Miraul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 sinyal yetmiodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Önceden böyle bi sorun yoktu ama. Ticket atiyim madem bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bize oldu, sorun kartta çıktı. kartı çıkarıp üfleyip takınca düzeliyordu başta sonra komple gg oldu kasa kasa izliyoduk. değiştirdiler düzeldi. kartı okuyan alette de sıkıntı olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 arayınca ilgileniyorlar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 LathspeLL said: Bu aralar CS:GO pinglerimiz arttı, 75-110 ping oluyor. Superonline Fiber'liler 35-45 ping alıyordu aynı oyunlarda. Cs go pingleri bu ara 70-110 arasi. Bazen 130 lara cikiyor mac ortasinda. Bende fibernet de var (kapiya kadar fiber, o yuzden adsl ile kullaniyorum ama ookla speedtest 20 mbit cikiyor), onda da ping 70-110. Yani sebep direk uydunet diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Kimden oturu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 benjani said: sabah internet yoktu, gece sokaktaki uydunet kutularının akülerini çalmışlar.kimin aklına geldiyse asfasd He ya suna aslinda akulu bi cozum bulmalari gerek her elektirik gittiginde bizim internet gitmesin ya Asagida kuruya ups baglicam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 bulunduğumuz lokasyonun uydunet destekleyip desteklemediğini nerden inceliyoruz? Angara/Çıbık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 https://www.turksatkablo.com.tr/ sayfada bina diye arat aşağıda sorgulama kısmı var görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ahaha daha ilçe seçiminde sıçtım yok hizmet falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 uydunet kalp ben demek istiyorum 2.5 mb ile download yaparken twitch'de yüksek kalite yayın izlemeye devam edebiliyorum. ulan ttnet yıllarımı calmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Utanmasa source olarak açacak onda bile ilk 2dk takılıyor sonra 5-6dk da bir bir kaç saniye takılıp devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 abi uydunetin sıkıntısı yağmur yağınca, hani karda çalışan sistem nedense yağmur yağdığında bi boka sarıyor.. gerçek sınırsız 10mbit kullanıyorum memnunum, yağmurlu havalar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 apartmana koyulan kutulara hakkaten bi ups fln takmalari lazim mal gibi sinirle bi defa aradim musteri hizmetlerini neden hizmet alamiyorum diye kadının bana sordugu ilk sey apartman otomatlariniz calisiyor mu olmustu bi baktim harbiden evde elktrk var ama ne lamba ne zil hicbiri calismiyor FUUUUU diye dellenmistim iyicene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 uzun seneler sonra değiştirdim bağlantımı neden peki? çünkü akk'nin allah belasını versin 20mbit 75 gb + tv 50 tl dediler 50 mbit 150 gb + tv +telefon 60 tl ye verdi süperonlayn cok memnunum 50 felan net goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ben de 25 Mbit / 150 GB'a gectim alt komsumla birlikte, yaninda herhangi bi paket almadim tv icin. 70 liraya geldi sanirim. bi de 24-24,3 falan geliyo baglanti, gayet memnunum. ping de genelde 19-45 arasinda geliyo. bize yeterli gorunuyo simdilik. uydunetin tek dertlisi dasaaa sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 pascalnouman said: apartmana koyulan kutulara hakkaten bi ups fln takmalari lazim mal gibi sinirle bi defa aradim musteri hizmetlerini neden hizmet alamiyorum diye kadının bana sordugu ilk sey apartman otomatlariniz calisiyor mu olmustu bi baktim harbiden evde elktrk var ama ne lamba ne zil hicbiri calismiyor FUUUUU diye dellenmistim iyicene abi evet ahaha bizde de tadilat vardı apartmanda, evde elektrik her şey var 1 gün bağlanamamıştım internete apartmanın kendi elektriğini kestikleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 BabacumMostors said: abi uydunetin sıkıntısı yağmur yağınca, hani karda çalışan sistem nedense yağmur yağdığında bi boka sarıyor.. gerçek sınırsız 10mbit kullanıyorum memnunum, yağmurlu havalar hariç abi buna para vereceğine 50mbit 250gb akk + gece kuşu (00-09 arası kota işlemiyor) niye almıyon? daha ucuza geliyor hatta 99 etmiyor sdf. taahhütle 85 falan ödersin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 250GB AKK var çünkü? Limitsiz master race. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 o true limitsiz simdi nerede kaca var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 uydunet 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 PrudenT said: BabacumMostors said: abi uydunetin sıkıntısı yağmur yağınca, hani karda çalışan sistem nedense yağmur yağdığında bi boka sarıyor.. gerçek sınırsız 10mbit kullanıyorum memnunum, yağmurlu havalar hariç abi buna para vereceğine 50mbit 250gb akk + gece kuşu (00-09 arası kota işlemiyor) niye almıyon? daha ucuza geliyor hatta 99 etmiyor sdf. taahhütle 85 falan ödersin işte 00-09 dışındaki saatlerde o 250gb bir haftada biter sonra esas interneti kullanacağımız saatlerde 3mbit e talim ederiz o yüzden gece ayakta olan biri olsam mantıklı da 17:00-00:00 evde en yoğun internet kullanım saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Gece PC'yi açık bırakmak lüzumsuz birde ya, gündüz indiriyorsun zaten izleyeceğin kadar. 50 Mbit bağlantıyı gece açık bıraksan 140GB falan çekebiliyor da 140GB çekicek birşey olmuyor ki her gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ayrıca gece kuşu tarifesi sadece superonline da varmış bizim binaya superonline gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Bright said: Gece PC'yi açık bırakmak lüzumsuz birde ya, gündüz indiriyorsun zaten izleyeceğin kadar. 50 Mbit bağlantıyı gece açık bıraksan 140GB falan çekebiliyor da 140GB çekicek birşey olmuyor ki her gece. hani bu olmasa bile ben stream izliyorum artık, şimdi kullanım detaylarına baktım da 350gb ortalama kullanımım ki dl bu rakamın %5'i falan %95 stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar