Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 açık konuşayım bu bir toplu intahara yönlendirme konusu değilde şu ciddiyetimize biraz gülelim konusudur. doğuyorsunuz ve doğmanızın aslında pek bir amacı yok çünkü siz doğmadan önce milyarlarca insan doğdu hepsi suya yazı yazdılar. en kodaman olanları tarih kitaplarına girdi geri kalanlardan şanslı olanlarda bir mermere ismini yazdırdı. çok matrak değil mi? amaçsız olmak gerçekten çok korkutucu ama kendinize yarattığınız amaçlarında ne kadar küçük ve önemsiz olduğunu fark edebilirsiniz. ortalama 70 yıl yaşayacaksınız ve bu hayatın çeyreğini 'hadi sana bir amaç yükleyelim' diyen insanların arasında geçirip daha sonra hadi sana amaç yükleyelimci insan olacaksınız. dünya bumu? birbirlerine amaç yükletip yok olan canlılar. daha ulvi bişeyler olmalı lan oralarda bu şekliyle de güzel ama pek havalanmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 I-ıh. Diablo aç, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sex var yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Redeagle said: I-ıh. Diablo aç, güzel. notebook un usb si bozuldu mouse çalışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 consume, obey, die. çok fazla soru sorma. bir meslek edinip paranı kazan. başkasının başına gelene ses çıkarma. politika konuşma. önüne konulanı ye, izin verilenleri izle, bilmen gerekenleri öğren. sus, konuşma, cevap verme, otur yerine. sabahları herkese günaydın akşamları iyi akşamlar de. bankalara ters gitme. askerlik için 30'u geçirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 sucuklu yumurta var, pastırmalı kurufasulye falan bunlarla avunuyoz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ben şahsen sabaha kadar pompiş sayesinde saçmalıklara göz yumuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Babby's first Nietzsche. http://www.youtube.com/watch?v=Iki14W4ttaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Teodor said: 10 sene öncesine gittim, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 10 sene sonra yine bekleriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 gerçek dünya bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 alt tarafı düşünen hayvansın bilaer ama fazla düşünme gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 açık konuştuğun için teşekkür ederiz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Teodor said: açık konuşayım bu bir toplu intahara yönlendirme konusu değilde şu ciddiyetimize biraz gülelim konusudur. doğuyorsunuz ve doğmanızın aslında pek bir amacı yok çünkü siz doğmadan önce milyarlarca insan doğdu hepsi suya yazı yazdılar. en kodaman olanları tarih kitaplarına girdi geri kalanlardan şanslı olanlarda bir mermere ismini yazdırdı. çok matrak değil mi? amaçsız olmak gerçekten çok korkutucu ama kendinize yarattığınız amaçlarında ne kadar küçük ve önemsiz olduğunu fark edebilirsiniz. ortalama 70 yıl yaşayacaksınız ve bu hayatın çeyreğini 'hadi sana bir amaç yükleyelim' diyen insanların arasında geçirip daha sonra hadi sana amaç yükleyelimci insan olacaksınız. dünya bumu? birbirlerine amaç yükletip yok olan canlılar. daha ulvi bişeyler olmalı lan oralarda bu şekliyle de güzel ama pek havalanmaya değmez. bu tip şeyleri ben de düşünüyordum bi ara, hayatımızın aslında kozmik bir şaka olduğuna karar kılmıştım. o yüzden bu tip şeyler düşünmek yerine diablo 3 oynuyorum. rmah var bi de, mavi beyaz item satıp köşe olacam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hayat ve yaşamak güzek hocam, berbat bi hastalığa kapılana yada elindekileri kaybedene kadar bekle sadece hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 seks fln yapın iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 pastirmali kurufasulye yerine gore sexten iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 diablo3 oynayabilsem bir o da seksten iyi gelecek te oynayamıyorum hergün, bugün de d3 oynayamadım diyerek hüzünle yatıyorum yatağıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Suark said: hayat ve yaşamak güzek hocam, berbat bi hastalığa kapılana yada elindekileri kaybedene kadar bekle sadece hehe ALlah kimseyi gordugunden geri koymasin,mercedesle dolasip,bugun copten ekmek toplayan adam biliyorum "yasamak her seye ragmen guzel bugunume cok sukur "diyor. Biz olsak vucudumuzu satardik belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Yusuf Atılgan'nın Aylak Adam kitabından bir alıntı: "Dünyada hepimiz sallantılı, korkuluksuz bir köprüde yürür gibiyiz. Tutunacak bir şey olmadı mı insan yuvarlanır. Tramvaydaki tutamaklar gibi. Uzanır tutunurlar. Kim zenginliğine tutunur; kimi müdürlüğüne; kimi işine; sanatına. Çocuklarına tutunanlar vardır. Herkes kendi tutmağının en iyi, en yüksek olduğuna inanır. Gülünçlüğünü fark etmez. Kağızman köylerinden birinde bir çift öküzüne tutunan bir adam tanıdım. Öküzleri besiliydi , pırıl pırıldı. Herkesin, “- Veli ağanın öküzleri gibi öküz, yoktur, ” demesini isterdi. Daha gülünçleri de vardır. Ben, toplumdaki değerlerin ikiyüzlülüğünü, sahteliğini, gülünçlüğünü göreli beri, gülünç olmayan tek tutamağı arıyorum: Gerçek sevgiyi! Bir kadın. Birbirimize yeteceğimizi, benimle birlik düşünen, duyan, seven bir kadın!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Bol tereyagli bi iskender icin bile katlanilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 hayır değil, diablo 3 dengeliyor evreni şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 insan ne ki. evreni dusun insani ve dunyayi siktret. evrenin yasini ve boyutlarini dusun. canis majoris gibi seylerin yoktan var oldugu devasa ve surekli bi sistem. insan uygarliginin en gelismis halinin bile ulasamayacagi bi evren. ahlak ideoloji sistem su bu cok anlamsiz gelir bu konulari okur izlersen. onemsiz bi gok cisminde evrene gore onemsiz derecede kucuk bi zaman diliminde istedigin sistemi kur yine de buyuk resimde hiciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 niye daha ulvi bişi olsun ya, ne kadar saçma bir düşünce. Bu tip anlarda, ya hayata bok böceği olarak gelseydin onu düşün. En ulvi amacın bok toplamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar