Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Iksir miksir bulurlar gene bir seyler redeagle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Aket-Atum said: Benim için dizinin lokomotifi Dedektif Lance. Suratına yer etmiş "yine mi fantastik kuntastik işler amınaki" ifadesi olsun, adam gibi adam oluşu olsun bir şekilde izletiyor ahushduashdfausfausdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Aket-Atum said: Benim için dizinin lokomotifi Dedektif Lance. Suratına yer etmiş "yine mi fantastik kuntastik işler amınaki" ifadesi olsun, adam gibi adam oluşu olsun bir şekilde izletiyor. rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 meeeeeh sezon 2 mukemmel bittide sanki bi kakafoni vardi sonlara dogru dizi yurusun diye, ottan boktan cikan tekrarliyan plot devicelar ve forced drama yi cikartinca deathstroke reis <3 <3 cidden superdi ya arc olarak 3. sezona basladimda meh baya ilk bolumden itibaren hemde dusuyor surekli https://cdn.meme.am/instances/400x/56876426.jpg best moment (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 hala siti is seyf diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Laurelin said: deathstroke reis <3 <3 cidden superdi ya arc olarak tamam başka bişi izlemene gerek yok. kapat git arrow'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Dark waste of mana çıktı, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Belki onca sezon içinde en draw'dan biten sezon finali idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Yalnız dark'ın felicity'nin anasını force pull ettiği sahneyi güzel yapmışlar. Life size doll mu ne kullandılar bilmiyorum ama sezon finali diye prodüksiyon bütçesinden kaçmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 haleluyaaa izlemeyen cogu seyin degerini bilemez.. bu neydi boyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 noldu lan yoksa kanuni'nin beğendiği bi bölüm mü çıktı? İZLEMELİYİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Yalnız isteseler tamamen bitirebilecekleri bir bolum yapmışlar. Dizi şurada bitse kimse şikayet etmez herhalde. Bu arrow'un yancısı eleman Nasıl birden general oldu onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 istemesinler. big bang theory den daha cok guluyorum buna ben, hem aksiyon hem macera hem komedi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2016 ahmedinejad said: Yalnız isteseler tamamen bitirebilecekleri bir bolum yapmışlar. Dizi şurada bitse kimse şikayet etmez herhalde. Bu arrow'un yancısı eleman Nasıl birden general oldu onu anlamadım. Diggle mı? Askerlik yapmadın değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Rütbesine falan bakmadım göğsünde zibilyon tane sey vardı adamin. Ki ordudan ayrılmıştı bu adam benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Çünkü o JOHN DIGGLE! cidden ama benim de dikkatimi çekti adamın göğsünde tonla bröve vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 john diggle Occupation Master Sergeant, US Army Special Forces Bodyguard COMMAND CHIEF MASTER SERGEANT JASON E. RED http://www.129rqw.ang.af.mil/resources/biographies/bio.asp?id=15331 http://www.129rqw.ang.af.mil/shared/media/bio/Com_CMSgt%20Jason%20Red_8x10.jpg dizinin tek dogru seyiymis sanirim o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 zenci olsaydi bu kadar madalya takmazlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Ben arrowdan tamamen vazgeçtim şahsen. Gelecek sezon için en ufak bir heyecan yok. Flash, flashpointle bitti, legends of tomorrow justice society ile bitti. Arrow'sa şu bölümle diziyi bitirse kimse ne oldu diye merak etmez yani. 1500 tane nükleer füze havadayken herkesin "hadi duygularımızı ve umutlarımızı paylaşalım" sahneleri yapması füzelerin tehdit mehdit olmadığını yeterince belli etti zaten. Ayrıca o kadar fazla nükleer füzeyi atmosfere yollarsan dünyanın yine sonu gelir yani. Hack işlerinin sağlam bir nerf görmeden hikayeyi dinamitlemekten başka bir katkısı yok. Senaristler ne zaman birinin ok atarak çözemediği bir sorun yaratsa birinin hack atması gerekiyor. Karşıda hacker sorun mu yaratıyor? Felicity hacklesin. Jet havalandı ve uzaklaşıyor mu? Felicity hacklesin. Felicity sakat mı kaldı? Curtis, felicity'nin sinir sistemini hacklesin. 1500 tane nükleer füze mi ateşlendi? Felicity hacklesin. Bu hack muhabbetinin düşmanı bulmak veya arrow'a destek sağlamak için kullanılması tamam da, senaristlerin yazdıkları senaryoda boğuldukları her anda çıkış için kullanılması acayip baydı. Arrow son iki sezonda genç kız draması yaratmak dışında orijinal bir şey yaratamadığından sürekli batman'den çalıyor. İyi güzel ama "silahlı ve eğitimli teröristlerin silahlarını kullanmak yerine kalabalığa koşup yumruk sallaması" sahnesini çalmak inanılmaz kötü bir fikir. Aslı da kötüydü zaten. Şehirde panik çıkmış ve millet koştururken arabaya çıkan birinin onlara dünyanın en klişe laflarını söyleyerek sakinleştirmesinin imkanı mı var. Sanki dizideki herkes aslında füze gibi bir dert olmadığını ve oliver'ın bölümün sonunda başkan seçileceğini bildiği için bütün mevzuyu bir bölüm içine aceleyle sıkıştırmaya çalışıyor gibiydi. Dark'ın büyüsü arrow'u etkilemedi çünkü arrow klişe laflarla halkı arkasına alıp umutlarının gücünü ona karşı kullandı. Görüştüğü büyücü ona böyle bir şey öğretmemişti ama olsun. Dark halka karşı büyü gücünü kullanamadı çünkü umudun gücü blablabla. O insanların herhangi bir büyüden korunma eğitimi yok. FAKAT UMUT! Çünkü 100 senedir dark umut sahibi kimseyi öldürmeyi denememiştir. Kesin! Sezon finali diye adamın yenilmez güçlerini elinden alabilme yolu uydurmadık, valla! Dark büyü gücünü kullanamadığı için arrowla iğrenç kareografili bir yumruk dövüşü yaptı çünkü tabi ki umut. Fakat bunlar sırasında Dark şehrin diğer ucundaki hacker'ın işini yapmayı bıraktığını hissedip büyü yoluyla onu öldürdü. Çünkü umut falan değil sadece felicity'nin eski ilişkisini ayak altından çekmemiz lazım. Son bölüm yüzünden arrow reddit'i kendini daredevil redditine dönüştürdü. O kadar kötüydü. "Welcome to /r/arrow, the best place for the next three months to discuss everyone's favorite street-level vigilante, Daredevil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 abi naaptin sen? ciddiye alip ne irdelemissin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 felicity hack said: Hack işlerinin sağlam bir nerf görmeden hikayeyi dinamitlemekten başka bir katkısı yok. haci o kadar salmislar ki, kadin pc'ye otururken daha ekrana bakmadan random 4 tusa tikirti ciksin diye basiyor takaratakara takara tkara takara tkara diye cok bullshitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Açıkçası sezon ortasında izlemeyi bırakmıştım. Arrow reddit'in daredevil redditine döndüğünü duyunca ve ign'de sezon finali 3.8 puan alınca meraktan izledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 lan :/ "return of Laurel Lance" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 hala bu diziyi izlediğiniz için bunu hak etmişsiniz abi sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 komedi olarak izliyordum ben artik da Laurel ceset olarak kalsaydi iyiydi, stargate atlantis tier olen kimsenin 2dk olu kalamamasi kotu. neyse o degilde bu sezon ruslarla alakali olcakmis, ayrica Dolph Lundgren var, yarin basliyor. https://www.youtube.com/watch?v=25eZwRNYsh0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar