Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 1 hafta 10 gün oynıcaz işte. sonrası malum :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 o kadar gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dreagloth said: Ben akşam hepinizi inv atıcam, İŞİMİZ VAR GÜCÜMÜZ VAR LAN biz de ofisteyiz ama bak oynuyoruz sfsdsf bana da bi inv çakın mesai bitti biraz oynucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya gelin işte bedava oyun, 12.6 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bugün iş çoktu, yoksa açardım ben de heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Densiz said: Oyun steamde türkiyeye kapalı. Nedenini bilmiyorum fakat aşağıdaki bağlantıdan sorunsuz bir şekilde steame ekleyebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşatacağını zannetmiyorum. Benim başıma birşey gelmedi. steam://rungameid/226320 şunu nasıl yapıcaz? linki steame kopyalayamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 url satırına kopyala (firefox, chrome, ie). entera bas, steame yönlendirir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 direk oynayın abı steam neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 olmuş saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nick : onury Densiz invite atarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 direk steamsiz kurmayın hic clienti, normal kendı client leri üzerinden update falan yapmaya kalktıgında 5kb la falan ındırıyor. açıklama yaptılar yakında yenı bı p2p cliente gececekler. steam en mantıklısı güncelledim: client değişmiş. düzeltmişler sorunu pardon yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 onury the dreamy hmpppssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 doom u kestim densiz ama free hero vermedi ? 100 splinter geldi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kanuni, sen ne çektin be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya ilk release ile baslamistim ben buna. sonra biraktim degismis bazi seyler. bu arada 65 splintere sanirim yanlislikla : Portal to classified bovine sector aldim sizin almaniza gerek kalmadi :P satarken dikkat edin buyback yerine diger tabda kalmis splinter kasanizda olsa dahi oradan harcayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Undisclosed said: direk steamsiz kurmayın hic clienti, normal kendı client leri üzerinden update falan yapmaya kalktıgında 5kb la falan ındırıyor. açıklama yaptılar yakında yenı bı p2p cliente gececekler. steam en mantıklısı 3-4 mb ile indirdim valla steamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nedir abi bu oyun varmı bana bi özet geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 casual hns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nick: thekurd (black panther) bide captainkurdistan var (captain america) oynuyorum. DANKTA OLURUM DİPİESTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bu ürün şu anda bulunduğunuz bölgede erişime kapalıdır. diyor steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 steamsiz oynayıver gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Vingthor said: nick: thekurd (black panther) bide captainkurdistan var (captain america) oynuyorum. DANKTA OLURUM DİPİESTEahahah isim çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Kanuni said: ya ilk release ile baslamistim ben buna. sonra biraktim degismis bazi seyler. bu arada 65 splintere sanirim yanlislikla : Portal to classified bovine sector aldim sizin almaniza gerek kalmadi :P satarken dikkat edin buyback yerine diger tabda kalmis splinter kasanizda olsa dahi oradan harcayabiliyorsunuz. craft portal olacak :D. Senin aldığın tek kullanımlıksa yeme bari. 65 splinter da acıtmıştır ya. Kaç lvl dınki sen? hani yolun başındaysan yeni acc aç :P. 3-4 saate yakın boşa gitmiş. o 3-4 saatde 30lvl karakter kasabilirsin. 1 heroda beleşe gelir. not: Tek hesap oynayın arkadaşlar. 2 hesap vakit kaybı olur. Heroları eninde sonunda tamamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
assembly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bingildak said: steamsiz oynayıver gari 60kbs ile iniyordu ondan dedim steamle hızlı olur diye de düzeldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 4 saatte 30 ? 2 gundur oynuyorum level 27 im daha ama her turlu questi yapmaya calisiyorum.. bir trick mi mevcut o kadar hizli level 30 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar