Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ikinci kismida alintilasa idin. fikrim odur belirttim. bir dahakine daha suslu acitmayan kelimeler secerim sorry. yarisini alintilaman olmamis :D silin abi o zaman sonrada ozelden iletin ne olacaksa. ucuz tehditler komik oluyor genelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ikinci kisimda bu. Kanuni said: kimseninde o insanlari onemsememesi yonunde oy veriyorum. manyaklik derecesinde takintili oyun oynayan adamin ciddi sorunlari vardir dikkat edin :P no offense. su koreliler vs bir suru adam var videolarini izliyoruz falan aman diyim. birde su sisman adamin videosu var aha iste onlar cok var icimizde dikkat!! genwa +1 bu arada oradan esinlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hakaret sonrasi uyari alinca "ucuz tehdit" demek de bambaskaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 uyari degilki o.. sonucta bir mod uyardi digeri ile tartistik konuyu. hangisi gercek simdi ? dunku arkadasin hak vermis oldugum olayi bu. gangren gormezse rahatim ohhh... birde postu yarisindan alintilamak yanlis. sonucta sonunda hangi sahislari kasit ettigim var. konumuz forum nasil pahali tehdit olabilir ki zaten :D neden herkes bu kadar alindi onu anlamiyorum. nereye parmak bastim ki onuda bilmiyorum... videolari izlemedinizmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Cuce said: en iyi npc, golden axe teki goblin, d3teki ikinci ne günlerdi ya hahaha burdaki treasure goblin'i her görüşümde golden axe'teki ufaklıklar geliyor aklıma zaten. http://i.imgur.com/1xyA0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Cuce said: en iyi npc, golden axe teki goblin, d3teki ikinci Goblini ilk gördüğümde hass direk çalmışlar lan demiştim :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 aslında şu oyun yerine (veya öncesinde) golden axe remake yapsalarmış ne zevkli olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 amma abarttin :) onu baskasi yapsin buda olsun. golden axeden blizze ne ? oyle bir guncelledin ki ortada kaldim. oncesinde olan yer mumkun ama yerine ustteki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Oyun içi durumunu "Busy" olarak ayarlasan da ; Login ekranında, arkadaşının "Quick Join" e tıklayıp , seninle party yapabilmesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Optionstan ayarlaman gerekiyor. Bir seçenek var, seçtiğinde join olamıyor sadece talebi geliyor. Biz bir arkadaşlar diablo keserken başkası towna join oldu. Altta yazdı direk minions grow stronger diye. Küfür ede ede zor kestik. Bende o olaydan sonra arayıp buldum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Oyun bağımlılık yapar diye almadım almıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 dreagloth said: Konuyu açan liseli mi? ciddiyim. Ah keşke tekrar liseli olabilsek ... Nerde !!! Not : oyundan kafanı kaldırda arada bi telefon et drea ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Sen çaldır ben ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Redeagle said: Optionstan ayarlaman gerekiyor. Bir seçenek var, seçtiğinde join olamıyor sadece talebi geliyor. Çok tşk, hemen inceleyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 wizard torchlight daki alchemist, bi çok büyüsü animasyonlarıyla bile aynı, barbar da aynı şekilde torchlight daki destroyer oda birçok skili animasyonu benziyor demon hunter denemedim ama muhtemelen oda ordaki karaktere benziyordur...ayrıca torchlight daki ilk bölümle d3 deki ilk bölüm neredeyse copy paste gibi bir his verdi bana... tabi torchlight yapımcılarının blizard ın eski çalışanları olduğunuda gözardı etmiyorum ama ne bileyim torchlight daha önce çıktı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ya aslında keşke şöyle wow gibi bir çok karakterin bağlanabildiği bir server tarzı bir şey olsa istiyorum bu oyun ile ilgili. Herhalde böyle bir çalışma veya hedef yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bleeding said: Ya aslında keşke şöyle wow gibi bir çok karakterin bağlanabildiği bir server tarzı bir şey olsa istiyorum bu oyun ile ilgili. Herhalde böyle bir çalışma veya hedef yok değil mi? Lineage Eternal'da olacak sanırım o söylediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Benim ciddi anlamda eleştireceğim tek nokta, oyunun bu kadar çabuk tüketilmesi. Oyuncu kitlesi ve oynayış tarzı artık değişti, eskisi gibi değil. Birçok kişi oyunun sunabileceği pekçok şeyi gördü, bakalım nasıl devam edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Expansion expansion kasarlar senede 1 yerine 8 ayda bir expansion verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Oyun çok güzel beğendim 10/10 veriyorum zaten. 3-4 saat uyku ile işe gittim. İş yerinden oynamaya devam ettim :) Fakat inferno'yu yarıladım. Wow'a alışmışız işte hergün yapacak birşey var. Daily / pvp cons farm vs.vs. Bunda sürekli gold kas aynı act ı farmlamak biraz baydı. Zaten bizde hata çıktığı gibi saatlerce oynuyoruz sonrasına birşey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hakkaten geçen hafta bugün daha login problemleri yüzünden çemkiriyordu herkes. şimdi inferno'yu yarılamış millet, bitirmiş falan. no liferlık da değil yani. günde ortalama 4 saat oynayan biri için bile mümkün bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 no-liferlar bir gunde infernoya falan geldi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 evet ve ciplak kosarak moblari es gecerek boss falan kesip sonrada yok su boyle yok oyun kolay vs demeye basladilar.. bunlaraydi cemkirmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ben günde 2-2.5 saat oynuyorum hafta içleri. AH saolsun her yeri açarak gitmemize rağmen günde 0,8 - 1 act bitiyo. tabi nightmaredayım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Oski gunde 4 saatten fazla oynuyorum ama hell act 1 deyim solo gidiyorum ama idiotlar gibi run lola run modunda oynamiyorum zevk alarak oynuyorum mapleri aciyorum vs vs yoksa inferno kesen adamlar oyuncu degil hatta insanda degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar