Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ambrabat istikrarsızlık abidesi niye nitelendirilen bir adam çünkü, Hollanda'da da böyleydi, Kayseri'de de böyleydi. Lan FM'de alırdım ben 1 maç efsane oynar 5-6 maç yatardı, FM'de bile safsda

Tamam üstün yetenekli bir adam ve düzgün oynarsa her şekilde kanatlarda yargılar. Quaresma'nın bir gömlek altı olarak görüyorum ben, keyfi olunca oynayan tiplerden. Hep dedim işte, Kayseri'den bunu alacağına bu kadar olaydan sonra 5'e Quaresma'yı alaydı GS'de bizi de kurtarırdı bu yükten asdfsda

Geçen yıl hemen hemen bütün büyük maçlarda kendini göstermek ve Kayseri'den kaçmak için üstün oynamıştı Ambrabat, bu sene de sadece derbilerde vs. performans göstersin diye alınmıştır tahminen.
Sosyal ağlarda paylaş

Elmander Adnan Polat'ın son kazığı, Selçuk pahalı, Muslera hentbol kalecisi, Melo bidon, Ujfa Forlan'ın bonusuydu geçen sene.

Transferler sahaya çıkıp, o takımın sisteminde, o takımın ruhuyla oynamadıkça konuşmalar farazi. Kimse kimseyi inandırmak zorunda da değil. Geçen sene ligi domine eden 4-4-2'nin 3 zayıf noktası vardı 3'üne de isim olarak daha üst düzey adamlar alındı, şimdi top Terim'de.
Sosyal ağlarda paylaş

oynamadan bişi diyemeyiz

sonuçta futbolcunun faydalı olması için o dönem şartları önemli

başka bir dönemde belki q7 beşiktaşı şampiyonluğa taşıyabilirdi.ama yönetim ve taraftar hatası var

ayrıca kücük takımın büyük yıldızı olmak başka.büyük takımın bir parçası olmak başkadır hep

mehmet topuz kayseride geze geze oynardı.fenerde köpek gibi koşuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

mokoko said:

http://www.youtube.com/watch?v=Qr1p96-rpzE&feature=player_embedded

asfdasfdadfs

emeklerken ki yeri haters gonna hate gif'i yapsa keşke biri sdafasdf

FB maclarında daha bol yapar, yakışır gerci :)

Son playofffinal maçında Emre'nin bir balıklama atlayıp da sarı kart göstermesi vardı rakibine, hiçbir şey yokken düz düşme de değil atlayarak. Hah işte o da çok yakıştı üstündeki formaya :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dendiği gibi Kayseri'de oynamakla GS'de oynamak aynı şey değil. Bazı futbolcular akıllanıp toparlanıyor, hiç belli olmaz ne olacağı..
Q7 geldiğinde uçak biletinden, cep telefonu faturasına kadar herşeyi kapsayan geniş bir listeyle gelmişti. Adamın yıllık ücreti çok fazlaydı, sırf para için geldiği belliydi, taraftar aşırı büyüttü gözünde..
Amrabat da böyle bir durum yok. Adam gerçekten GS'de oynamak istiyor gibi, fazla ücret almayacak benim bildiğim...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...