Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bize oldu, sorun kartta çıktı. kartı çıkarıp üfleyip takınca düzeliyordu başta sonra komple gg oldu kasa kasa izliyoduk. değiştirdiler düzeldi. kartı okuyan alette de sıkıntı olabilir tabi.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Bu aralar CS:GO pinglerimiz arttı, 75-110 ping oluyor. Superonline Fiber'liler 35-45 ping alıyordu aynı oyunlarda.

Cs go pingleri bu ara 70-110 arasi. Bazen 130 lara cikiyor mac ortasinda. Bende fibernet de var (kapiya kadar fiber, o yuzden adsl ile kullaniyorum ama ookla speedtest 20 mbit cikiyor), onda da ping 70-110.

Yani sebep direk uydunet diyemiyorum.
Mesaj tarihi:
benjani said:

sabah internet yoktu, gece sokaktaki uydunet kutularının akülerini çalmışlar.kimin aklına geldiyse asfasd

He ya suna aslinda akulu bi cozum bulmalari gerek her elektirik gittiginde bizim internet gitmesin ya
Asagida kuruya ups baglicam sonunda
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
apartmana koyulan kutulara hakkaten bi ups fln takmalari lazim mal gibi sinirle bi defa aradim musteri hizmetlerini neden hizmet alamiyorum diye kadının bana sordugu ilk sey apartman otomatlariniz calisiyor mu olmustu bi baktim harbiden evde elktrk var ama ne lamba ne zil hicbiri calismiyor FUUUUU diye dellenmistim iyicene
Mesaj tarihi:
uzun seneler sonra değiştirdim bağlantımı
neden peki?
çünkü akk'nin allah belasını versin

20mbit 75 gb + tv 50 tl dediler

50 mbit 150 gb + tv +telefon 60 tl ye verdi süperonlayn
cok memnunum
50 felan net goruyor
Mesaj tarihi:
ben de 25 Mbit / 150 GB'a gectim alt komsumla birlikte, yaninda herhangi bi paket almadim tv icin. 70 liraya geldi sanirim.

bi de 24-24,3 falan geliyo baglanti, gayet memnunum. ping de genelde 19-45 arasinda geliyo. bize yeterli gorunuyo simdilik.

uydunetin tek dertlisi dasaaa sanirim :P
Mesaj tarihi:
pascalnouman said:

apartmana koyulan kutulara hakkaten bi ups fln takmalari lazim mal gibi sinirle bi defa aradim musteri hizmetlerini neden hizmet alamiyorum diye kadının bana sordugu ilk sey apartman otomatlariniz calisiyor mu olmustu bi baktim harbiden evde elktrk var ama ne lamba ne zil hicbiri calismiyor FUUUUU diye dellenmistim iyicene

abi evet ahaha bizde de tadilat vardı apartmanda, evde elektrik her şey var 1 gün bağlanamamıştım internete apartmanın kendi elektriğini kestikleri için.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

abi uydunetin sıkıntısı yağmur yağınca, hani karda çalışan sistem nedense yağmur yağdığında bi boka sarıyor..

gerçek sınırsız 10mbit kullanıyorum memnunum, yağmurlu havalar hariç

abi buna para vereceğine 50mbit 250gb akk + gece kuşu (00-09 arası kota işlemiyor) niye almıyon? daha ucuza geliyor hatta 99 etmiyor sdf. taahhütle 85 falan ödersin işte
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

BabacumMostors said:

abi uydunetin sıkıntısı yağmur yağınca, hani karda çalışan sistem nedense yağmur yağdığında bi boka sarıyor..

gerçek sınırsız 10mbit kullanıyorum memnunum, yağmurlu havalar hariç

abi buna para vereceğine 50mbit 250gb akk + gece kuşu (00-09 arası kota işlemiyor) niye almıyon? daha ucuza geliyor hatta 99 etmiyor sdf. taahhütle 85 falan ödersin işte

00-09 dışındaki saatlerde o 250gb bir haftada biter sonra esas interneti kullanacağımız saatlerde 3mbit e talim ederiz o yüzden

gece ayakta olan biri olsam mantıklı da 17:00-00:00 evde en yoğun internet kullanım saati
Mesaj tarihi:
Gece PC'yi açık bırakmak lüzumsuz birde ya, gündüz indiriyorsun zaten izleyeceğin kadar.

50 Mbit bağlantıyı gece açık bıraksan 140GB falan çekebiliyor da 140GB çekicek birşey olmuyor ki her gece.
Mesaj tarihi:
Bright said:

Gece PC'yi açık bırakmak lüzumsuz birde ya, gündüz indiriyorsun zaten izleyeceğin kadar.

50 Mbit bağlantıyı gece açık bıraksan 140GB falan çekebiliyor da 140GB çekicek birşey olmuyor ki her gece.

hani bu olmasa bile ben stream izliyorum artık, şimdi kullanım detaylarına baktım da 350gb ortalama kullanımım ki dl bu rakamın %5'i falan %95 stream
  • Yeni Oluştur...