cihant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 fanatik aslan'da dzeko sesleri demiş. türk basını yeni etoo sunu buldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 dzeko bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Dzeko elini sallasa takim bulur, hatta Milan falan pesindeydi bi ara. Ama tam transfer adami, uber zengin bi kulupte gonderilecekler listesinde. Cok olu fiyata gider kime giderse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Saih Uçan'ı almışız Soner Aydoğduyuda alıyormuşuz. Ortsaha ikiside tanımam etmem ama sevindim. Selçuk'a yol versinler :D Youtube'dan baktımda tekniği iyimiş güzelde pas yapıyor bu çocukta iş var gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 YouTubedaki videolara göre barcanin messiye yol verip özeri takıma alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Yok daha neler. 18 yaşında böyle iyi top sürüyorsa iyi paslar atıyorsa gelecek var demektir. İyi kötü fikir edindik yoksa çok kötü bişeyde çıkabilir bilemem izlemedik canlı. Ama herkes Özer olamaz. FB'de çok defolu oyuncu var. Mesela Selçuk çok iyi top keser ama geriye kalan bölge özellikleri sıfır. O konuda evet bizde şans yok buda defolu çıkabilir. Ama oynadığında her dakika aha kaptırdı aha hata yaptı diye yüreğimizi yerinden oynatan Selçuk'tansa genç oyuncular daha iyi. En azından deniyorsun. Selçuk gitsin Bucasporun yedek ortasahasına bile razıyım yedek oyuncu olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Buddha said: Saih Uçan'ı almışız Soner Aydoğduyuda alıyormuşuz. Ortsaha ikiside tanımam etmem ama sevindim. Selçuk'a yol versinler :D Youtube'dan baktımda tekniği iyimiş güzelde pas yapıyor bu çocukta iş var gibi =) Soner Aydoğdu'yu FM'de almıştım ben GS'ye, başta ortalama rotasyonken sonra bayağı iyi adam oluyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Eden Hazard Chelsea'ye gitmeye karar vermis, iyi de yapmis bence. Bonservis icin 25 milyon Sterlin deniyo. Di Matteo da kalirsa uzun sure goturebilecek bi yapilanmaya dogru gidiyolar bence. Tabi Drogba'nin yerini nasi dolduracaklari da cok kritik. Torres cok "meh" su an, Lukaku'nun olmasina da daha vakit var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 kazim mersin'e geliyo diyolaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 https://twitter.com/colin_kazim08/status/207393783778787328 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 emre gitmiş Atletico'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Galatasaray'ın bu bekleyişi hiç hoşuma gitmiyor ya :D Şike kararını bekliyorlarmış. Meh. Hayatımız şike oldu bir senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 emrenin gidişi kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Fener baya ağır kan kaybetti Emre'nin gidişiyle. sahada ne kadar çirkinleşse de iyi oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Atletico ne yapacak Emre'yi ben onu anlamadım. Genç genç çılgın atan oyuncuları vardı diye hatırlıyorum, takıma negatif enerji yaymaktan başka bir işe yaramayan bir adamı almaları hata olmuş. Menajer işi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 arda istemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Gaziantep'ten stoper Dany'yi alsak güzel olur aslında. Urfalı tecrübeli de olsa yaşlı ve ağır bence. Edit: Mehmet Topal ile Fenerbahçe'nin adları yanyana anılıyor. Başta bi uyuz oldum ama düşününce Topal'ın Fenerbahçe'ye çok şey katacağını sanmıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 emre'nin gidişine o kadar negatif bakmıyorum ben açıkçası semih'i de yollasalar keşke takımda kavga çıkaran tipler bitmiş olur. mehmet topal yanına en az emre kalitesinde kesin biri alınır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 aynen. zaten iyi oynamıyoruz, emre yokken de iyi oynamayıveririz ne farkeder ki ? ehue. belki biraz gökay şans bulur, semih giderse berk şans bulur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hulk + Hazard --> Chelsea, toplam 87M € diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kesinleşmiş hulk'ta, adamlar tecavüz timini kurdular resmen ileri hatta drogba yerine de lukaku koyarlar, o yetişene kadar torres desek :D mükemmel takım oldular resmen, chelsea'nin tek eksiği kanat oyuncularıydı. Sempatik adamları vardı ama üst düzey değillerdi. Bayağı iyi oldu bu transferler, çift orta sahaya bile dönülüp iki forvet ile oynayabilir takım şuan, ya da Mata'yı ortaya çekip tek forvet, forvet arkası arkası şeklinde vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 fifa'da her sene olduğu gibi bu senede takımım chelsea olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Marko Marin'i de aldılar bu arada. Üstüste 2 sene şampiyonlar ligi alırlar mı ki sdaffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar