pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 su an dikmende rezalet durumda zırt pırt kopmalar yasiyorum 3dk lik yutub videosu izlemek bile iskence oldu var mi benzer sorunla karsilasan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 100mbps ne lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Goering said: reampage said: standart derken 5mb olması lazım 100mb için uydunetde ? torrentleech'te 11 mb/s net streamde bazı sitelerde sıkıntı oluyo 100 gb kota var ayın 25'inde geçtim, ayın geri kalanıyla aynı para olduğu için denedim. 100 gb'ı aşıcak mıyım lan stresi ile yaşanmaz yoksa 100mbitle... (ayda 1 kez tarife değiştirme hakkı var, kota resetleniyo geçince -ayın hangi gününde olursanız olun-) her allahın evladı şunu bir aylığına denesin derim. böyle tarifi olmayan bi zevk, havuzda iki kızla sevişmek gibi. yok yok 2 kız daha iyi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 upload cok dusuk asd buda grupseks gibi bisi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Goering said: reampage said: standart derken 5mb olması lazım 100mb için uydunetde ? torrentleech'te 11 mb/s net streamde bazı sitelerde sıkıntı oluyo 100 gb kota var ayın 25'inde geçtim, ayın geri kalanıyla aynı para olduğu için denedim. 100 gb'ı aşıcak mıyım lan stresi ile yaşanmaz yoksa 100mbitle... (ayda 1 kez tarife değiştirme hakkı var, kota resetleniyo geçince -ayın hangi gününde olursanız olun-) allahınız yok mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 10mbit hızla 360p video izleyemiyorum youtubedan. bi gariplik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Youtube ile ilgili o. Proxy kullanarak çok hızlı izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ama 720p ile çok rahat stream yapıyordum iki hafta öncesine kadar. bir şey mi oldu ben yokken nedir yani? niye böyle ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 benim ttnet ile taahhütüm biteli baya oldu. daha ayın 5 inde akk yi geçiyorum. apartmanda kablolu tv vs yok bizim. yine de bağlatabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 uydunet alıcakların bilgisine: ben 100mbit'le de stream ederken beklemeden izleyemiyorum, apple tv / trailer netflix hulu plus cat5 ile gigabit router'a bağlı apple tv merak edene vimeo, youtube vb sıkıntı yok diablo3 eu 100-110ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ben 3mbps ile hiç beklemeden 720p Hulu ve Crunchyroll stream ediyorum, yer Esat. Senin yer neresi, onu da söylemezsen işe yaramaz bu dediğin. Netflix'de 720p ve 1080p şeçimi yok ama 720p olduğu sürece onu stream ediyorum 2-3 saniye yükşeme ekranından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 TTNET kullanıyorum şu an 16 mbps e kadar 13-14 mbps civarı hız. 50 gb ı geçince düşüyor hız direk. Uydunet aradı geçen 10 mbps 80 gb kotalı 49 tl mi ne dediler ama 2 yıl taahhüt istiyorlar bende bağlamak istemiyorum direk. Değer mi sizce ne yapmak lazım? fiber yok bizim mahallede henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 2-3 aydır zamunda ulaşamıyorum uydunetle herşeyi denedim olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 arıza kaydı bırak torrente giremiorum IP değişin diye var bazı ipler girmiodu uydunettden değişiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 AKK'nin %80'ine ulasinca SMS atmaya baslamislar. Simdi geldi, sifirlanmasina 2-3 kala bitecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bana geldi adil kullanım kotasını doldurdunus 3mbit e indi diye =) pis herifler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 uydunet iyi ya ödemezsen faturanı kesmiyor interneti, kalmıyosun mal gibi :) lovin' it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 GERGE said: AKK'nin %80'ine ulasinca SMS atmaya baslamislar. Simdi geldi, sifirlanmasina 2-3 kala bitecek sanirim. her zaman gelmiyor sms ama dikkatli olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 benimki de patladı 2 gün önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Ucuncu haftanin sonunda %80 olmus benim 100GB, dengeli gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi saçma sapan bi problemim var. HERŞEYDE PİNGİM NORMAL. dayz oynadığım serverda ping bazen 200 olup kalıyor birkaç saat. ve böle serverda diyelim 60 kişi var 200 ping sabit. 65 kişi oluyor bu sefer 100'e düşüyo falan. arıyorum uyduneti bu nasıl problem lan diye değerleriniz normal diyip kapatıyolar. serverdan diyolar falan. ulan spidee bana 10 dakka mesafede oturuyo. aynı internet pakedi var. adam 90 alırken ben 200 nasıl alıyorum ya server related olsa onunkide patlaması lazım değil mi? yada türkiye ile alakalı olsa xunn ve phyx falanla beraber oynuyoruz e onlarında patlaması gerekmiyor mu? bu ne salak sorundur abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 +1 battlefield da 2 pc bağlı iken ping dalgalanıyo deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Modem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 netmaster olan http://www.netmaster.com.tr/files/prod//IOwbU34ZEB.CBW-700V-ON.JPG bu klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 bu arada şöyle bişey var ki 1.5 ay izmirdeyken aynı internet pakediyle aynı modemle falan 70-80 ping ile oynuyodum aynı serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar