Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hazir uydunet basligindayken sorayim teledunya kullanan var mi? trek diye bir kanal var sadece teledunyada. tv izlemiyorum da actigimda bi o kanala bakiyodum bir suredir yayini sicmis vaziyette. kasiyo akis dona dona ilerliyor. aradim yardimci olamadilar teledunya kullanan varsa sadece bende mi var sikinti genel bir durum mu?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
arcane said:

ay başında kota 80% SMS'i geldi. bi bakayım dedim nasıl olur. böyle oluyormuş:

http://i.imgur.com/oS8iG9W.jpg

günlük bu. bağlantım devamlı upload yapmış olsa 12-13GB tutar. yaptığım dl 1 GB bile değil. aradım sordum ne iş diye. sistemleri bozukmuş. arıza kaydı bile alamıyorlar.

banada oldu şimdi bu. Hızı düşürmüşler 3mbs e.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
izmir'de superonline fiberoptik ile cs go'da genelde 60 civar ping alıyordum.ankara'da wifi ile bağlanmama rağmen uydunet ile 45 ping alıyorum genelde.o yüzden tavsiye ederim uydunet'i, özellike kablo ile bağlayacaksan.

ama fiberoptikte download yaparken filan ping yükselmiyordu kesinlikle, uydunet'te öyle değil ama en ufak bişey açsan ping yükseliyor.ortak kullanılan internetse oyun oynamak sıkıntı olabilir..
Mesaj tarihi:
ben artik abonelik alimi durdurulan eski 100 megabit 100GB kotali tarifedeyim. 99 TL + vergiler. asinca GB basina 3 tl oduyorum. en abandigim ayda bile 120GB civarini pek gectigim olmuyor.

AKN soytariligini yasamiyorum boylece.

arada sirada arayip "sizi daha hesapli tarifelerimize alalim diye kafa utuluyorlar. inat ettim gecmicem ulan. her AKN ye dustugumde ek kota satin alacagima GB basina 3 TL den kallavi s*****rim daha iyi.
Mesaj tarihi:
akn soyratılığı diyorsun ama 100 mbit tarife ile 100gb'ı geçince, gb başına 3 tl bayılmak büyük saçmalık.

aylık 120gb anca dl yapıyorsan 100mbit fazla değil mi ayrıca.
Mesaj tarihi:
Namessar said:

ben artik abonelik alimi durdurulan eski 100 megabit 100GB kotali tarifedeyim. 99 TL + vergiler. asinca GB basina 3 tl oduyorum. en abandigim ayda bile 120GB civarini pek gectigim olmuyor.

arada sirada arayip "sizi daha hesapli tarifelerimize alalim diye kafa utuluyorlar. inat ettim gecmicem ulan. her AKN ye dustugumde ek kota satin alacagima GB basina 3 TL den kallavi s*****rim daha iyi.

onu yapana kadar her ay gece kuşu alsan daha ucuza gelmez mi abi? 10 lira.
Mesaj tarihi:

Ben de yeni eve tasinacagim bu kampanya gayet basarili duruyor farkli tavsiyede bulunacak olan var mi? Interneti buradan alip TV icin baska yere de bakabilirim ama o zaman astari yuzunden pahaliya geliyor.

Mesaj tarihi:
PrudenT said:

Namessar said:

onu yapana kadar her ay gece kuşu alsan daha ucuza gelmez mi abi? 10 lira.

olay para degil. gecmeyecegim o AKN ye. inat.
Mesaj tarihi:
benjani said:

aylık 120gb anca dl yapıyorsan 100mbit fazla değil mi ayrıca.

degil, ornegin oyun indiriyorum steamden 30gb, hemen insin oynamaya baslayayim istiyorum, vaktim yok. ya da driver kurmam gerekiyor acil, makina getirmisler, yapip cikicaz, hemen insin istiyorum.

hizla kota farkli amaclarda seyler. hizli olsun istiyorum, ama indirme miktarim cok degil. bu sene sadece 1 kere gecmisim 100gb yi.
Mesaj tarihi:
akn yi kimin cikarttigi yada kimin denetledigi de muglak iss lar btk diyor btk bizimle alakali degil diyor..resmi olarak bir belge de yok suna istinaden cikmistir diye..diyordum ki tarifler kurul kararlarinda tektek var hepsi adamlarin butun kampanyalari da kuruldan geciyormus abi..

off
  • Yeni Oluştur...