Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hah 1000 taneymiş ok görmemişim, tamam ekledim ^__________^ YOSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 downloadu ne zaman yapabiliyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Download Linki: http://update03.triongames.com/ch3-installer/public/beta/DefianceSetup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/408/Defiance-Beta-Key-Giveaway.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 patch server mı kapalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 nezaman download'a açacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 `open world pvp, which is unique to us` http://ct.fra.bz/ol/fz/sw/i51/5/4/9/frabz-say-what-nigga-065ab5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 oha open world pvp mi yapmışlar!1111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 vay open world pvp yide icat etmiş adamlar, hayırlı olsun olm valla bak, tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ben çok başarılı buldum açıkcası. 3rd person olması da tatlı olmuş En azından karakterini bir görebileceksin. FPS MMOlarda bayabiliyor. İnsan karakterini görmek istiyor. Open World olması da çok iyi olmuş instancesız. Tek anlamadığım kısım, hep böle işte gezin dolaşın araçlara binin level up yapın, yeni skiller alın, istediğiniz yerde pvp ye dalın diyorlar onun dışında nasıl bi interaktivite var merak ettim Yani oyun sadece Çooook büyük bir haritada Death Match mi? Yoksa böle bir territorye yerleşeyim, bişeyler kurayım, craft edeyim muhabbeti var mı. Yoksa grup grup insanlar etrafta dolanıp birbirini mi katledecek? Bir de tamamen FFA mu PVP acaba yoksa factionlar vsler mi var. Kimlere dalabiliyoruz , Dalınca ne kazanıyoruz. vs. bunları merak ettim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 update liyemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Keyi ne zaman girdin? Keyi girdikten birkaç gün sonra, belki saatler sonra, belkide hiç bir zaman alamadığın bir maili alman gerekiyor. Gönderen Defiance Beta, konusu Advance Mission Beta 1 diye başlıyor. Çok kişi mağdur oldu, umarım sen olmamışsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 o mağdurlardan biri de benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 ben olmuşum sdf mail falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Çok şey kaçırdığınızı söyleyemem. Serverlar stabil değil, her 3 4dk da bir oyundan atıyor, yarı da kesilen questi yeniden başlatıyor, bir questi 2 3 kere yaparak ilerlemeye çalışıyor insanlar. Ha bir bakıma da çok şey kaçırdınız, oyun cidden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 download ediyorum şu an bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 beta keyi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Beta'dan çok Alpha gibi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 oynanmio mu çok hiç uğraşmayalım mı downloada falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yok mapte ilerledikçe, daha az olmaya ve daha iyi oynanmaya başladı. belkide low maplerde ki yoğunluktan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Yani sıkıntısı çok ama fikir vermesi açısından, gameplay vs download edin tabi. Beklentiniz çok olmasın sadece. Questler pek yapılmıo çünkü bir dc oldun mu en başa dönüyosun. Mesela training area'dan çıktım, main queste geçti, dc oldum , relog oldum yine training questlere geçti. Main quest gitti vs.. Atmosferi ben pek başarılı bulmadım ilk 1 saatte açıkcası. Bana post apo havası vermedi dünya. Biraz daha stabil olsa daha dikkatli bakılabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 open world olmasının kötü yönleri de var ya. en basitinden zerg? zerg'ün önüne nasıl geçecekler oyun tuttu diyelim? zerg oldukça pvp zevk vermiyor ki? bakın ne oldu gw2'de wvwvw? pain train oluşuyor önüne geleni eziyor, onun dışında obj. bazlı hiçbir pvp niteliği yok. hele ki böyle bir oyunda daha kötü olacaktır. neyse bir bakın da WOT gelsin kritik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 almanlı bi mail gelmiş şimdi iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 achtung baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar