TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 fena oalylar çıkmış ya http://webtv.hurriyet.com.tr/4/32201/0/1/gs-li-taraftarlarla-yunan-taraftarlari-birbirine-girdi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 taksimde yunanlı taraftarların işi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 kabataşda ben de gordum paratinaykosları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abı hava aydınlık yalnız eski haber olmasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 o türk polisi değil mi ya. yunan tarafına geçip galatasaray tarafına gaz atıyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 al sana futbol terörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 amerika ülkeye girse bu kadar ayaklanmaz insanlar ne acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 futbol terorü iyidir arada gerizekalılar ayıklanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 senko said: futbol terorü iyidir arada gerizekalılar ayıklanıyor profit. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Doğal seçilimle temizlensinler.Millet maçlarda vatan kurtarıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 dün olmuş bu sanırım maçtan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 şu tip kavgalarda bir tane kişinin tüm o gaz bombaları arasında durup 'come at me bro' triplerine bir tek ben mi çok gülüyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 imamizer said: taksimde yunanlı taraftarların işi ne? euroleague final four Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 elendik mi biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 This is Istanbul http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=707814 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 benjani said: This is Istanbul http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=707814 AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH THIS IS ISTANBUL AKILLI OLUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 detone sesle o işe girmemeliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 kendini nasıl kastıysa abi bir göz kısık diğeri biraz daha açık valla fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 yalnız burda tutmuyor bu konu ama, tribün forumlarında istanbul tayfaları ağır hakaret yiyor anadolu tribünlerinden. her sene bi yunan takım taraftarı gelip posta koyuyor sizde nevizade de nargile içiyorsunuz şeklinde. hahah http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=311350 buda daha geniş görüntüler olimpiakooss şık şık asdfagah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Sen de git bi dahakine kitle sosyo kültürel olarak çok üst seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ben şahsen herşeyden önce bir türk evladı olarak gururuma yediremiyorum yunan tohumlarının taksim meydanında ellerini kollarını sallayarak dolaşmasını,eğer taraftar bunu yapmazsa bir dahakine ben gidip onları yaralayarak bu cennet vatana olan borcumu ödemek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ^ (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ne gaz milletiz ya. bizimkiler resmen olay çıkartmaya çalışıyor habire gaza getirmeler falan. o üst kattan birisi bi şeyler atip trolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 istanbul tayfası affetmez de, burda olay çok gereksiz.adamlar euroleague için gelmiş sessiz sakin gidiyorlar, senle bir alakalaları yok.durduk yere sataşıyorsun, karşılarına geçmiş olympiacos diye bağırıyorsun.olcak iş mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar