356 kere ölüyorsun çünkü beyaz mobların tek ranged hiti bile yatırıyor hp & all resist gittiğin halde. arcade gibi oynuyorsun bütün oyunu. tonla antisi olan property ve mob var. wizard'ın force armor gibi birşey yok dh'de, bayağı tanklıyor wizard. ama tanklamasına gerek de yok, onda da hydra idi blizzard idi aynı kapıya çıkan olaylar var. ama 1-shot yemiyor yeterince hp ve resist varsa, 3-shot yiyor. ben dh ile 3-shot yiyebilsem faceroll giderim herhalde. wd'yi bilmiyorum, ilgilenmmiyorum hiç. terribad konsept. oyundan çıkarıp necro koysalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 wdyi hem betada hem oyun çıktıktan sonra kasmaya çalıştım 10lvlden ilerisini göremedim hala çok sıkıcı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Doktora kotu diyeni gargantuan tanklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Arkadaşım fiyat soruyoruz burada :P Ring şu ne kadar eder acaba? 100e koydum ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sağdaki eski glovesumdu, soldaki yeni. Sharpshootersız dpsimi 4k arttırıyor, sharpshooterla 1k düşürüyor. IAS nerf de kapıda. İkisi için de bir price check alayım ona göre tutacağım ya da satacağım http://i.imgur.com/zJOTi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ne kadar edebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 %20 ias, crit chance, mf da var mis gibi üstüne. 1 böbrek falan eder heralde. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 daily legendary gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi gina geldi demon hunter itemi dusurmekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Onun 10+ sı var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 15-20 minumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 reampage said: Ne kadar edebilir ? 2. el şahin edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ne kadar eder bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 damage dusuk ama socket+loh ve saglam dex bonusu var. monklar kullanir sanirim nedir ederi tahminen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 400-500 arası gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Jackpot ? %dmg %ias olaymış akardı da bu da eder 3-5 diye umuyorum http://i.imgur.com/SOyMX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 gidişi kaçtan olur bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 vay baya güzelmiş str bide vita olaydı tadından yenmezdi. en az 5-6m eder fakat 2me bana satmak istersen yanına eşantiyon olarak abuk subuk 1klık 2h saçmalıklar veririirim lksjglj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ohyeah said: Ne kadar eder bu ? bir fiyat belirleyp satmaya karar verdin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 said: Jackpot ? %dmg %ias olaymış akardı da bu da eder 3-5 diye umuyorum http://i.imgur.com/SOyMX.png Şuna bir pricecheck alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 applev0dka said: ohyeah said: Ne kadar eder bu ? bir fiyat belirleyp satmaya karar verdin mi ? ÖM ile cevap verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 http://i.imgur.com/TgCwX.png ederi nedir? varsa isteyen burdan birine vereyim ucuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar