BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 pascalnouman said: netmaster in kablosuzlari tırtmıs oyle diyolar ben kullanmadim hep kablolu var kac senedir docsis 3.0 desteklemiyo belki ama canavar canavar :d Netmaster bildiğin kablosuz kanseri. Çekmez dururp dururken bağlantıyı resetler hatta daha efsanesi farklı ID ve pass verirsen kendini resetliyo modem fabrika ayarlarına. Tenda router taktım üstüne mis huzur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Modem için arıza kaydı bırakmıştım. Adam geldi modeme ping atıyorum arada cevap vermiyor. Öyle olduğunu görünce yeni modem gelicek falan dedi ama hala ses yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 bendeki sıkıntı da şu; sınırsız 10 mbit bağlantının hızı bazen kafasına göre 50 lere düşüyor 900 lere çıkıyor bi garip adam geldi baktı merkezi aradı sinyal değerlerinde sıkıntı yok, şimdi akşam ekibinde demo modem olmadığındna oradan da inceleyemediler en sonunda "sizin modemin değişmesi lazım" dedi gitti motorola modem hani daha 2 senelik falan modemi alıp bir de işe yarmadığını görmek isteimyiorum işin kötü yanı, neyse dalgalı malgalı kullanaibliyoruz evde iki kişi aynı anda 720p video stream edebiliyoruz şu anda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Banada demo modem falan birşey dediler. Demekki hep aynı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 motorola modemlere itlik puştluk yapıyorlar herhalde netmaster kullanılsın diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bu puştlar nitroyu kapatmışlar merak edipte sebebini öğrenebileniniz oldumu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gaz bitmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 ya bişe sorucam bende imgur mahkeme kararıyla engellemiştir diyo pcden girince. fakat telden wireless ile imgura girebiliyorum. sorun nerde ? dns fln bişe kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 retorik bi soru bu degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Nitro hala var ? + ve upload olanıda var hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 xeske daha yaygın olsa uydunet millet de mahkum olmasa adsl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 VPN açmadan youtube'da 1080p izleyemiyorum. mına koyim bunların iyicene bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bu ara berbat ya youtube, twitch vs. izleyemiyorum nitro açıkken bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 10mbit kullanıcısı için akk bok gibi ya. aradım dedim 50gb akk var parası neyse vericem arttıralım şunmu dedim. 10mbit için en fazla 75gb akk alınabiliyormuş. şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 VPN'siz kullanmayı bıraktım ben Uydunet'i, hiçbir şey yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 7 gb aylık kotam bitmedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bu uydu neti iyi kötü olanlar semt belirtebilir mi acaba? kimileri çok memnun kimileri hiç değil acaba konumla mı alakalı? almayı planlıyorum ama 2 yıl taahüt olunca tırsıyorum problem olursa diye değer mi geçmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Ay şu 2 yıl kontratlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 scorch said: bu uydu neti iyi kötü olanlar semt belirtebilir mi acaba? kimileri çok memnun kimileri hiç değil acaba konumla mı alakalı? almayı planlıyorum ama 2 yıl taahüt olunca tırsıyorum problem olursa diye değer mi geçmeye? mecidiyeköyde iyi 4.leventte iyi bahçelievlerde kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Kucukyali iyi. Acibadem kotu(arkadastan biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Aluriel said: scorch said: bu uydu neti iyi kötü olanlar semt belirtebilir mi acaba? kimileri çok memnun kimileri hiç değil acaba konumla mı alakalı? almayı planlıyorum ama 2 yıl taahüt olunca tırsıyorum problem olursa diye değer mi geçmeye? mecidiyeköyde iyi 4.leventte iyi bahçelievlerde kötü bahçelievler / güngören-haznedar tarafları iyi. gerisini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 imgur u yasakladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 4.levent iyi hakikaten ben epeydir sorun yaşamıyorum akk nın allah belasını versin ama. ona lafım yok. 50gb nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 barbu said: Kucukyali iyi. Acibadem kotu(arkadastan biliyorum) Üsküdar nasıl acaba 100mb altyapı var bölgenizde dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar