Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

:) abi farmlayınca düşen itemlar %99 çöp. inferno act1'i dahi ahsız farmlamak zor ki oradan düşen itemlar çöp ötesi çöp.

neyi farmliyim gidip 32423423423 kere goblin kesip 10m para yapıp onu da ah'tan silah almaya mı harcayayım.

farmla diyorsun da farmın karşılığı yok diyorum ben de. tek karşılık gold.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

150 tl verdik şükredelim yani?

işte şirketlerin aradığı tüketici!
Versinler geri paramı vereyim şükredeyim oke ama yok öle bişe.

Vermeyeydin? Hayatında orjinal bilgisayar oyunu almamış biri gibi konuşuyorsun. Önce video'larına bakaydın. Sana zorla satmadı ki kimse. PS3 oyunlarında çok yaşanan bir durum bu mesela. Önce demosunu oynarsın. Video'larını izlersin. Beğenirsen alırsın.

Inferno'da oynamıyorum. Oynama ihtiyacı duymuyorum şimdilik. Sonuçta senaryosu normal zorlukla aynı değil mi? :) Inferno en son zorluk derecesiydi değil mi?
Yeterince iyi olursam, bir üst zorlukta gider oynarım. FIFA'yı en son zorlukta açıp sürekli yenilmek koyuyorsa, bir düşük zorlukta oynayın. Eğlenmiyorsanız da oynamayın..
Sosyal ağlarda paylaş

işte markaya güvendik, gerçi izledim 1-2 vidyo ama blizz dedik alırız ii yapmıştır dedik.

o yüzden gelip buraya yazıyorum başka benim gibi varsa almasın diye. Oyun kötü beyler. d2 çıktığı zaman ki d2 den kötü.

bide kraldan çok kralcılığa başladı insanlar, amacınız üzüm mü yemek yoksa bağcıyı mı dövmek bilader?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

:) abi farmlayınca düşen itemlar %99 çöp. inferno act1'i dahi ahsız farmlamak zor ki oradan düşen itemlar çöp ötesi çöp.

neyi farmliyim gidip 32423423423 kere goblin kesip 10m para yapıp onu da ah'tan silah almaya mı harcayayım.

farmla diyorsun da farmın karşılığı yok diyorum ben de. tek karşılık gold.

act 1 den sadece silah çıkmıyor yoksa giyebilecegin en iyi armorları ve takıları çıkarabilirsin hatta AH ye dikkat edersen en efsane itemlar nedense 59 falan karşıma çıkıyor hatta bazen 54 sarıları görüyorum ki daha iyisi çıkamaz falan diyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ben de baya oynadım ama şimdi oyunda amaç kalmadı ,tatsızlaştı.

inferno act 3 teyim, üzerine zor tıkladığım küçük moblar bile tek atıyor falan. o kadar uğraştım para kastım zar zor geldim.
hep bunlar defalarca zaten bitirdiğim actleri bida bitirmek için, sonunda bişey yok.

bıktırdı kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmedinejad çok haklı. Hepimizin bildiği üzere (yapanlar tabii) Inferno Act I bir şekilde geçiliyor. Serverlar düzelince biraz Act 2 için üst-baş yaptım. Şimdi biraz biraz gidiyor oyun. Ama oyunun ilerlemesi de pek birşey ifade etmiyor. Niye? Trashleri temizliyorsun ama Elite Packler ve Rare Elitelere karşı şansın neredeyse sıfır. "Illusionist - Mortar - Waller - Teleporter" gibi saçmasapan özelliklerle geliyorlar. Klaveyi bırakıyorum böyle bişey gördüğüm zaman, kaçamıyorsam. Uğraşmaya değmiyor çünkü imkansıza yakın.

Şimdi asıl sıkıntıya parmak basıyorum. Diablo dediğin item/loot/farming oyunu, eyvallah. Progress açıkçası bunun için oynayan adamı çok ilgilendiren bir durum değil. İyi itemlar da bu tiplerden (Elite Pack ve Rare Elite) düştüğüne göre oynamanın bir anlamı da kalmıyor. Trash moblar, arabosslar ve büyük bosslara ümidini bağlıyorsun ya da treasure goblin çıkacak da etraf temiz olabilirse onu keseceksin :)

Act I farming yapıyorum -hani diyorum oyunun asıl mantığı bu ya- düşen itemlar pek işe gerçekten yaramıyor. Yaraması gerekirken (madem Act II bu kadar zor, ona göre hazırlamalı değil mi beni biraz?) hiç bir işe yaramıyor. Auction House'a mecbur kalmak hoş değil. Tamam ben AH karşıtı değilim, fikir iyi ama oyun beni buna mecbur bırakmamalı.

Elite Packler ve Rare Elitelere nerf gelmesin (elbette zor olsun, bütün itemler bunlardan düştüğüne göre) ama taktik açıdan biraz stabilite katmalılar. 2 saniye dayanamıyorsun çoğuna ne yaparsan yap. İster resist'i hayvan tut, ister vitality'yi. Yetmiyor, yetemiyor. Hadi bazı gruplara gücün yetiyor, gayet kitelanıyor ama bu kadar özelliğin arasında sona yaklaşırken hop enrage'e giriyor...

En büyük sorun bu bahsettiğim Elite dengesizliği. Ben bunları kesemedikten sonra (kesmeyi bırak umudum bile yok) "başlarım böyle işe" diyorum. İnanın farmingi deli gibi seven bir insanım. Hiç üşenmem bir yere 4-5 saat ardarada aralıksız girer çıkarım. Yeter ki işime yarayacağını bileyim.

Zincirleme bir reaksiyon:

Elite Pack = Item = Gold = AH = Item = Elite Pack. Çok sinir bozucu bir döngü.

Hadi diyelim AH için gold biriktirmek istiyorsun. Bi' bakıyosun ki işine yaran güzel itemlar 1-2 milyondan başlıyor. Act I gold farmingle olacak gibi değil bu iş.

Ha yapan yapıyor mu? Bu kadar cillop gibi itemları gördükçe "demek yapılıyor" diyorum ama sonra yukarıda bahsettiğim kısırdöngüye giriyorum. Elite kesersen item düşer, sonra onu satarım, gelen parayla kendime göre güzel item alırım, sonra Eliteleri bir daha keserim daha güzel item farmlarım vs.. Daha birinci zinciri kıramıyorken her şey anlamsız kalıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ben hell act 3 teyim

suana kadar oyundan hiç bir zorluk keyfi alamadım

ki genelde 2 kişi ilerledik.arada 4 kişi falan bile oldu ama yinede meh

hele normal ve nightmare de o kadar baydım ki.tek elle oynadım mouse sol ve sağ click yetti

bence hell zorlugu nightmarede olmalıydı.nightmare çok boşa zaman kaybı.
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:

Kişisel tahminim 3-4 ay sonra bu oyunun yüzüne bile bakılmayabilir. Birşeyler eksik sanki.

Titan Quest'in yapımcıları batmasaydı keşke. Güzel alternatif olurdu adamlar.

grim dawn geliyor eski titan quest'i yapanlardan hatta kickstarter şeysi başlatmışlardı.istedikleri miktarın çok üsütüne çıktılar hatta ben umutluyum
sonra yeni lineage gelecek mmo h&s oda çok iyi gözüküyor hatta d3'nin şimdiki halinden bile iyi bence ne yazıkki...
hiç olmadı GW2 oynarım
ha birde abv blizord...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...