barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 mükemmel final ciddi anlamda benim de beklentim yoktu bu kadar iyi olacağına dair. süperdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bütün sezon iyi gitti, finalde iyidi. Tahminen herkesçe beklentilerin üzerinde bir sezon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Ben seviyorum baya diziyi ya çok dallamalıkları olmasına rağmen. Milamber said: çok iyi efsane iyi bitti, helal olsun çok güzel başladı bu dizi. ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. malcom ölmedi demekki onla devam edecekler oğlunu yerine geççirmek yerine. elaman sağlam oyuncu harcamasınlar :D Abi adamı öldürdü ama Tommy ölürayak bir de ona üzülmesin diye yalan söyledi, gönlü rahat gitsin diye. Tommy de teşekkür etti zaten. Bana öyle daha olası geldi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 beklediğimden çok daha iyiydi final. bence de 2 Meryln de öldü yani. Orda Tommy mutsuz ölmesin diye yalan söyledi Oliver. bir dahaki sezon hem o adadakileri yaptıran kötü adam hemde şehire de yeni kötü adam gelir işte. Archerların kapışma sahnesi baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 saçmalık abi offf çok kötüydü ya o deprem aleti altında 4 tane teker var iktirse gidicek zaten bomba değil bişi değil 2 tekme atsa bozulcak alet sacma sapan kablo kesmeler :D teker ne abi teker koymus adamlar aletin altına ya saka gibi aşırı sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Çok iyiydi cidden ya. 2. sezon nasıl olacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Arada zaman gecirtiyor.. sezon finalide eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Jaegerjaquez said: saçmalık abi offf çok kötüydü ya o deprem aleti altında 4 tane teker var iktirse gidicek zaten bomba değil bişi değil 2 tekme atsa bozulcak alet sacma sapan kablo kesmeler :D teker ne abi teker koymus adamlar aletin altına ya saka gibi aşırı sinirim bozuldu Şu arkadaşa biri Türk Mantığı madalyası versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 asdasdasd abi takılmayın öyle şeylere olaylar karakterler çok iyi. dövüş sahneleri 10 numara. hasta oldum diziye. smallville gibi bişi olur diyordum çok ama çok iyi başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Tommy'nin babası favori karakterimdi, ölmesine üzüldüm. Tommy'nin ise ölmesi iyi oldu, kurtulduk meriçten. Valla on numara finaldi, titreyerek izledim. ayrıca makinanın yapısı beni de rahatsız etti, o ne öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ne bölümdü yav soluksuz izledim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 İzlemeye değer mi bu dizi yoksa Cape falan gibi sallama mı biraz. Daha öncede sordum galiba ama gene sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ben başladım 1 haftada bitirdim ilk sezonu.bırakamadım nedense.ne olacak biticek derken.sarıyo çok fena.tek batan biri asıl oğlana fırça çekerken boşluğa bakması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Oyunculuklarda biraz sıkıntı var tabi. ama takmıyorsun zaten hızlı gelişiyor olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Absolut said: İzlemeye değer mi bu dizi yoksa Cape falan gibi sallama mı biraz. Daha öncede sordum galiba ama gene sorayım. Cape gibi değil. Baya başarılı dizi. Böyle Batman Begins havasında daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Çok güzel finaldi, son 10 bölümü 2 günde hüp diye izledim, çok fena sardı. p.s.. felicity benim ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 o partideki kıyafetiyle felicity şahaneydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://i.imgur.com/3ke9jtD.jpg ahahaasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 wat is diz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Arrow casti öyle nude photoshoot yapmış. Ondan bi tane resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 forsex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 devamı yokmu ? hayır yani merak ettigimden değil tabi de.... progamer said: Arrow casti öyle nude photoshoot yapmış. Ondan bi tane resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 /tv/ de bi bu vardı valla devamı da vardır eminim bir yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aM1eXGX_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar