Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrow (2012) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben seviyorum baya diziyi ya çok dallamalıkları olmasına rağmen.

Milamber said:

çok iyi

efsane iyi bitti, helal olsun çok güzel başladı bu dizi. ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. malcom ölmedi demekki onla devam edecekler oğlunu yerine geççirmek yerine. elaman sağlam oyuncu harcamasınlar :D

Abi adamı öldürdü ama Tommy ölürayak bir de ona üzülmesin diye yalan söyledi, gönlü rahat gitsin diye. Tommy de teşekkür etti zaten.

Bana öyle daha olası geldi yani.
Mesaj tarihi:
beklediğimden çok daha iyiydi final.

bence de 2 Meryln de öldü yani. Orda Tommy mutsuz ölmesin diye yalan söyledi Oliver.

bir dahaki sezon hem o adadakileri yaptıran kötü adam hemde şehire de yeni kötü adam gelir işte.

Archerların kapışma sahnesi baya iyiydi.

Mesaj tarihi:

saçmalık

abi offf çok kötüydü ya o deprem aleti altında 4 tane teker var iktirse gidicek zaten bomba değil bişi değil 2 tekme atsa bozulcak alet sacma sapan kablo kesmeler :D teker ne abi teker koymus adamlar aletin altına ya saka gibi aşırı sinirim bozuldu

Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

saçmalık

abi offf çok kötüydü ya o deprem aleti altında 4 tane teker var iktirse gidicek zaten bomba değil bişi değil 2 tekme atsa bozulcak alet sacma sapan kablo kesmeler :D teker ne abi teker koymus adamlar aletin altına ya saka gibi aşırı sinirim bozuldu

Şu arkadaşa biri Türk Mantığı madalyası versin
Mesaj tarihi:
asdasdasd abi takılmayın öyle şeylere olaylar karakterler çok iyi. dövüş sahneleri 10 numara. hasta oldum diziye. smallville gibi bişi olur diyordum çok ama çok iyi başladı.
Mesaj tarihi:

Tommy'nin babası favori karakterimdi, ölmesine üzüldüm. Tommy'nin ise ölmesi iyi oldu, kurtulduk meriçten. Valla on numara finaldi, titreyerek izledim. ayrıca makinanın yapısı beni de rahatsız etti, o ne öyle :D

Mesaj tarihi:
ben başladım 1 haftada bitirdim ilk sezonu.bırakamadım nedense.ne olacak biticek derken.sarıyo çok fena.tek batan biri asıl oğlana fırça çekerken boşluğa bakması
Mesaj tarihi:
Absolut said:

İzlemeye değer mi bu dizi yoksa Cape falan gibi sallama mı biraz.
Daha öncede sordum galiba ama gene sorayım.

Cape gibi değil. Baya başarılı dizi. Böyle Batman Begins havasında daha çok.
  • Yeni Oluştur...