Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 880 e kadar çıkıyo en fazla o silahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 1100 dps'ini gördüm, sallamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Selamisahin said: Jewelcrafting işe yarıyor. AH'daki Gem tabı 1 haftadır çalışmıyor ama, burası biraz bozdu bu işi. Yoksa hem gold kazanıyorsun, güzel hem de kendi gemlerini yapıyorsun. Blacksmithing şu an için gereksiz kaçıyor. AH varken Blacksmithing'e para yedirmek mantıksız. Ha diyelim lvl10 yapacaksın da, sonrasında Set/Legendary recipe düşecek de, onlar da random olarak güzel statlara sahip olacak da, ölme eşeğim ölme. Diyelim böyle bi' durum hasıl oldu, o zaman AH'da güzel bir ücrete satarsın, o ayrı. 70k craft ucretine fine parcaları yapabliyorum, ah de en az 70k ya satılıyor ki 1m-2.5m arasında sattıgım oldu bnm için oldukca karlı. inferno actII/III farmı sırasında bolca 60 useless item dusuyor zaten mat için geriye bir tek craft parası kalıyor o da koymaz adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Exalted Grand Galraki: http://i.imgur.com/XIp9l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Gangren said: Exalted Grand Galraki: http://i.imgur.com/XIp9l.jpg Oha nerden düştü bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Crafteeeeeeeeeed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 BS craft sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Craft parasını çıkarıyor mu bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Abi 1161 damage var ya. Nasıl çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Sparkcaster said: 880 e kadar çıkıyo en fazla o silahlar Gangren said: Exalted Grand Galraki: http://i.imgur.com/XIp9l.jpg bu nasil bir kapaktir! ben olsam utancimdan 1 hafta giremem bu bolume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ben craft yapsam kesin cıkmaz bu itemlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 gayet accurate sallamışım, dün ahye bakıp yapmıştım bu yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 İyimiş. Plan kovalayım AH'da bakalım. Zaten 400 tome, yüzlerce mavi craft materyalı ve 100 kadar rare craft materyali var. Bi işe yarasınlar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bende 2-3 tane Craft recipe var ama hep armor değerse basıyım basabıldıgım kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Exalted grand golden talon kasıyorum 1 haftadır temiz 3m falan totalde kastım 400 dps üstü rollemedi batsın bu dünya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 600k şu anda plan ama alınmıyor Blizz saolsun. Exalted Grand Crag Hammer da, base 270 DPS, 1.2 attack speed ama 6 prop ile godlike olabilme ihtimali var. mesela şöyle +600 poison damage, %40 damage, %20 attack speed, socket, 400 life on hit falan gelse, halen 1 tane prop kalıyor beleşe :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 tam 35 tane tier 2 helm yaptım 5 property li, yok öyle bi dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 RNG is RNG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dps:995.3 1h mace dmg:466-964 1.39 ats *10 max dmg *279-606 poison dmg *104 vitality *ias %16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 E hani craft dandikti:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 dandik degil de rng iste. 50 tane yaparsin hepsi dandik cikabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 gamble ile karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 şu an ben kullanıyorum ama düzgün bir teklif gelirse satmayı düşünebilirin http://i.imgur.com/Ht7F8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Craft dandik, RNGyi uzun vadede hesaba kattığında AH çok daha karlı. Ha idda falan oynuyorsan neden olmasın aynı kafa. Kasa daima kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 1000 dps üzeri, IAS + loh veya critli (yahut socketli) 1h arıyorum.. axe tercih sebebidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar