Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=Qr1p96-rpzE&feature=player_embedded asfdasfdadfs emeklerken ki yeri haters gonna hate gif'i yapsa keşke biri sdafasdf FB maclarında daha bol yapar, yakışır gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 GS basligi sandim FB imis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ya bu amrabatı kayseri nasıl çok düşük bir paraya almış? 1 milyon dolar mı ne ödemişler. haberde gördüm. 1 koyup 9 aldı kayseri diye. hani şu videoda izlediğimiz adamı 1'e almak iyi bargain skill ister. http://www.youtube.com/watch?v=WRvcttvh3rE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ambrabat istikrarsızlık abidesi niye nitelendirilen bir adam çünkü, Hollanda'da da böyleydi, Kayseri'de de böyleydi. Lan FM'de alırdım ben 1 maç efsane oynar 5-6 maç yatardı, FM'de bile safsda Tamam üstün yetenekli bir adam ve düzgün oynarsa her şekilde kanatlarda yargılar. Quaresma'nın bir gömlek altı olarak görüyorum ben, keyfi olunca oynayan tiplerden. Hep dedim işte, Kayseri'den bunu alacağına bu kadar olaydan sonra 5'e Quaresma'yı alaydı GS'de bizi de kurtarırdı bu yükten asdfsda Geçen yıl hemen hemen bütün büyük maçlarda kendini göstermek ve Kayseri'den kaçmak için üstün oynamıştı Ambrabat, bu sene de sadece derbilerde vs. performans göstersin diye alınmıştır tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sadece derbilerde performans gostersin diye kimse 8.5m euro vermez abi bi oyuncuya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Elmander Adnan Polat'ın son kazığı, Selçuk pahalı, Muslera hentbol kalecisi, Melo bidon, Ujfa Forlan'ın bonusuydu geçen sene. Transferler sahaya çıkıp, o takımın sisteminde, o takımın ruhuyla oynamadıkça konuşmalar farazi. Kimse kimseyi inandırmak zorunda da değil. Geçen sene ligi domine eden 4-4-2'nin 3 zayıf noktası vardı 3'üne de isim olarak daha üst düzey adamlar alındı, şimdi top Terim'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 oynamadan bişi diyemeyiz sonuçta futbolcunun faydalı olması için o dönem şartları önemli başka bir dönemde belki q7 beşiktaşı şampiyonluğa taşıyabilirdi.ama yönetim ve taraftar hatası var ayrıca kücük takımın büyük yıldızı olmak başka.büyük takımın bir parçası olmak başkadır hep mehmet topuz kayseride geze geze oynardı.fenerde köpek gibi koşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Zegna said: mokoko said: http://www.youtube.com/watch?v=Qr1p96-rpzE&feature=player_embedded asfdasfdadfs emeklerken ki yeri haters gonna hate gif'i yapsa keşke biri sdafasdf FB maclarında daha bol yapar, yakışır gerci :) Son playofffinal maçında Emre'nin bir balıklama atlayıp da sarı kart göstermesi vardı rakibine, hiçbir şey yokken düz düşme de değil atlayarak. Hah işte o da çok yakıştı üstündeki formaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Burak Selçuk'la beraber iyi iş yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Dendiği gibi Kayseri'de oynamakla GS'de oynamak aynı şey değil. Bazı futbolcular akıllanıp toparlanıyor, hiç belli olmaz ne olacağı.. Q7 geldiğinde uçak biletinden, cep telefonu faturasına kadar herşeyi kapsayan geniş bir listeyle gelmişti. Adamın yıllık ücreti çok fazlaydı, sırf para için geldiği belliydi, taraftar aşırı büyüttü gözünde.. Amrabat da böyle bir durum yok. Adam gerçekten GS'de oynamak istiyor gibi, fazla ücret almayacak benim bildiğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 adam bonservisinin bir kısmını karsıladı lan daha ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Benim dusuncem Amrabat'in bu sezon Galatasaray ile cok hizli yukselise gececegi yonunde. Zaten Galatasaray da oynamak istiyorum diyerek, para konusunda acgozlu olmadan gelmesi bu adamin ne derece basariya ac bir oyuncu oldugunu gostermektedir kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 iyi de abi adam kayseri'den gs'ye geciyor yani. herhangi bir oyuncu da fedakarlık edebilir bu konuda. daha kotu bi takıma gitmiyo ki. ustelik bi de cl var yani heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bu adam fenerbahce ve galatasaray'in kiskacindayken kulubum kazanacak ben de kazanayim diyerek yokus yapabilirdi. Ki son derece mantikli bir davranis ama o esnek davranarak bence dogru olani yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Cl de artık bir çeyrek final yarı final gormek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 artık derken? kac senedir cl'ye gidemiyoruz yahu bi dur. gruptan cıkarsak iyidir. onemli olan eskiden oldugu gibi cl'ye katılmayı alıskanlık haline getirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/523882_461181697239360_336709460_n.jpg kondu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/208974_10150996780848369_1048899519_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 o diil de burak ve amrabat niye hala resmi olarak duyurulmadı ki, az da olsa kıllanmıyor değilim ahah. bi baba forvet alacaklar toplu açıklama için onu mu bekliyorlar dicem de elimizde 17 tane falan forvet var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bence toplu açıklama bekleniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yalnız cidden adam satalım artık ya. çok çöp adam oldu kadroda bi anda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 gülsenize lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 http://i53.tinypic.com/2jg5kxc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 barnacle said: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/208974_10150996780848369_1048899519_n.jpg ercan saatçi değil miydi bunların müdürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar