Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

ikinci kisimda bu.

Kanuni said:

kimseninde o insanlari onemsememesi yonunde oy veriyorum. manyaklik derecesinde takintili oyun oynayan adamin ciddi sorunlari vardir dikkat edin :P

no offense. su koreliler vs bir suru adam var videolarini izliyoruz falan aman diyim.

birde su sisman adamin videosu var aha iste onlar cok var icimizde dikkat!!

genwa +1 bu arada oradan esinlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

uyari degilki o.. sonucta bir mod uyardi digeri ile tartistik konuyu. hangisi gercek simdi ? dunku arkadasin hak vermis oldugum olayi bu.

gangren gormezse rahatim ohhh... birde postu yarisindan alintilamak yanlis. sonucta sonunda hangi sahislari kasit ettigim var.

konumuz forum nasil pahali tehdit olabilir ki zaten :D

neden herkes bu kadar alindi onu anlamiyorum. nereye parmak bastim ki onuda bilmiyorum... videolari izlemedinizmi ?
Sosyal ağlarda paylaş

wizard torchlight daki alchemist, bi çok büyüsü animasyonlarıyla bile aynı, barbar da aynı şekilde torchlight daki destroyer oda birçok skili animasyonu benziyor demon hunter denemedim ama muhtemelen oda ordaki karaktere benziyordur...ayrıca torchlight daki ilk bölümle d3 deki ilk bölüm neredeyse copy paste gibi bir his verdi bana...

tabi torchlight yapımcılarının blizard ın eski çalışanları olduğunuda gözardı etmiyorum ama ne bileyim torchlight daha önce çıktı sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun çok güzel beğendim 10/10 veriyorum zaten. 3-4 saat uyku ile işe gittim. İş yerinden oynamaya devam ettim :)

Fakat inferno'yu yarıladım. Wow'a alışmışız işte hergün yapacak birşey var. Daily / pvp cons farm vs.vs. Bunda sürekli gold kas aynı act ı farmlamak biraz baydı.

Zaten bizde hata çıktığı gibi saatlerce oynuyoruz sonrasına birşey kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...