sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 arcane said: zam geliyormus nası yani? mevcut kontratlara zaten gelemez heralde ama baya bildiğin zamlıyolar mı 2019 için şimdiden. vay şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 kontrata zam gelemez tabii ki. zam geliyor su kadar lira vereceksin, taahut ver dedi telefonda. vermem dedim. baglantiyi tekrar bir ucuzuna dusurecegim. belki de sindirmek icin salliyordur cunku sesinden tanidim ikinci kez ayni adam ariyor. uslubu da bir garipti bu sefer. tefeci gibi. pahali fiyatlariniz, taahhut vermem diyorum. hala tasinacak misin diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 taahhüt niye vermion ki olm taahhüt olunca baya net daha ucuza gelmiyor mu? 50mbit-150 kota-16'ya düşüyor bitince. buna 65 verecek şekilde 27 ay taahhüt verdim ben. 65 gayet iyi yani bence 50 mbit'e. ha bi şekilde aynı fiyat alıyorsan taahhüt veya no taahhüt. verme tabi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 kota asimi ucreti olmadan 50 vermiyor. iki sene taahhut hayatta vermem bunlara. 25mbit 150gb'a gecer, belki bir senelik anlasirim oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 kota aşım ücreti ha, vay götler. eski tarifemle devam ediim falan diyemiyorsun yani... kötüymüş. öyle kota aşım ücretli kullanılmaz tabi ki. 25-150'de kota aşım ücreti yoksa aynen ona geç. gerçi onu da 24 veriyor di mi 25 diil, düşünce 16'ya düşmüyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 evet evet 25 dedigime bakma. 8'e mi ne dusuyor. 50'lik mis gibi vardi tarifeleri, taahhut bitince o tarifeyi bir daha satmadilar tabii ki. cok igrenc bir firma oldu bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 8'e düşen tarife de alınmaz gerçekten. 8 ile 16 arasında o kadar büyük komfor farkı var ki.. 16 ile 50 arasındaki farkı, 5-10 gb bişi çekmiyorsan anlamıyorsun bile genelde. ben şansa taahhütü geçen sene aralıkta verdim. 2019'da kota falan kalktığında benim de taahhüt bitmiş olacak. cuk oturuyor valla. superonline, türktelekeom falan akn'lı 50 veriyor diye biliyorum. gerçi superonline'da da upload kotası var. o da ayrı bir leş.... aslında sen türknet deneyebilirsin, taahhüt falan yok memnun kalmazsan sallarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 bende 25mb var 250akk'li 112 lira ödüyorum tv vs ile mütemadiyen arıyorlar benide taahütünüz yok sizi daha ucuza derken telefonu yüzlerine kapatıyorum artık. opsiyonları şu 24mb 150gb kotalı sonrası gg allah ne verdiyse geçireceğiz gb başına misal bu ay 900gb kullanmışım dl gb başına olsa 700+gb sokacağız diyor 1 lira olsa 700tl söylüyorum böyle cevap veremiyorlar o zaman sizi kotasıza alalım diolar 300+ tl'lik abonmanlığa vur ağzına diolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 o taahhütü yeni yaptıysan 150 kota dediğin şey akk değil baya kota olabilir, eminsin değil mi akk olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 sabonis said: aslında sen türknet deneyebilirsin, taahhüt falan yok memnun kalmazsan sallarsın. ideali o ancak bizim apartmana destegi yok. yani duzgun hiz veremiyor 35mbit falan kacsa maxi. @scorch birebir ayni muhabbet. normalde hemen istemiyorum diye yapistiriyordum. bu sefer oyle yapmadim. pisman oldum. adama da ne yap ne et bagla mi demisler, komisyon mu veriyorlar nedir. papagan gibi "tasiniyor musunuz? niye almiyorsunuz?". essegin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 türknet çok acayip ya baya piyango ama taahhüt olmadığı için yololama şansın var. mesela geçen 2-3 gün akşam saatleri hız düşüşü yaşadım , diğer isplerde de oluyormuş bizim bölgeden de olabilir çözemedim, dün düzeldi 75 mbps full alıyorum yine. ama yarın bir gün patlayabilir gibi de geliyor. bir de 35 mbps az doğru ama akk yok yani hep 35 mbps öyle düşünürsen yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 yok o 35'i veremiyor bizim apartmana. adres giriyorsun, sabit 35 garantisi yok diyor. yoksa 35'e tavim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 CthuLhu said: o taahhütü yeni yaptıysan 150 kota dediğin şey akk değil baya kota olabilir, eminsin değil mi akk olduğuna. sözleşmem bitti abi işte ama elimdeki hız alırken 25mb olduğu için kafalarından 24mb'e çekemiyorlar yasal bi engelleri var bende inadına 24'e çekelim fiyatı indirelim ama kotalı olsun hesabın tekliflerini geri çeviriyorum. çünkü kotasız = uçuk fiyat akk yok bildiğin teledünya'da. ya kotalı ya kotasız var yeni sözleşmelerde. ben önceki dönem hak sahibi olduğum için elimdeki mevcut tarifeye uygun çalıştırıyorlar ama bezdirmek için fiyatı öküz gibi pahalı satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler burda akn var gibi gözüküyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 bana aynı hızı vermeniz lazım diyebiliyor muyuz şimdi kesin? mayısta bitecek benim taahhüt o zamana kadar düzeltmezlerse tarifeleri öyle derim ben de @tunch akn var da 24mbit'e kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Öyle demek pek avantajlı olmuyor. Yani evet istediğini alıyorsun da normalde 70 lira ise 110a falan çakıyor taahhütün olmadığı için mesela. Onun yerine 50 mbit harbici kotalı internet alırsın 250 GB, yanında 100 GB da her ay satın alırsın yine de kara geçersin falan (rakamlara bakmadım tahminen) Ha ama benim ayda 500gb'tan aşağı downloadum yok diyorsanız tabi gerçek kotalı tarife yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 1 Mayıs kazığından 1 gün önce arayıp 50mbit 75gb akn'ye 2 yıl taahhüt verip televizyon sabit telefon falan hepsi dahil 65tl aylık bedelle kullanmak win. AKN geçince de seve seve 16'ya düşürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 ben halen eski tahaddutsuz paketi kullaniorum =) 250gb 50mbit 89 tl bakalim bana ne zmn kitleyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 ayda 75gb yetiyorsa faturayi dusuk tutmak zor degil. tarifelerde etken faktor bandwith. su an 150gb ve ustu kullananlar her turlu kazik yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 75gb yetmesi değil de olayı hız düşünce sınırsız 16mbit oluyor olması daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Ve kablonet tüm TR'de patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Sfadad aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Yıl 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 herkeste gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 VAY AKE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar