Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 wp kullanıcısıyım ben de ama birbirimizi yemeyelim be =) store'un güncellenme aralığı sıklaştı ama appstore ya da google play değil hala. bir de kullanıcısı az, sorun app azlığı değil aslında. bence de sticky olmasına gerek yok o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 pascalnouman said: Patron hemen hemen butun guncel uygulamalar ve oyunlar var zaten windows storeda appstorela karşılaştırıldığında tabi ki baya geride ama google playden bence pek geri kalır yanı yok guncelleme de zaten 3 4 ayda bir geliyor biz de o sıklıkla mesaj atıyoruz anca :) ahaha. msn grubu falan kurun ya, frmtr gibi ne o öyle windows phone flm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 WP kullanıcısıyım, çok memnunum, store ayda bir kere giriyorum. Tabii, tablet var her zaman çantada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 WP kullanıcısıyım. app ihtiyacım olmuyor pek. her ihtiyacımı wp sağlıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 eve gidince şuna bakayım bir adam gibi çalışıyorsa baya iyi olur pc yi tv ye bağlayınca sürekli kalk yeni bölümü tak falan uğraştırmaz. http://www.wpcentral.com/control-your-pc-unified-remote-windows-phone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 tv turca http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/tvturca/f51f7716-f6ab-46ec-89a2-77e5cea07f3a uygulamanin update olmasi ve android versiyonunda cikmasi nedeniyle bunuda koyayim buraya tekrardan :) aslinda vazgecmistim bunu gelistirmekten ama phonegap ve android uygulamayi ogrenme adina hazir olan appi revize etmem gerekti. yorumlarda cok saglam kufurler yiyoruz arada sdfsdf indirmek isteyen deneyebilir kafamda 1-2 fikir daha var zamanim olursa onlarida hayata gecircem de gunde 10 dakka kod yazarak nasi olcak bilmiyom bakalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 cok guzel bi oyun cikmis xbox ta kendikıraş ın kubik hali gibi bisey hexic adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 microsoft programcilarinin birinin side work olarak yaptigi music dinleme seysi http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/searchler-music-video-search/aa7b0980-cfd7-4533-8b9c-6c54d542c5cf?signin=true ben baya begendim tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bunuda stick yapsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 daha once sticky di zaten de sadece 3 5 kisi yazdıgı icin kaldirildi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bombilo said: bunuda stick yapsak? Aynen, iOS ve Android için olan başlıklar sticky yapılmış. Windows Phone kullanıcılarının ne eksiği var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ya bu stickydi bi aralar, sonra app yok dediler, az kullanicisi var dediler, het dediler, hot dediler, al kendini git dediler, cikardilar stickylikten topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 5 tane app var zaten, hepsini indirin kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 whatsapp is back'mis https://twitter.com/joebelfiore/status/472518486418149376 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 file manager de gelmiş http://www.wpcentral.com/hands-on-files-windows-phone-81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 adamlar calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Hah işte yeni çıkan file managerle birlikte , WP iyice gözüme girdi. Şu yeni modeler çıksın alacam sanırım bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 WhatsApp gelmiş hemen kurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 vardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Geçen hafta teknik bir sorun sebebiyle kaldırıldı. Sanırım bildirimlerin geç gelmesiyle alakalı Microsoft ile görüştüler. Yeniden gelmiş ama sorun çözüldü mü emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Microsoft Files programini cikarmis sonunda, New'de gordum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 oo atladım ama bulamadım. region US benim. web sitesinde bulunuyor ama store uygulamasında yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 tr bende. 8.1 bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 windows için güzel bir sözlük bilen var mı offline çalışan? almanca-türkçe lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 pons iyidir. app'i de iyi. http://tr.pons.com/%C3%A7eviri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar