progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 dumb bitch laurel çok kötü ya. Böle kasıntı kasıntı atar yapması, hiç olmamış yani. ölsün çıksın diziden felicity'e kalsın ollie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bugün sanırım ilk bölümüne denk geldim televizyonda başrol çok fena kötü nasıl katlanıyorsunuz siz bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 alıştık bi süre sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 michael jai white gelmis dediler. Nasil bu seri? izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 michael için başlıosan başlama bi bölüm için geldiydi. Seride güzel gayet bence. Haftalık aksiyon akıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 episode butunlugu var mi? nabiz tutmak icin ortadan girilir mi yoksa bi olay mi akiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bölümler iki parça halinde oluyor, bir kısmı günümüzde şehirde geçiyor, diğer kısmı da geçmişte adada. Eğer ilk bölümden başlayarak izlemessen ada kısımlarını anlayamazsın ya da zevk alamazsın, birbirinin direk devamı şeklinde ilerliyor. Şehir bölümleri ise genelde o bölüm içi hikayeden oluşuyor (karakterler arası ilişkiler hariç), farklı konular işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UM6ew9eO5Ag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Laurel ölcek diye bir an çok sevinmiştim... Amazo ve Ras Al Ghul hmm... Oliver ada bölümlerinde iyice aptala bağladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bu arrow karakterini dizilerde ilk smallville son sezonlarında görmüştüm, öncesinde başka diziler varmı oliver q ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Justice League çizgi filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ras Al Ghul gelirse efsane olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ras al ghul bu sezon görürüz umarım. Laurel'i azındaki boru suratına bağlıydı yannız, okla şişeyi vurunca bi anda yok oldu sdf güzel gidiyor bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Crixus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Cok keyifli dizi ya. Son bolum bomba olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Bölüm yine iyide, Cannary'i oynayan kadının ne kadar çirkin bi çenesi var sdfg http://www.youtube.com/watch?v=OQyEKrCArY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 10. bölümde sıkılıp bırakmıştım. Dizinin gidişatı nasıl, tekrar başlayayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 mantar hero :) ada bolumleri ve o hikayeler ilginc acikcasi. herhangi bir makineli tufekde ise yarasin su dizi ya da filmlerde. daha bir tane makineli tufek gormedim ki saniyede 100 mermi atesleyip bas roldeki abi veya ablalardan birini vursun. aklinizda olsun yani. kullanmayin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Dizi güzel lan resmen bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bu sezon kendini izletmeye başladı dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 maskeli kiz resmen biliyordum o kızın sara olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ya Laurel ya Sarah olcaktı zaten Black Canary, Laurel'den de Black Canary çıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 4Ever said: maskeli kiz resmen biliyordum o kızın sara olacağını http://www.youtube.com/watch?v=J0Bggqb2jEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://img.gawkerassets.com/img/195be5kcwvvcsjpg/ku-xlarge.jpg ahah benim baltalardan almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Spoiler Diziyi sırf şu geçmişte yaşanan olayların hatrına izliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar