Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ikinci kismida alintilasa idin.

fikrim odur belirttim. bir dahakine daha suslu acitmayan kelimeler secerim sorry.

yarisini alintilaman olmamis :D

silin abi o zaman sonrada ozelden iletin ne olacaksa.

ucuz tehditler komik oluyor genelden.
Mesaj tarihi:
ikinci kisimda bu.

Kanuni said:

kimseninde o insanlari onemsememesi yonunde oy veriyorum. manyaklik derecesinde takintili oyun oynayan adamin ciddi sorunlari vardir dikkat edin :P

no offense. su koreliler vs bir suru adam var videolarini izliyoruz falan aman diyim.

birde su sisman adamin videosu var aha iste onlar cok var icimizde dikkat!!

genwa +1 bu arada oradan esinlendim.
Mesaj tarihi:
uyari degilki o.. sonucta bir mod uyardi digeri ile tartistik konuyu. hangisi gercek simdi ? dunku arkadasin hak vermis oldugum olayi bu.

gangren gormezse rahatim ohhh... birde postu yarisindan alintilamak yanlis. sonucta sonunda hangi sahislari kasit ettigim var.

konumuz forum nasil pahali tehdit olabilir ki zaten :D

neden herkes bu kadar alindi onu anlamiyorum. nereye parmak bastim ki onuda bilmiyorum... videolari izlemedinizmi ?
Mesaj tarihi:
Cuce said:

en iyi npc, golden axe teki goblin, d3teki ikinci

ne günlerdi ya hahaha

burdaki treasure goblin'i her görüşümde golden axe'teki ufaklıklar geliyor aklıma zaten.

http://i.imgur.com/1xyA0.jpg
Mesaj tarihi:
Optionstan ayarlaman gerekiyor. Bir seçenek var, seçtiğinde join olamıyor sadece talebi geliyor.

Biz bir arkadaşlar diablo keserken başkası towna join oldu. Altta yazdı direk minions grow stronger diye. Küfür ede ede zor kestik. Bende o olaydan sonra arayıp buldum eheh.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Konuyu açan liseli mi? ciddiyim.

Ah keşke tekrar liseli olabilsek ... Nerde !!!

Not : oyundan kafanı kaldırda arada bi telefon et drea ...
Mesaj tarihi:
wizard torchlight daki alchemist, bi çok büyüsü animasyonlarıyla bile aynı, barbar da aynı şekilde torchlight daki destroyer oda birçok skili animasyonu benziyor demon hunter denemedim ama muhtemelen oda ordaki karaktere benziyordur...ayrıca torchlight daki ilk bölümle d3 deki ilk bölüm neredeyse copy paste gibi bir his verdi bana...

tabi torchlight yapımcılarının blizard ın eski çalışanları olduğunuda gözardı etmiyorum ama ne bileyim torchlight daha önce çıktı sonuçta.
Mesaj tarihi:
Ya aslında keşke şöyle wow gibi bir çok karakterin bağlanabildiği bir server tarzı bir şey olsa istiyorum bu oyun ile ilgili. Herhalde böyle bir çalışma veya hedef yok değil mi?
Mesaj tarihi:
Bleeding said:

Ya aslında keşke şöyle wow gibi bir çok karakterin bağlanabildiği bir server tarzı bir şey olsa istiyorum bu oyun ile ilgili. Herhalde böyle bir çalışma veya hedef yok değil mi?

Lineage Eternal'da olacak sanırım o söylediğin.
Mesaj tarihi:
Benim ciddi anlamda eleştireceğim tek nokta, oyunun bu kadar çabuk tüketilmesi.

Oyuncu kitlesi ve oynayış tarzı artık değişti, eskisi gibi değil.
Birçok kişi oyunun sunabileceği pekçok şeyi gördü, bakalım nasıl devam edecekler.
Mesaj tarihi:
Oyun çok güzel beğendim 10/10 veriyorum zaten. 3-4 saat uyku ile işe gittim. İş yerinden oynamaya devam ettim :)

Fakat inferno'yu yarıladım. Wow'a alışmışız işte hergün yapacak birşey var. Daily / pvp cons farm vs.vs. Bunda sürekli gold kas aynı act ı farmlamak biraz baydı.

Zaten bizde hata çıktığı gibi saatlerce oynuyoruz sonrasına birşey kalmıyor.
Mesaj tarihi:
hakkaten geçen hafta bugün daha login problemleri yüzünden çemkiriyordu herkes. şimdi inferno'yu yarılamış millet, bitirmiş falan.

no liferlık da değil yani. günde ortalama 4 saat oynayan biri için bile mümkün bu durum.
Mesaj tarihi:
Oski gunde 4 saatten fazla oynuyorum ama hell act 1 deyim solo gidiyorum ama idiotlar gibi run lola run modunda oynamiyorum zevk alarak oynuyorum mapleri aciyorum vs vs yoksa inferno kesen adamlar oyuncu degil hatta insanda degil
  • Yeni Oluştur...