deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Yanlis hatirlamiyorsam ben de ayni ramleri kullaniyorum ryzen 2700x ile. Hic bir sorun da yasamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 On 13.11.2019 at 02:20, GONDARCENGIZ dedi ki: https://www.incehesap.com/james-donkey-jd960-ssd-disk-fiyati-41492/ 1tb ssd almış oldun hali hazırdaki sistemin 2 katı. @portakalŞuraya bişi yazıp gitçem. Çok değil 3-4 ay önce benim de HDD öldü. Yemişim gidip 1 tb ssd alayım dedim. Bu ceymıs (Hames de olabilir) donkey hakkında çoooook fazla kötü yorum vardı. Şey vardır ya iyi yorum için kimse emek harcamaz, kötü yorum için harcar ya. O şekildedir diye düşündüm ama yok. Öyle böyle değil. Adeta bir Türk Telekom havası verdi. Ekstra bir 90 lira daha verip Samsung aldım. Şimdilik bir sıkıntım yok. Aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 @Aceace valla bende bunu kullanmıyorum, samsung kullanıyorum, yorumları iyi + 3 yıl direk değişim garantisi yazıyo o açıdan mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Ssd sorunum yok zaten. 480 Kingston ssd ve 1tb hdd var. Belki bi 480 yada 500 nvmi alma ihtimalim var. Ama kararsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 On 18.11.2019 at 15:12, Pordakal dedi ki: Aldigim ramlerde intel logosu var supported diyo. Corsair sitesinde de amd optimized no diyo. Ne kadar fark yaratir performans olarak. Sonra pisman eder mi? Simdiden etmeye basladi. Dakka 1 goruntu gelmedi. Herseyi denedim en son aramalarimda ryzen compatibility ram gerektigini gordum. Ama once ryzen ram ile pc acip bios update denicem. Umarim daha da pisman etmez..pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 (düzenlendi) SSD , m.2 alacaksanız geçen sene mi ne amazondan black friday indiriminden 500 Samsung almıştım, gayet memnunum onu düşünebilirsiniz. Malum black friday yarın mı ne tam zamanı :p Kasım 21, 2019 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 7 saat önce, Pordakal dedi ki: Simdiden etmeye basladi. Dakka 1 goruntu gelmedi. Herseyi denedim en son aramalarimda ryzen compatibility ram gerektigini gordum. Ama once ryzen ram ile pc acip bios update denicem. Umarim daha da pisman etmez..pff Abi internetten aldiysan degistirebiliyorsun diye biliyorum. Aklinda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Aldigimi iade ettim. 3000mhz destekli buldum bitane. asus tuf b450 icin qvl ryzen 2000 serisi desteklenen ramlerden aldim. 3200mhz olanlar 1700 tl falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 (düzenlendi) Benim bilgisayarda şu an 1.5 TB SSD, 2 TB HDD var ya. 1 TB SSD ve 1 TB HDD bir tanıdıktan geldi, ben Amerika'dan al parasını veririm demiştim parasını istemedi. Ne alıcam bilmiyorum bu Black Friday sdfs. Beyaz eşya falan alacam galiba evleniyorum seneye. Kasım 21, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 7 saat önce, Pordakal dedi ki: Aldigimi iade ettim. 3000mhz destekli buldum bitane. asus tuf b450 icin qvl ryzen 2000 serisi desteklenen ramlerden aldim. 3200mhz olanlar 1700 tl falan. gskill trident z neo rgb 2x8gb 3600mhz cl16 800-850tl civarinda falan ki ryzen icin alabilecegin piyasadaki en iyi ramlerden birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Malesef o da yok listede. https://www.asus.com/us/Motherboards/TUF-B450-PLUS-GAMING/HelpDesk_QVL/ Su linkteki ryzen 2000 serisi pdf de ram listesi var bendeki anakartin destekleyip calistirdigi. Yoksa benim ilk aldigim ramler gayet iyiydi ama problem anakartin desteklememesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 abi eski anakart. o ciktiginda bu ramler yoktu. kimbilir ne zaman guncellediler o listeyi. %99.9 eminim sorunsuz calistirabilecegine. hatta soyle soyliyeyim ayni ramler strix b450-f gaming modelinde calisiyor 3600mhz cl16 olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Oof of. Anakarta bios update gerekiyo muhtemelen. 2xxx serisi islemciyi tanimiyo. Nette tonla problem var bu sebepten. Yetkili servise gidicek bide. 20 is gunu diyolar. Niye intel almadim ki. Pisman etmeye basladi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 bios flashback ozelligi varsa kendin update edersin islemci vs gerekmede. 2. alternatif amd 3200g yolluyor kendin bios update yapmak istiyorsan. ama aldigin yerin guncel biosla gondermesi gerekiyor talep ettiysen. 10 dakika suruyor maksimum bios guncellemek. gitme gelme dahil 2 gunden fazla bekletiyorlarsa iade et direkt cayma hakki vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 aynen iade et inteli al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 intel niye alıyor ya. aldığı yere söyleyecek doğru bios ile gönderecekler. göndermiyorlarsa başka yerden alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 pişman oldum diyen adamı o yola sokarsan sonra gelir senin yüzünden aldım olur. onun değil forumun iyiliği için intel alsın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2019 Teknik servis zamanlarindan iyi bildigim bi taktigi uyguladim. Sorunlu musteri oldum 2 saatte hallettiler. Cok bidi bidi yapinca kurtulmak icin yapar bunu magaza ve servisler. Onlara kalsa yarin kargoya verip istanbula gonderip 1 hafta bekleticeklerdi. Sorunlu musteri daima kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 (düzenlendi) Konuya bi up cekeyim. 3 gundur verdigim ugraslar resmen bedavaymis. Yukarda kaldigim yerden devam edeyim. Vatandan aldim pc'yi. Eve getirdim taktim gene goruntu yok. Dun yine goturdum bu defa monitorle beraber. Benim monitorde ekran yok. Ama adamlarin taktigi dandik monitore ekran geliyo. Sorunu ekran kartina bagladik. N11 den saticiya yaziyom iade edicem vs diye. Eve geldim evde biraz daha kurcalayim dedim ama bu sefer monitore de yogunlastim. Hdmi ayarini hdmi 2 den hdmi 1.4'e cektim. Ekran geldi. Reset attim gene geldi. Win kurdum. Driverlari kurdum. Monitor driverlarini kurdum. Hdmi 2.0 yaptim yine ayari sorunsuz. Resmen bi monitor dalgasina 1 haftadir surunuyorum ya Tek sorun kaldi. O da laptoptan cikardigim 2.5" sata hdd yi tanitabilmek. Sonra all is well Kasım 26, 2019 Pordakal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 ya ben topladım pcyi 2-3 ay oldu iyi güzel herşey arada bir yarım saniye kadar stutter oluyor film izlerken oyun oynarken vs olabiliyor bikaç program ile ile voltaj testi fln yaptım bi sorun tespit edemedim e5 üzerindeki vatandan aldım ama şimdi geri götürsem ne diyecem bilmiyorum adamlara, pc çalışıyor yani, testlerde birşey çıkmıyor, öte yandan 7bin lira verip pc toplayıp böyle random mini-freezeler ile karşılaşmak cok can sıkıcı bios upate fln çözer mi acaba bitek aklıma gelen onu yapmadım. detaylı spec atarım eve gidince, hlep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 film izlerken olması ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 48 dakika önce, Quel-Thul dedi ki: ya ben topladım pcyi 2-3 ay oldu iyi güzel herşey arada bir yarım saniye kadar stutter oluyor film izlerken oyun oynarken vs olabiliyor bikaç program ile ile voltaj testi fln yaptım bi sorun tespit edemedim e5 üzerindeki vatandan aldım ama şimdi geri götürsem ne diyecem bilmiyorum adamlara, pc çalışıyor yani, testlerde birşey çıkmıyor, öte yandan 7bin lira verip pc toplayıp böyle random mini-freezeler ile karşılaşmak cok can sıkıcı bios upate fln çözer mi acaba bitek aklıma gelen onu yapmadım. detaylı spec atarım eve gidince, hlep Monitor kc hz ve kacta kullaniyosun. Ben hdmi ile benzer sorun yasadim cs go da 144hz yapinca. Display porta gectim gunlerdir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 display port ile baglı, 75 hz de işlemci, gpu veya psu gibi geldi bana monitorle alakalı degil gibi sanki, komple donuyor zzzt ediyor yarım saniye kadar bile degil, sonra hiç bişey olmamış gibi çalışmaya devam hiç bi hata vermiyor, troubleshootda birşey çıkmıyor, ne yapacam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2019 (düzenlendi) specs: Spoiler Summary Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU AMD Ryzen 5 89 °C 14nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel Unknown @ 1064MHz (15-15-15-36) Motherboard ASUSTeK COMPUTER INC. PRIME B450M-K (AM4) 40 °C Graphics LG ULTRAWIDE (2560x1080@75Hz) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti (ASUStek Computer Inc) 31 °C Storage 1863GB Western Digital WDC WD20EZRX-00SPEB0 (SATA ) 28 °C 465GB Western Digital WDC WDS500G1B0C-00S6U0 (Unknown (SSD)) 465GB Samsung M3 Portable USB Device (USB (SATA) ) 28 °C Optical Drives Microsoft Virtual DVD-ROM Audio Realtek High Definition Audio Operating System Windows 10 Pro 64-bit Computer type: Desktop Installation Date: 8/14/2019 2:52:21 AM Windows Security Center User Account Control (UAC) Enabled Notify level 0 - Never Notify Firewall Enabled Windows Update AutoUpdate Not configured Windows Defender Windows Defender Enabled Antivirus Antivirus Enabled Display Name Windows Defender Virus Signature Database Up to date .NET Frameworks installed v4.8 Full v4.8 Client v3.5 SP1 v3.0 SP2 v2.0 SP2 Internet Explorer Version 11.476.18362.0 PowerShell Version 5.1.18362.1 Environment Variables USERPROFILE C:\Users\retri SystemRoot C:\WINDOWS User Variables OneDrive C:\Users\retri\OneDrive Path C:\Users\retri\AppData\Local\Microsoft\WindowsApps TEMP C:\Users\retri\AppData\Local\Temp TMP C:\Users\retri\AppData\Local\Temp Machine Variables AMDRMPATH C:\Program Files\AMD\RyzenMaster\ ComSpec C:\WINDOWS\system32\cmd.exe DriverData C:\Windows\System32\Drivers\DriverData NUMBER_OF_PROCESSORS 12 OS Windows_NT Path C:\Windows\system32 C:\Windows C:\Windows\System32\Wbem C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\ C:\Windows\System32\OpenSSH\ C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA NGX C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA NvDLISR C:\WINDOWS\system32 C:\WINDOWS C:\WINDOWS\System32\Wbem C:\WINDOWS\System32\WindowsPowerShell\v1.0\ C:\WINDOWS\System32\OpenSSH\ PATHEXT .COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH;.MSC PROCESSOR_ARCHITECTURE AMD64 PROCESSOR_IDENTIFIER AMD64 Family 23 Model 8 Stepping 2, AuthenticAMD PROCESSOR_LEVEL 23 PROCESSOR_REVISION 0802 PSModulePath %ProgramFiles%\WindowsPowerShell\Modules C:\WINDOWS\system32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules TEMP C:\WINDOWS\TEMP TMP C:\WINDOWS\TEMP USERNAME SYSTEM windir C:\WINDOWS Power Profile Active power scheme AMD Ryzen Balanced Hibernation Enabled Turn Off Monitor after: (On AC Power) 10 min Turn Off Hard Disk after: (On AC Power) 20 min Suspend after: (On AC Power) 30 min Screen saver Disabled Uptime Current Session Current Time 12/1/2019 4:22:56 PM Current Uptime 50,958 sec (0 d, 14 h, 09 m, 18 s) Last Boot Time 12/1/2019 2:13:38 AM Services Running Ana Bilgisayari Esitle_1f1380f Running Application Information Running ASUS Com Service Running AVCTP service Running Background Intelligent Transfer Service Running Background Tasks Infrastructure Service Running Base Filtering Engine Running Bagli Cihazlar Platformu Kullanici Hizmeti_1f1380f Running Capability Access Manager Service Running Client License Service (ClipSVC) Running CNG Key Isolation Running COM+ Event System Running Connected Devices Platform Service Running Connected User Experiences and Telemetry Running CoreMessaging Running Credential Manager Running Cryptographic Services Running Data Usage Running DCOM Server Process Launcher Running Device Association Service Running Device Install Service Running DHCP Client Running Diagnostic Policy Service Running Diagnostic Service Host Running Diagnostic System Host Running Display Enhancement Service Running Display Policy Service Running Distributed Link Tracking Client Running DNS Client Running Function Discovery Provider Host Running Function Discovery Resource Publication Running GamingServices Running GamingServicesNet Running Geolocation Service Running Human Interface Device Service Running IKE and AuthIP IPsec Keying Modules Running IP Helper Running Kisi Verileri_1f1380f Running Kullanici Verilerine Erisim_1f1380f Running Kullanici Verilerini Depolama_1f1380f Running LightingService Running Local Session Manager Running Malwarebytes Service Running Microsoft Store Install Service Running Network Connection Broker Running Network List Service Running Network Location Awareness Running Network Store Interface Service Running NVIDIA Display Container LS Running NVIDIA LocalSystem Container Running Origin Web Helper Service Running Pano Kullanici Hizmeti_1f1380f Running Payments and NFC/SE Manager Running Peer Name Resolution Protocol Running Peer Networking Identity Manager Running Plug and Play Running Power Running Print Spooler Running Program Compatibility Assistant Service Running Remote Access Connection Manager Running Remote Procedure Call (RPC) Running RPC Endpoint Mapper Running Secure Socket Tunneling Protocol Service Running Security Accounts Manager Running Security Center Running Server Running Shell Hardware Detection Running SSDP Discovery Running State Repository Service Running Storage Service Running SysMain Running System Event Notification Service Running System Events Broker Running System Guard Runtime Monitor Broker Running Task Scheduler Running TCP/IP NetBIOS Helper Running Themes Running Time Broker Running Touch Keyboard and Handwriting Panel Service Running Update Orchestrator Service Running User Manager Running User Profile Service Running Web Account Manager Running Windows Aninda Iletme Bildirimleri Kullanici Hizmeti_1f1380f Running Windows Audio Running Windows Audio Endpoint Builder Running Windows Biometric Service Running Windows Connection Manager Running Windows Defender Antivirus Network Inspection Service Running Windows Defender Antivirus Service Running Windows Defender Firewall Running Windows Event Log Running Windows Font Cache Service Running Windows License Manager Service Running Windows Management Instrumentation Running Windows Push Notifications System Service Running Windows Search Running Windows Security Service Running WinHTTP Web Proxy Auto-Discovery Service Running WMI Performance Adapter Running Workstation Stopped ActiveX Installer (AxInstSV) Stopped Agent Activation Runtime_1f1380f Stopped AllJoyn Router Service Stopped App Readiness Stopped Application Identity Stopped Application Layer Gateway Service Stopped Application Management Stopped AppX Deployment Service (AppXSVC) Stopped AssignedAccessManager Service Stopped Auto Time Zone Updater Stopped BitLocker Drive Encryption Service Stopped Block Level Backup Engine Service Stopped Bluetooth Audio Gateway Service Stopped Bluetooth Kullanici Destegi Hizmeti_1f1380f Stopped Bluetooth Support Service Stopped BranchCache Stopped CaptureService_1f1380f Stopped Cellular Time Stopped Certificate Propagation Stopped COM+ System Application Stopped ConsentUX_1f1380f Stopped CredentialEnrollmentManagerUserSvc_1f1380f Stopped Data Sharing Service Stopped debugregsvc Stopped Delivery Optimization Stopped Developer Tools Service Stopped Device Management Enrollment Service Stopped Device Management Wireless Application Protocol (WAP) Push message Routing Service Stopped Device Setup Manager Stopped DeviceAssociationBroker_1f1380f Stopped DevicePicker_1f1380f Stopped DevicesFlow_1f1380f Stopped DevQuery Background Discovery Broker Stopped Diagnostic Execution Service Stopped Distributed Transaction Coordinator Stopped Downloaded Maps Manager Stopped Embedded Mode Stopped Encrypting File System (EFS) Stopped Enterprise App Management Service Stopped Extensible Authentication Protocol Stopped Fax Stopped File History Service Stopped Google Chrome Elevation Service Stopped Google Update Service (gupdate) Stopped Google Update Service (gupdatem) Stopped GraphicsPerfSvc Stopped Group Policy Client Stopped HV Host Service Stopped Hyper-V Data Exchange Service Stopped Hyper-V Guest Service Interface Stopped Hyper-V Guest Shutdown Service Stopped Hyper-V Heartbeat Service Stopped Hyper-V PowerShell Direct Service Stopped Hyper-V Remote Desktop Virtualization Service Stopped Hyper-V Time Synchronization Service Stopped Hyper-V Volume Shadow Copy Requestor Stopped Internet Connection Sharing (ICS) Stopped IP Translation Configuration Service Stopped IPsec Policy Agent Stopped KtmRm for Distributed Transaction Coordinator Stopped Language Experience Service Stopped Link-Layer Topology Discovery Mapper Stopped Local Profile Assistant Service Stopped MesajlasmaHizmeti_1f1380f Stopped Microsoft Diagnostics Hub Standard Collector Service Stopped Microsoft Account Sign-in Assistant Stopped Microsoft App-V Client Stopped Microsoft iSCSI Initiator Service Stopped Microsoft Passport Stopped Microsoft Passport Container Stopped Microsoft Software Shadow Copy Provider Stopped Microsoft Storage Spaces SMP Stopped Microsoft Windows SMS Router Service. Stopped Natural Authentication Stopped Net.Tcp Port Sharing Service Stopped Netlogon Stopped Network Connected Devices Auto-Setup Stopped Network Connections Stopped Network Connectivity Assistant Stopped Network Setup Service Stopped NVIDIA NetworkService Container Stopped Offline Files Stopped OpenSSH Authentication Agent Stopped OpenSSH SSH Server Stopped Optimize drives Stopped Origin Client Service Stopped Overwolf Updater Windows SCM Stopped Oyun DVR ve Yayin Kullanici Hizmeti_1f1380f Stopped Parental Controls Stopped Peer Networking Grouping Stopped Performance Counter DLL Host Stopped Performance Logs & Alerts Stopped Phone Service Stopped PNRP Machine Name Publication Service Stopped Portable Device Enumerator Service Stopped Printer Extensions and Notifications Stopped PrintWorkflow_1f1380f Stopped Problem Reports and Solutions Control Panel Support Stopped Quality Windows Audio Video Experience Stopped Radio Management Service Stopped Recommended Troubleshooting Service Stopped Remote Access Auto Connection Manager Stopped Remote Desktop Configuration Stopped Remote Desktop Services Stopped Remote Desktop Services UserMode Port Redirector Stopped Remote Procedure Call (RPC) Locator Stopped Remote Registry Stopped Retail Demo Service Stopped Routing and Remote Access Stopped Secondary Logon Stopped Sensor Data Service Stopped Sensor Monitoring Service Stopped Sensor Service Stopped Shared PC Account Manager Stopped Smart Card Stopped Smart Card Device Enumeration Service Stopped Smart Card Removal Policy Stopped SNMP Trap Stopped Software Protection Stopped Spatial Data Service Stopped Spot Verifier Stopped SshdBroker Stopped Steam Client Service Stopped Still Image Acquisition Events Stopped Storage Tiers Management Stopped Telephony Stopped UPnP Device Host Stopped User Experience Virtualization Service Stopped Virtual Disk Stopped Volume Shadow Copy Stopped Volumetric Audio Compositor Service Stopped WalletService Stopped WarpJITSvc Stopped Web Management Stopped WebClient Stopped Wi-Fi Direct Services Connection Manager Service Stopped Windows Backup Stopped Windows Camera Frame Server Stopped Windows Connect Now - Config Registrar Stopped Windows Defender Advanced Threat Protection Service Stopped Windows Encryption Provider Host Service Stopped Windows Error Reporting Service Stopped Windows Event Collector Stopped Windows Image Acquisition (WIA) Stopped Windows Insider Service Stopped Windows Installer Stopped Windows Management Service Stopped Windows Media Player Network Sharing Service Stopped Windows Mobile Hotspot Service Stopped Windows Modules Installer Stopped Windows Perception Service Stopped Windows Perception Simulation Service Stopped Windows Presentation Foundation Font Cache 3.0.0.0 Stopped Windows PushToInstall Service Stopped Windows Remote Management (WS-Management) Stopped Windows Time Start pending Windows Update Stopped Windows Update Medic Service Stopped Wired AutoConfig Stopped WLAN AutoConfig Stopped Work Folders Stopped WWAN AutoConfig Stopped Xbox Accessory Management Service Stopped Xbox Live Auth Manager Stopped Xbox Live Game Save Stopped Xbox Live Networking Service TimeZone TimeZone GMT +3:00 Hours Language English (United States) Location Turkey Format English (United States) Currency $ Date Format M/d/yyyy Time Format h:mm:ss tt Scheduler 12/1/2019 4:24 PM; AMHelper 12/1/2019 5:08 PM; GoogleUpdateTaskMachineUA 12/1/2019 7:49 PM; Overwolf Updater Task 12/1/2019 10:05 PM; OneDrive Standalone Update Task-S-1-5-21-1360232548-1474632764-2536502585-1001 12/2/2019 4:08 AM; GoogleUpdateTaskMachineCore 12/2/2019 2:02 PM; Opera scheduled Autoupdate 1556520093 12/6/2019 12:00 AM; AMDAutoUpdate 12/7/2019 3:12 AM; Adobe Flash Player PPAPI Notifier AMSkipUAC CCleanerSkipUAC SoftwareUpdate Pro Hotfixes Installed 12/1/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.3110.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/30/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.3107.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/29/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.3051.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/29/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.3012.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.3001.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2969.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/27/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2893.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/26/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2858.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/26/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2840.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/25/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2766.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/25/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2758.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/25/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2752.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/24/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2699.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/23/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2668.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/22/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2632.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/21/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2562.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/20/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2497.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/20/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2482.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2437.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2413.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2408.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/18/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2357.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/18/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2309.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/17/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2271.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/16/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2244.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/16/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2170.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/15/2019 Security Intelligence Update for Windows Defender Antivirus - KB2267602 (Version 1.305.2147.0) Install this update to revise the files that are used to detect viruses, spyware, and other potentially unwanted software. Once you have installed this item, it cannot be removed. 11/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2103.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/14/2019 Windows Kötü Amaçli Yazilimlari Temizleme Araci x64 - Kasim 2019 (KB890830) Karsidan yüklendikten sonra bu araç halen etkili bazi kötü amaçli yazilimlarin (Blaster, Sasser ve Mydoom dahil) bilgisayariniza bulasip bulasmadigini denetlemek üzere bir kez çalistirilir ve bulunan virüslerin temizlenmesine yardimci olur. Bir virüs bulunursa, bilgisayari bir sonraki baslatmanizda araç bir durum raporu görüntüler. Her ay aracin yeni bir sürümü kullanima sunulur. Araci bilgisayarinizda el ile çalistirmak istiyorsaniz, Microsoft Yükleme Merkezi'nden bir kopyasini yükleyebilir veya microsoft.com sitesinden çevrimiçi bir sürümünü çalistirabilirsiniz. Bu araç bir virüsten koruma ürününün yerini almaz. Bilgisayarinizin korunmasina yardimci olmak için bir virüsten koruma ürünü kullanmalisiniz. 11/14/2019 Windows 10, sürüm 1909 özellik güncellestirmesi Windows 10 için en son güncellestirmeyi yükleyin: Windows 10, sürüm 1909. 11/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.2064.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/13/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1981.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/12/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1973.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/12/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1968.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/11/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1886.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/10/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1810.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/10/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1800.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/8/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1674.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/7/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1615.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/7/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1610.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/6/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1513.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/6/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1509.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/5/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1411.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/4/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1333.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/3/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1329.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/2/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1224.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 11/1/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1165.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/31/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1053.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/30/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.1008.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/30/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.980.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/30/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.950.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.869.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/28/2019 Windows Defender Antivirus kötü amaçli yazilimdan koruma platformu güncellestirmesi - KB4052623 (Sürüm 4.18.1910.4) Bu paket, kullanicinin makinesindeki Windows Defender Antivirus kötü amaçli yazilimdan koruma platformunun bilesenlerini güncellestirir. 10/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.856.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/27/2019 2019-x64 tabanli Sistemler için Windows 10 Version 1903 10 Toplu Güncellestirmesi (KB4522355) Windows'daki sorunlari gidermek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi ve daha fazla bilgi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu ögeyi yükledikten sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 10/27/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.775.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/27/2019 x64 için Windows 10 Version 1903 Üzerinde .NET Framework 3.5 ve 4.8 için2019-10 Toplu Güncellestirmesi (KB4522741) Windows'daki sorunlari gidermek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi ve daha fazla bilgi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu ögeyi yükledikten sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 10/27/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.718.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/26/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.713.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/26/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.695.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/26/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.576.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/24/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.564.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/23/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.481.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/22/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.363.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/21/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.264.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/20/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.247.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/20/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.191.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.145.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.101.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.305.59.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/17/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1924.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/16/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1875.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/16/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1794.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1787.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1777.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/14/2019 Advanced Micro Devices, Inc - System - 2.2.0.121 Advanced Micro Devices, Inc System driver update released in September 2019 10/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1684.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1678.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1626.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/13/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1618.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/12/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1544.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/11/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1437.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/9/2019 x64 için Windows 10 Version 1903 Üzerinde .NET Framework 3.5 ve 4.8 için2019-10 Toplu Güncellestirmesi (KB4524100) Windows'daki sorunlari gidermek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi ve daha fazla bilgi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu ögeyi yükledikten sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 10/9/2019 Windows Kötü Amaçli Yazilimlari Temizleme Araci x64 - Ekim 2019 (KB890830) Karsidan yüklendikten sonra bu araç halen etkili bazi kötü amaçli yazilimlarin (Blaster, Sasser ve Mydoom dahil) bilgisayariniza bulasip bulasmadigini denetlemek üzere bir kez çalistirilir ve bulunan virüslerin temizlenmesine yardimci olur. Bir virüs bulunursa, bilgisayari bir sonraki baslatmanizda araç bir durum raporu görüntüler. Her ay aracin yeni bir sürümü kullanima sunulur. Araci bilgisayarinizda el ile çalistirmak istiyorsaniz, Microsoft Yükleme Merkezi'nden bir kopyasini yükleyebilir veya microsoft.com sitesinden çevrimiçi bir sürümünü çalistirabilirsiniz. Bu araç bir virüsten koruma ürününün yerini almaz. Bilgisayarinizin korunmasina yardimci olmak için bir virüsten koruma ürünü kullanmalisiniz. 10/9/2019 2019-x64 tabanli Sistemler için Windows 10 Version 1903 10 Toplu Güncellestirmesi (KB4517389) Windows'daki sorunlari gidermek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi ve daha fazla bilgi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu ögeyi yükledikten sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 10/9/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1283.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/8/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1232.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/8/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1200.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/7/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1108.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/7/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.1066.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/5/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.958.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/5/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.944.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/4/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.837.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/3/2019 2019-x64 tabanli Sistemler için Windows 10 Version 1903 09 Toplu Güncellestirmesi (KB4524147) Windows'daki sorunlari gidermek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi ve daha fazla bilgi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu ögeyi yükledikten sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 10/3/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.801.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/3/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.778.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/2/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.728.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 10/1/2019 Windows Defender Antivirus kötü amaçli yazilimdan koruma platformu güncellestirmesi - KB4052623 (Sürüm 4.18.1909.6) Bu paket, kullanicinin makinesindeki Windows Defender Antivirus kötü amaçli yazilimdan koruma platformunun bilesenlerini güncellestirir. 10/1/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.651.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/30/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.550.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.388.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.349.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/27/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.328.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/27/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.295.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/27/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.291.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/26/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.195.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/25/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.140.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/25/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.119.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/24/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.25.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/24/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.303.11.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/23/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.2099.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/23/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.2087.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/21/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1896.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/20/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1841.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1727.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/18/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1589.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/17/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1538.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/16/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1467.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/16/2019 Windows Defender Antivirus kötü amaçli yazilimdan koruma platformu güncellestirmesi - KB4052623 (Sürüm 4.18.1908.7) Bu paket, kullanicinin makinesindeki Windows Defender Antivirus kötü amaçli yazilimdan koruma platformunun bilesenlerini güncellestirir. 9/16/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1463.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1377.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1367.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1356.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1268.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/13/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1246.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/12/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1099.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/12/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1085.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/11/2019 x64 Tabanli Sistemler için Windows 10 Version 1903 Üzerinde Adobe Flash Player 2019-09 Güvenlik Güncellestirmesi (KB4516115) Microsoft yazilim ürününde sisteminizi etkileyebilecek bir güvenlik sorunu saptandi. Microsoft'un bu güncellestirmesini yükleyerek sisteminizin korunmasina yardimci olabilirsiniz. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu güncellestirmeyi yükledikten sonra sisteminizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 9/11/2019 x64 için Windows 10 Version 1903 Üzerinde .NET Framework 3.5 ve 4.8 için2019-09 Toplu Güncellestirmesi (KB4514359) Microsoft yazilim ürününde sisteminizi etkileyebilecek bir güvenlik sorunu saptandi. Microsoft'un bu güncellestirmesini yükleyerek sisteminizin korunmasina yardimci olabilirsiniz. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu güncellestirmeyi yükledikten sonra sisteminizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 9/11/2019 2019-x64 tabanli Sistemler için Windows 10 Version 1903 09 Toplu Güncellestirmesi (KB4515384) Windows'daki sorunlari gidermek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi ve daha fazla bilgi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu ögeyi yükledikten sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 9/11/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.1056.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/11/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.998.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/10/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.906.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/9/2019 MediaTek Inc. - Other hardware - MediaTek USB Port MediaTek Inc. Other hardware software update released in January, 2015 9/9/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.876.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/8/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.783.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/8/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.781.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/7/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.717.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/7/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.698.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/6/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.677.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/5/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.595.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/4/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.464.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/3/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.430.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/1/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.290.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 9/1/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.260.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/31/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.176.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/30/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.125.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/30/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.67.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/29/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.301.53.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.3063.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.3062.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.3035.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.3026.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/28/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.3009.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/27/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2944.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/26/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2879.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/25/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2811.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/25/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2804.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/24/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2746.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/23/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2667.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/22/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2581.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/21/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2510.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/21/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2500.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/20/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2429.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2349.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/19/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2326.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/18/2019 Security Intelligence Update for Windows Defender Antivirus - KB2267602 (Version 1.299.2303.0) Install this update to revise the files that are used to detect viruses, spyware, and other potentially unwanted software. Once you have installed this item, it cannot be removed. 8/17/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2267.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/17/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2255.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/16/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2169.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2103.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2094.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/15/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2071.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.2003.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/14/2019 2019-07 Cumulative Update for .NET Framework 3.5, 4.8 for Windows 10 Version 1903 for x64 (KB4506991) A security issue has been identified in a Microsoft software product that could affect your system. You can help protect your system by installing this update from Microsoft. For a complete listing of the issues that are included in this update, see the associated Microsoft Knowledge Base article. After you install this update, you may have to restart your system. 8/14/2019 x64 Tabanli Sistemler için Windows 10 Version 1903 Üzerinde Adobe Flash Player 2019-06 Güvenlik Güncellestirmesi (KB4503308) Microsoft yazilim ürününde sisteminizi etkileyebilecek bir güvenlik sorunu saptandi. Microsoft'un bu güncellestirmesini yükleyerek sisteminizin korunmasina yardimci olabilirsiniz. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu güncellestirmeyi yükledikten sonra sisteminizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 8/14/2019 2019-x64 tabanli Sistemler için Windows 10 Version 1903 08 Toplu Güncellestirmesi (KB4512508) Windows'daki sorunlari gidermek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu güncellestirmede giderilen sorunlarin tam listesi ve daha fazla bilgi için iliskili Microsoft Bilgi Bankasi makalesine bakin. Bu ögeyi yükledikten sonra bilgisayarinizi yeniden baslatmaniz gerekebilir. 8/14/2019 Windows Defender Antivirus Için Güvenlik Zekâsi Güncellestirmesi - KB2267602 (Sürüm 1.299.1973.0) Virüsler, casus yazilim ve diger olasi istenmeyen yazilimlari tespit etmek için kullanilan dosyalari gözden geçirmek için bu güncellestirmeyi yükleyin. Bu öge yüklendikten sonra kaldirilamaz. 8/13/2019 Feature update to Windows 10, version 1903 Install the latest update for Windows 10: Windows 10, version 1903. Not Installed 8/31/2019 9NBLGGH4R32N-Microsoft.WindowsFeedbackHub Installation Status Failed 9NBLGGH4R32N-1152921505688873189 System Folders Application Data C:\ProgramData Cookies C:\Users\retri\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCookies Desktop C:\Users\retri\Desktop Documents C:\Users\Public\Documents Fonts C:\WINDOWS\Fonts Global Favorites C:\Users\retri\Favorites Internet History C:\Users\retri\AppData\Local\Microsoft\Windows\History Local Application Data C:\Users\retri\AppData\Local Music C:\Users\Public\Music Path for burning CD C:\Users\retri\AppData\Local\Microsoft\Windows\Burn\Burn Physical Desktop C:\Users\retri\Desktop Pictures C:\Users\Public\Pictures Program Files C:\Program Files Public Desktop C:\Users\Public\Desktop Start Menu C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu Start Menu Programs C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs Startup C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup Templates C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Templates Temporary Internet Files C:\Users\retri\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache User Favorites C:\Users\retri\Favorites Videos C:\Users\Public\Videos Windows Directory C:\WINDOWS Windows/System C:\WINDOWS\system32 Process List ApplicationFrameHost.exe Process ID 3704 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\ApplicationFrameHost.exe Memory Usage 29 MB Peak Memory Usage 30 MB atkexComSvc.exe Process ID 3836 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files (x86)\ASUS\AXSP\4.00.38\atkexComSvc.exe Memory Usage 7.80 MB Peak Memory Usage 13 MB audiodg.exe Process ID 11348 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\audiodg.exe Memory Usage 20 MB Peak Memory Usage 26 MB chrome.exe Process ID 2016 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 104 MB Peak Memory Usage 133 MB chrome.exe Process ID 15608 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 98 MB Peak Memory Usage 146 MB chrome.exe Process ID 10736 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 47 MB Peak Memory Usage 55 MB chrome.exe Process ID 13768 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 24 MB Peak Memory Usage 24 MB chrome.exe Process ID 12260 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 45 MB Peak Memory Usage 48 MB chrome.exe Process ID 1152 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 263 MB Peak Memory Usage 329 MB chrome.exe Process ID 12464 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 34 MB Peak Memory Usage 34 MB chrome.exe Process ID 6984 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 46 MB Peak Memory Usage 54 MB chrome.exe Process ID 13688 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 76 MB Peak Memory Usage 102 MB chrome.exe Process ID 10320 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 78 MB Peak Memory Usage 100 MB chrome.exe Process ID 2828 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 200 MB Peak Memory Usage 400 MB chrome.exe Process ID 14428 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 220 MB Peak Memory Usage 253 MB chrome.exe Process ID 6292 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 8.48 MB Peak Memory Usage 8.52 MB chrome.exe Process ID 14460 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 251 MB Peak Memory Usage 387 MB chrome.exe Process ID 10556 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 76 MB Peak Memory Usage 99 MB chrome.exe Process ID 16316 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 77 MB Peak Memory Usage 100 MB chrome.exe Process ID 4952 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 48 MB Peak Memory Usage 56 MB chrome.exe Process ID 13332 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 93 MB Peak Memory Usage 105 MB chrome.exe Process ID 11084 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 21 MB Peak Memory Usage 21 MB chrome.exe Process ID 12684 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 34 MB Peak Memory Usage 35 MB chrome.exe Process ID 6932 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 231 MB Peak Memory Usage 368 MB chrome.exe Process ID 536 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 6.16 MB Peak Memory Usage 6.23 MB chrome.exe Process ID 5548 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 54 MB Peak Memory Usage 79 MB chrome.exe Process ID 15528 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 15 MB Peak Memory Usage 15 MB chrome.exe Process ID 15032 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 36 MB Peak Memory Usage 37 MB chrome.exe Process ID 8444 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 148 MB Peak Memory Usage 301 MB chrome.exe Process ID 6380 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 60 MB Peak Memory Usage 61 MB chrome.exe Process ID 13032 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 106 MB Peak Memory Usage 125 MB chrome.exe Process ID 3312 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe Memory Usage 151 MB Peak Memory Usage 265 MB conhost.exe Process ID 15932 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\conhost.exe Memory Usage 960 KB Peak Memory Usage 11 MB csrss.exe Process ID 644 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\csrss.exe Memory Usage 5.20 MB Peak Memory Usage 5.53 MB csrss.exe Process ID 6684 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\csrss.exe Memory Usage 4.92 MB Peak Memory Usage 18 MB ctfmon.exe Process ID 10472 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\ctfmon.exe Memory Usage 14 MB Peak Memory Usage 14 MB dasHost.exe Process ID 4232 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\dasHost.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 14 MB dwm.exe Process ID 3592 User DWM-2 Domain Window Manager Path C:\Windows\System32\dwm.exe Memory Usage 60 MB Peak Memory Usage 78 MB explorer.exe Process ID 13432 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\explorer.exe Memory Usage 126 MB Peak Memory Usage 155 MB fontdrvhost.exe Process ID 1000 User UMFD-0 Domain Font Driver Host Path C:\Windows\System32\fontdrvhost.exe Memory Usage 2.46 MB Peak Memory Usage 3.20 MB fontdrvhost.exe Process ID 14440 User UMFD-2 Domain Font Driver Host Path C:\Windows\System32\fontdrvhost.exe Memory Usage 5.74 MB Peak Memory Usage 5.75 MB GamingServices.exe Process ID 4412 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.GamingServices_1.34.7001.0_x64__8wekyb3d8bbwe\GamingServices.exe Memory Usage 19 MB Peak Memory Usage 22 MB GamingServicesNet.exe Process ID 4276 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.GamingServices_1.34.7001.0_x64__8wekyb3d8bbwe\GamingServicesNet.exe Memory Usage 3.46 MB Peak Memory Usage 4.88 MB LightingService.exe Process ID 3912 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files (x86)\LightingService\LightingService.exe Memory Usage 23 MB Peak Memory Usage 26 MB lsass.exe Process ID 832 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\lsass.exe Memory Usage 19 MB Peak Memory Usage 20 MB MBAMService.exe Process ID 3932 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\MBAMService.exe Memory Usage 46 MB Peak Memory Usage 56 MB mbamtray.exe Process ID 9504 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\Malwarebytes\Anti-Malware\mbamtray.exe Memory Usage 34 MB Peak Memory Usage 34 MB Memory Compression Process ID 2092 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Memory Usage 33 MB Peak Memory Usage 2.45 GB Microsoft.Photos.exe Process ID 13228 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.Windows.Photos_2019.19071.17920.0_x64__8wekyb3d8bbwe\Microsoft.Photos.exe Memory Usage 47 MB Peak Memory Usage 102 MB MsMpEng.exe Process ID 3940 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Platform\4.18.1910.4-0\MsMpEng.exe Memory Usage 260 MB Peak Memory Usage 614 MB NisSrv.exe Process ID 8356 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\ProgramData\Microsoft\Windows Defender\Platform\4.18.1910.4-0\NisSrv.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 15 MB nvcontainer.exe Process ID 3864 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvContainer\nvcontainer.exe Memory Usage 33 MB Peak Memory Usage 39 MB nvcontainer.exe Process ID 9844 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvContainer\nvcontainer.exe Memory Usage 45 MB Peak Memory Usage 96 MB nvcontainer.exe Process ID 13392 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvContainer\nvcontainer.exe Memory Usage 25 MB Peak Memory Usage 28 MB NVDisplay.Container.exe Process ID 1776 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Display.NvContainer\NVDisplay.Container.exe Memory Usage 15 MB Peak Memory Usage 28 MB NVDisplay.Container.exe Process ID 6260 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\Display.NvContainer\NVDisplay.Container.exe Memory Usage 35 MB Peak Memory Usage 143 MB NVIDIA Share.exe Process ID 12160 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\NVIDIA Share.exe Memory Usage 79 MB Peak Memory Usage 80 MB NVIDIA Share.exe Process ID 16268 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\NVIDIA Share.exe Memory Usage 64 MB Peak Memory Usage 65 MB NVIDIA Share.exe Process ID 9352 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\NVIDIA Share.exe Memory Usage 56 MB Peak Memory Usage 122 MB NVIDIA Web Helper.exe Process ID 5772 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NvNode\NVIDIA Web Helper.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 63 MB nvsphelper64.exe Process ID 1176 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\NVIDIA Corporation\ShadowPlay\nvsphelper64.exe Memory Usage 13 MB Peak Memory Usage 17 MB OriginWebHelperService.exe Process ID 3980 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Program Files (x86)\Origin\OriginWebHelperService.exe Memory Usage 15 MB Peak Memory Usage 20 MB Registry Process ID 144 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Memory Usage 75 MB Peak Memory Usage 97 MB RtkNGUI64.exe Process ID 6320 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtkNGUI64.exe Memory Usage 13 MB Peak Memory Usage 13 MB RuntimeBroker.exe Process ID 14636 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 25 MB Peak Memory Usage 30 MB RuntimeBroker.exe Process ID 6900 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 25 MB Peak Memory Usage 28 MB RuntimeBroker.exe Process ID 12188 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 23 MB Peak Memory Usage 31 MB RuntimeBroker.exe Process ID 8012 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 16 MB Peak Memory Usage 22 MB RuntimeBroker.exe Process ID 14652 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 8.59 MB Peak Memory Usage 14 MB RuntimeBroker.exe Process ID 16036 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 18 MB Peak Memory Usage 18 MB RuntimeBroker.exe Process ID 8028 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 27 MB Peak Memory Usage 28 MB RuntimeBroker.exe Process ID 12576 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\RuntimeBroker.exe Memory Usage 28 MB Peak Memory Usage 32 MB SearchFilterHost.exe Process ID 4908 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\SearchFilterHost.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 12 MB SearchIndexer.exe Process ID 7848 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\SearchIndexer.exe Memory Usage 45 MB Peak Memory Usage 47 MB SearchProtocolHost.exe Process ID 8632 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\SearchProtocolHost.exe Memory Usage 20 MB Peak Memory Usage 20 MB SearchUI.exe Process ID 8864 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\SystemApps\Microsoft.Windows.Cortana_cw5n1h2txyewy\SearchUI.exe Memory Usage 123 MB Peak Memory Usage 141 MB SecurityHealthService.exe Process ID 10608 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\SecurityHealthService.exe Memory Usage 14 MB Peak Memory Usage 16 MB SecurityHealthSystray.exe Process ID 14732 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\SecurityHealthSystray.exe Memory Usage 8.43 MB Peak Memory Usage 8.54 MB services.exe Process ID 812 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\services.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 17 MB SettingSyncHost.exe Process ID 10364 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\SettingSyncHost.exe Memory Usage 10 MB Peak Memory Usage 37 MB SgrmBroker.exe Process ID 2680 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\SgrmBroker.exe Memory Usage 5.66 MB Peak Memory Usage 6.78 MB ShellExperienceHost.exe Process ID 872 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\SystemApps\ShellExperienceHost_cw5n1h2txyewy\ShellExperienceHost.exe Memory Usage 56 MB Peak Memory Usage 57 MB sihost.exe Process ID 9660 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\sihost.exe Memory Usage 25 MB Peak Memory Usage 26 MB SkypeApp.exe Process ID 4356 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.SkypeApp_14.54.91.0_x64__kzf8qxf38zg5c\SkypeApp.exe Memory Usage 180 MB Peak Memory Usage 260 MB SkypeBackgroundHost.exe Process ID 10648 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.SkypeApp_14.54.91.0_x64__kzf8qxf38zg5c\SkypeBackgroundHost.exe Memory Usage 3.23 MB Peak Memory Usage 12 MB SkypeBridge.exe Process ID 10188 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.SkypeApp_14.54.91.0_x64__kzf8qxf38zg5c\SkypeBridge\SkypeBridge.exe Memory Usage 58 MB Peak Memory Usage 59 MB smartscreen.exe Process ID 13912 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\smartscreen.exe Memory Usage 26 MB Peak Memory Usage 31 MB smss.exe Process ID 452 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\smss.exe Memory Usage 1.08 MB Peak Memory Usage 1.24 MB Speccy64.exe Process ID 10432 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\Speccy\Speccy64.exe Memory Usage 35 MB Peak Memory Usage 35 MB spoolsv.exe Process ID 3120 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\spoolsv.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 15 MB StartMenuExperienceHost.exe Process ID 14788 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\SystemApps\Microsoft.Windows.StartMenuExperienceHost_cw5n1h2txyewy\StartMenuExperienceHost.exe Memory Usage 76 MB Peak Memory Usage 80 MB svchost.exe Process ID 8568 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 5.37 MB Peak Memory Usage 5.42 MB svchost.exe Process ID 952 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 3.16 MB Peak Memory Usage 3.97 MB svchost.exe Process ID 976 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 28 MB Peak Memory Usage 30 MB svchost.exe Process ID 752 User NETWORK SERVICE Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 15 MB Peak Memory Usage 17 MB svchost.exe Process ID 1060 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.69 MB Peak Memory Usage 8.74 MB svchost.exe Process ID 15404 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 26 MB Peak Memory Usage 26 MB svchost.exe Process ID 12176 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 37 MB Peak Memory Usage 40 MB svchost.exe Process ID 1308 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 9.23 MB Peak Memory Usage 10 MB svchost.exe Process ID 11708 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 17 MB Peak Memory Usage 17 MB svchost.exe Process ID 15180 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 21 MB Peak Memory Usage 23 MB svchost.exe Process ID 1316 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 11 MB Peak Memory Usage 12 MB svchost.exe Process ID 1348 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 14 MB Peak Memory Usage 15 MB svchost.exe Process ID 1428 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 5.14 MB Peak Memory Usage 6.07 MB svchost.exe Process ID 1436 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 4.89 MB Peak Memory Usage 5.84 MB svchost.exe Process ID 1484 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 11 MB Peak Memory Usage 12 MB svchost.exe Process ID 13072 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.77 MB Peak Memory Usage 9.04 MB svchost.exe Process ID 1588 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 15 MB Peak Memory Usage 21 MB svchost.exe Process ID 1660 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 9.30 MB Peak Memory Usage 10 MB svchost.exe Process ID 1724 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 8.51 MB Peak Memory Usage 9.27 MB svchost.exe Process ID 3128 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 14 MB Peak Memory Usage 20 MB svchost.exe Process ID 1856 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.49 MB Peak Memory Usage 7.77 MB svchost.exe Process ID 1924 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 9.71 MB Peak Memory Usage 11 MB svchost.exe Process ID 1944 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 5.94 MB Peak Memory Usage 7.14 MB svchost.exe Process ID 2024 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 16 MB svchost.exe Process ID 2032 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 4.84 MB Peak Memory Usage 5.87 MB svchost.exe Process ID 1032 User NETWORK SERVICE Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 10 MB Peak Memory Usage 12 MB svchost.exe Process ID 1080 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.48 MB Peak Memory Usage 7.73 MB svchost.exe Process ID 1568 User NETWORK SERVICE Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.47 MB Peak Memory Usage 8.58 MB svchost.exe Process ID 2136 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.20 MB Peak Memory Usage 8.10 MB svchost.exe Process ID 2252 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.94 MB Peak Memory Usage 8.93 MB svchost.exe Process ID 2268 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.07 MB Peak Memory Usage 7.59 MB svchost.exe Process ID 2292 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.77 MB Peak Memory Usage 8.60 MB svchost.exe Process ID 2460 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 17 MB Peak Memory Usage 21 MB svchost.exe Process ID 2500 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.46 MB Peak Memory Usage 7.67 MB svchost.exe Process ID 2816 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 13 MB Peak Memory Usage 14 MB svchost.exe Process ID 14524 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 22 MB Peak Memory Usage 23 MB svchost.exe Process ID 2940 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 5.16 MB Peak Memory Usage 6.46 MB svchost.exe Process ID 2948 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 8.10 MB Peak Memory Usage 9.46 MB svchost.exe Process ID 3016 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 13 MB Peak Memory Usage 15 MB svchost.exe Process ID 3184 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 19 MB Peak Memory Usage 25 MB svchost.exe Process ID 3216 User NETWORK SERVICE Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.59 MB Peak Memory Usage 8.14 MB svchost.exe Process ID 3804 User NETWORK SERVICE Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 13 MB Peak Memory Usage 25 MB svchost.exe Process ID 3812 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 33 MB Peak Memory Usage 144 MB svchost.exe Process ID 3820 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 5.44 MB Peak Memory Usage 6.39 MB svchost.exe Process ID 3828 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 20 MB Peak Memory Usage 21 MB svchost.exe Process ID 3872 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 4.94 MB Peak Memory Usage 5.64 MB svchost.exe Process ID 3896 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 4.88 MB Peak Memory Usage 6.64 MB svchost.exe Process ID 3904 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.73 MB Peak Memory Usage 7.99 MB svchost.exe Process ID 3960 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 25 MB Peak Memory Usage 37 MB svchost.exe Process ID 3952 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 11 MB Peak Memory Usage 13 MB svchost.exe Process ID 4084 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.67 MB Peak Memory Usage 8.92 MB svchost.exe Process ID 4396 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 4.17 MB Peak Memory Usage 5.45 MB svchost.exe Process ID 4508 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 5.69 MB Peak Memory Usage 6.98 MB svchost.exe Process ID 4808 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 11 MB Peak Memory Usage 12 MB svchost.exe Process ID 4140 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.91 MB Peak Memory Usage 7.75 MB svchost.exe Process ID 5304 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 8.32 MB Peak Memory Usage 9.96 MB svchost.exe Process ID 5804 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 3.76 MB Peak Memory Usage 4.71 MB svchost.exe Process ID 6044 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 18 MB Peak Memory Usage 18 MB svchost.exe Process ID 8716 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.38 MB Peak Memory Usage 6.48 MB svchost.exe Process ID 508 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.66 MB Peak Memory Usage 7.74 MB svchost.exe Process ID 5264 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 25 MB Peak Memory Usage 41 MB svchost.exe Process ID 6164 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 7.98 MB Peak Memory Usage 8.82 MB svchost.exe Process ID 10752 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 18 MB Peak Memory Usage 19 MB svchost.exe Process ID 10904 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 9.81 MB Peak Memory Usage 13 MB svchost.exe Process ID 11652 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 40 MB svchost.exe Process ID 2468 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 10 MB Peak Memory Usage 13 MB svchost.exe Process ID 15888 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 10 MB Peak Memory Usage 12 MB svchost.exe Process ID 760 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 10 MB Peak Memory Usage 11 MB svchost.exe Process ID 16352 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 8.23 MB Peak Memory Usage 9.49 MB svchost.exe Process ID 964 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 17 MB Peak Memory Usage 18 MB svchost.exe Process ID 504 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 10 MB Peak Memory Usage 11 MB svchost.exe Process ID 9676 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.03 MB Peak Memory Usage 6.05 MB svchost.exe Process ID 4608 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 15 MB Peak Memory Usage 22 MB svchost.exe Process ID 6224 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 6.31 MB Peak Memory Usage 6.32 MB svchost.exe Process ID 9240 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 5.77 MB Peak Memory Usage 5.77 MB svchost.exe Process ID 15040 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\svchost.exe Memory Usage 15 MB Peak Memory Usage 16 MB System Process ID 4 Memory Usage 1.24 MB Peak Memory Usage 1.80 MB System Idle Process Process ID 0 SystemSettings.exe Process ID 13132 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\ImmersiveControlPanel\SystemSettings.exe Memory Usage 1.93 MB Peak Memory Usage 87 MB taskhostw.exe Process ID 13596 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Windows\System32\taskhostw.exe Memory Usage 12 MB Peak Memory Usage 15 MB wininit.exe Process ID 740 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\wininit.exe Memory Usage 6.43 MB Peak Memory Usage 7.27 MB winlogon.exe Process ID 15396 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\winlogon.exe Memory Usage 13 MB Peak Memory Usage 24 MB WinStore.App.exe Process ID 3032 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_11911.1001.9.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WinStore.App.exe Memory Usage 1.25 MB Peak Memory Usage 127 MB WmiApSrv.exe Process ID 1248 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\wbem\WmiApSrv.exe Memory Usage 8.47 MB Peak Memory Usage 8.47 MB WmiPrvSE.exe Process ID 1552 User NETWORK SERVICE Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\wbem\WmiPrvSE.exe Memory Usage 21 MB Peak Memory Usage 26 MB WmiPrvSE.exe Process ID 6132 User SYSTEM Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\wbem\WmiPrvSE.exe Memory Usage 25 MB Peak Memory Usage 27 MB WUDFHost.exe Process ID 1800 User Local Service Domain NT AUTHORITY Path C:\Windows\System32\WUDFHost.exe Memory Usage 6.70 MB Peak Memory Usage 8.11 MB XboxAppServices.exe Process ID 8912 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.GamingApp_1911.1001.8.0_x64__8wekyb3d8bbwe\app\XboxAppServices.exe Memory Usage 21 MB Peak Memory Usage 22 MB YourPhone.exe Process ID 11248 User retri Domain DESKTOP-K092FVT Path C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.YourPhone_1.19102.525.0_x64__8wekyb3d8bbwe\YourPhone.exe Memory Usage 18 MB Peak Memory Usage 52 MB Device Tree ACPI x64-based PC Microsoft ACPI-Compliant System ACPI Fixed Feature Button ACPI Power Button AMD GPIO Controller AMD GPIO Controller AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor High precision event timer Microsoft Windows Management Interface for ACPI Microsoft Windows Management Interface for ACPI Motherboard resources Motherboard resources PCI Express Root Complex AMD SMBus Motherboard resources Motherboard resources PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge PCI standard host CPU bridge System board PCI-to-PCI Bridge Standard NVM Express Controller WDC WDS500G1B0C-00S6U0 PCI-to-PCI Bridge AMD USB 3.10 eXtensible Host Controller - 1.10 (Microsoft) USB Root Hub (USB 3.0) Xbox 360 Wireless Receiver for Windows Standard SATA AHCI Controller WDC WD20EZRX-00SPEB0 PCI-to-PCI Bridge PCI-to-PCI Bridge PCI-to-PCI Bridge PCI-to-PCI Bridge PCI-to-PCI Bridge PCI-to-PCI Bridge Realtek PCIe GbE Family Controller PCI-to-PCI Bridge NVIDIA USB Type-C Port Policy Controller NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Generic PnP Monitor Generic PnP Monitor High Definition Audio Controller NVIDIA High Definition Audio LG ULTRAWIDE (NVIDIA High Definition Audio) NVIDIA USB 3.10 eXtensible Host Controller - 1.10 (Microsoft) USB Root Hub (USB 3.0) PCI-to-PCI Bridge AMD PCI AMD PSP 3.0 Device Motherboard resources AMD USB 3.0 eXtensible Host Controller - 1.0 (Microsoft) USB Root Hub (USB 3.0) USB Mass Storage Device Samsung M3 Portable USB Device USB Composite Device USB Input Device HID Keyboard Device USB Input Device HID Keyboard Device HID Keyboard Device HID Keyboard Device HID-compliant consumer control device HID-compliant system controller HID-compliant vendor-defined device USB Composite Device USB Input Device HID-compliant mouse USB Input Device HID Keyboard Device HID-compliant consumer control device HID-compliant system controller HID-compliant vendor-defined device HID-compliant vendor-defined device PCI-to-PCI Bridge AMD PCI AMD SATA Controller High Definition Audio Controller Realtek High Definition Audio Microphone (Realtek High Definition Audio) Speakers (Realtek High Definition Audio) PCI standard ISA bridge Communications Port (COM1) Direct memory access controller Motherboard resources Programmable interrupt controller System CMOS/real time clock System speaker System timer Microsoft UEFI-Compliant System System Firmware CPU AMD Ryzen 5 Cores 6 Threads 12 Name AMD Ryzen 5 Technology 14nm Specification AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Family F Extended Family 17 Model 8 Extended Model 8 Stepping 2 Instructions MMX (+), SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1, SSE4.2, SSE4A, AMD 64, NX, VMX, AES, AVX, AVX2, FMA3 Virtualization Supported, Enabled Hyperthreading Supported, Enabled Fan Speed 1254 RPM Bus Speed 99.8 MHz Average Temperature 89 °C Caches L1 Data Cache Size 6 x 32 KBytes L1 Instructions Cache Size 6 x 64 KBytes L2 Unified Cache Size 6 x 512 KBytes L3 Unified Cache Size 2 x 8192 KBytes Cores Core 0 Core Speed 3840.8 MHz Multiplier x 38.5 Bus Speed 99.8 MHz Temperature 89 °C Threads APIC ID: 0, 1 Core 1 Core Speed 1707.0 MHz Multiplier x 17.11 Bus Speed 99.8 MHz Temperature 89 °C Threads APIC ID: 2, 3 Core 2 Core Speed 3840.8 MHz Multiplier x 38.5 Bus Speed 99.8 MHz Temperature 89 °C Threads APIC ID: 4, 5 Core 3 Core Speed 3840.8 MHz Multiplier x 38.5 Bus Speed 99.8 MHz Temperature 89 °C Threads APIC ID: 8, 9 Core 4 Core Speed 2560.6 MHz Multiplier x 25.67 Bus Speed 99.8 MHz Temperature 89 °C Threads APIC ID: 10, 11 Core 5 Core Speed 3840.8 MHz Multiplier x 38.5 Bus Speed 99.8 MHz Temperature 89 °C Threads APIC ID: 12, 13 RAM Memory slots Total memory slots 2 Used memory slots 2 Free memory slots 0 Memory Type Unknown Size 16384 MBytes Channels # Dual DRAM Frequency 1064.1 MHz CAS# Latency (CL) 15 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 15 clocks RAS# Precharge (tRP) 15 clocks Cycle Time (tRAS) 36 clocks Bank Cycle Time (tRC) 51 clocks Command Rate (CR) 1T Physical Memory Memory Usage 29 % Total Physical 16 GB Available Physical 11 GB Total Virtual 17 GB Available Virtual 9.96 GB SPD Number Of SPD Modules 2 Slot #1 Type Unknown Size 8192 MBytes Manufacturer G.Skill Max Bandwidth DDR4-2132 (1066 MHz) Part Number F4-3000C16-8GVRB SPD Ext. XMP Timing table JEDEC #1 Frequency 727.3 MHz CAS# Latency 10.0 RAS# To CAS# 10 RAS# Precharge 10 tRAS 24 tRC 34 Voltage 1.200 V JEDEC #2 Frequency 800.0 MHz CAS# Latency 11.0 RAS# To CAS# 11 RAS# Precharge 11 tRAS 27 tRC 38 Voltage 1.200 V JEDEC #3 Frequency 872.7 MHz CAS# Latency 12.0 RAS# To CAS# 12 RAS# Precharge 12 tRAS 29 tRC 41 Voltage 1.200 V JEDEC #4 Frequency 945.5 MHz CAS# Latency 13.0 RAS# To CAS# 13 RAS# Precharge 13 tRAS 32 tRC 45 Voltage 1.200 V JEDEC #5 Frequency 1018.2 MHz CAS# Latency 14.0 RAS# To CAS# 14 RAS# Precharge 14 tRAS 34 tRC 48 Voltage 1.200 V JEDEC #6 Frequency 1066.1 MHz CAS# Latency 15.0 RAS# To CAS# 15 RAS# Precharge 15 tRAS 36 tRC 50 Voltage 1.200 V JEDEC #7 Frequency 1066.1 MHz CAS# Latency 16.0 RAS# To CAS# 15 RAS# Precharge 15 tRAS 36 tRC 50 Voltage 1.200 V XMP-3002 Frequency 1501 MHz CAS# Latency 16.0 RAS# To CAS# 18 RAS# Precharge 18 tRAS 38 Voltage 1.350 V Slot #2 Type Unknown Size 8192 MBytes Manufacturer G.Skill Max Bandwidth DDR4-2132 (1066 MHz) Part Number F4-3000C16-8GVRB SPD Ext. XMP Timing table JEDEC #1 Frequency 727.3 MHz CAS# Latency 10.0 RAS# To CAS# 10 RAS# Precharge 10 tRAS 24 tRC 34 Voltage 1.200 V JEDEC #2 Frequency 800.0 MHz CAS# Latency 11.0 RAS# To CAS# 11 RAS# Precharge 11 tRAS 27 tRC 38 Voltage 1.200 V JEDEC #3 Frequency 872.7 MHz CAS# Latency 12.0 RAS# To CAS# 12 RAS# Precharge 12 tRAS 29 tRC 41 Voltage 1.200 V JEDEC #4 Frequency 945.5 MHz CAS# Latency 13.0 RAS# To CAS# 13 RAS# Precharge 13 tRAS 32 tRC 45 Voltage 1.200 V JEDEC #5 Frequency 1018.2 MHz CAS# Latency 14.0 RAS# To CAS# 14 RAS# Precharge 14 tRAS 34 tRC 48 Voltage 1.200 V JEDEC #6 Frequency 1066.1 MHz CAS# Latency 15.0 RAS# To CAS# 15 RAS# Precharge 15 tRAS 36 tRC 50 Voltage 1.200 V JEDEC #7 Frequency 1066.1 MHz CAS# Latency 16.0 RAS# To CAS# 15 RAS# Precharge 15 tRAS 36 tRC 50 Voltage 1.200 V XMP-3002 Frequency 1501 MHz CAS# Latency 16.0 RAS# To CAS# 18 RAS# Precharge 18 tRAS 38 Voltage 1.350 V Motherboard Manufacturer ASUSTeK COMPUTER INC. Model PRIME B450M-K (AM4) Version Rev X.0x Chipset Vendor AMD Chipset Model Ryzen SOC Chipset Revision 00 Southbridge Vendor AMD Southbridge Model Carrizo FCH Southbridge Revision 51 System Temperature 40 °C BIOS Brand American Megatrends Inc. Version 0601 Date 10/29/2018 Voltage CPU CORE 1.275 V MEMORY CONTROLLER 2.518 V VIN2 2.016 V VIN3 2.049 V VIN4 2.049 V VIN5 2.006 V VIN6 2.049 V VIN7 1.668 V PCI Data Slot PCI-E Slot Type PCI-E Slot Usage In Use Data lanes x16 Slot Designation PCIEX16 Characteristics 3.3V, Shared, PME Slot Number 0 Slot PCI-E Slot Type PCI-E Slot Usage Available Data lanes x1 Slot Designation PCIEX1_1 Characteristics 3.3V, Shared, PME Slot Number 1 Slot PCI-E Slot Type PCI-E Slot Usage Available Data lanes x1 Slot Designation PCIEX1_2 Characteristics 3.3V, Shared, PME Slot Number 2 Graphics Monitor Name LG ULTRAWIDE on NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Current Resolution 2560x1080 pixels Work Resolution 2560x1040 pixels State Enabled, Primary, Unsafe Monitor Width 2560 Monitor Height 1080 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 75 Hz Device \\.\DISPLAY1\Monitor0 NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti Manufacturer NVIDIA Model GeForce GTX 1660 Ti Device ID 10DE-2182 Revision A2 Subvendor ASUStek Computer Inc (1043) Current Performance Level Level 0 Bus Interface PCI Express x16 Temperature 31 °C Driver version 26.21.14.4141 BIOS Version 90.16.20.00.f6 Physical Memory 2047 MB Virtual Memory 2048 MB Count of performance levels : 1 Level 1 - "Perf Level 0" Storage Hard drives WDC WD20EZRX-00SPEB0 Manufacturer Western Digital Heads 16 Cylinders 243,201 Tracks 62,016,255 Sectors 3,907,024,065 SATA type SATA-III 6.0Gb/s Device type Fixed ATA Standard ACS2 Serial Number WD-WCC4E2AFXRRE Firmware Version Number 80.00A80 LBA Size 48-bit LBA Power On Count 185 times Power On Time 55.3 days Speed 5400 RPM Features S.M.A.R.T., NCQ Max. Transfer Mode SATA III 6.0Gb/s Used Transfer Mode SATA III 6.0Gb/s Interface SATA Capacity 1863 GB Real size 2,000,398,934,016 bytes RAID Type None S.M.A.R.T Status Good Temperature 28 °C Temperature Range OK (less than 50 °C) S.M.A.R.T attributes 01 Attribute name Read Error Rate Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 51 Raw Value 0000000000 Status Good 03 Attribute name Spin-Up Time Real value 7675 ms Current 186 Worst 184 Threshold 21 Raw Value 0000001DFB Status Good 04 Attribute name Start/Stop Count Real value 724 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 00000002D4 Status Good 05 Attribute name Reallocated Sectors Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 140 Raw Value 0000000000 Status Good 07 Attribute name Seek Error Rate Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good 09 Attribute name Power-On Hours (POH) Real value 55d 8h Current 99 Worst 99 Threshold 0 Raw Value 0000000530 Status Good 0A Attribute name Spin Retry Count Real value 0 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good 0B Attribute name Recalibration Retries Real value 0 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good 0C Attribute name Device Power Cycle Count Real value 185 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 00000000B9 Status Good C0 Attribute name Power-off Retract Count Real value 10 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 000000000A Status Good C1 Attribute name Load/Unload Cycle Count Real value 7,720 Current 198 Worst 198 Threshold 0 Raw Value 0000001E28 Status Good C2 Attribute name Temperature Real value 28 °C Current 124 Worst 108 Threshold 0 Raw Value 000000001C Status Good C4 Attribute name Reallocation Event Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C5 Attribute name Current Pending Sector Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C6 Attribute name Uncorrectable Sector Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C7 Attribute name UltraDMA CRC Error Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C8 Attribute name Write Error Rate / Multi-Zone Error Rate Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good Partition 0 Partition ID Disk #0, Partition #0 Disk Letter File System NTFS Volume Serial Number E4298283 Size 1862 GB Used Space 866 GB (46%) Free Space 996 GB (54%) WDC WDS500G1B0C-00S6U0 (SSD) Manufacturer Western Digital Form Factor GB/2.5- to 3.5-inch adapter Interface/Connector ATA with 33-pin connector (zero insertion forceZIF) Interface Unknown Capacity 465 GB Real size 500,107,862,016 bytes RAID Type None S.M.A.R.T S.M.A.R.T not supported Partition 0 Partition ID Disk #1, Partition #0 File System NTFS Volume Serial Number 04A2B023 Size 498 MB Used Space 426 MB (85%) Free Space 72 MB (15%) Partition 1 Partition ID Disk #1, Partition #1 File System FAT32 Volume Serial Number FEA35C72 Size 95 MB Used Space 26.3 MB (27%) Free Space 68 MB (73%) Partition 2 Partition ID Disk #1, Partition #2 Disk Letter File System NTFS Volume Serial Number D0A476FF Size 465 GB Used Space 444 GB (95%) Free Space 20.3 GB (5%) Samsung M3 Portable USB Device Manufacturer SAMSUNG Heads 16 Cylinders 60,801 Tracks 15,504,255 Sectors 976,768,065 SATA type SATA-III 6.0Gb/s Device type Fixed ATA Standard ACS2 Serial Number WD-WCC4E2AFXRRE Firmware Version Number 80.00A80 LBA Size 48-bit LBA Power On Count 185 times Power On Time 55.3 days Speed 5400 RPM Features S.M.A.R.T., NCQ Max. Transfer Mode SATA III 6.0Gb/s Used Transfer Mode SATA III 6.0Gb/s Interface USB (SATA) Capacity 465 GB Real size 500,107,862,016 bytes RAID Type None S.M.A.R.T Status Good Temperature 28 °C Temperature Range OK (less than 50 °C) S.M.A.R.T attributes 01 Attribute name Read Error Rate Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 51 Raw Value 0000000000 Status Good 03 Attribute name Spin-Up Time Real value 7675 ms Current 186 Worst 184 Threshold 21 Raw Value 0000001DFB Status Good 04 Attribute name Start/Stop Count Real value 724 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 00000002D4 Status Good 05 Attribute name Reallocated Sectors Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 140 Raw Value 0000000000 Status Good 07 Attribute name Seek Error Rate Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good 09 Attribute name Power-On Hours (POH) Real value 55d 8h Current 99 Worst 99 Threshold 0 Raw Value 0000000530 Status Good 0A Attribute name Spin Retry Count Real value 0 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good 0B Attribute name Recalibration Retries Real value 0 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good 0C Attribute name Device Power Cycle Count Real value 185 Current 100 Worst 100 Threshold 0 Raw Value 00000000B9 Status Good C0 Attribute name Power-off Retract Count Real value 10 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 000000000A Status Good C1 Attribute name Load/Unload Cycle Count Real value 7,720 Current 198 Worst 198 Threshold 0 Raw Value 0000001E28 Status Good C2 Attribute name Temperature Real value 28 °C Current 124 Worst 108 Threshold 0 Raw Value 000000001C Status Good C4 Attribute name Reallocation Event Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C5 Attribute name Current Pending Sector Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C6 Attribute name Uncorrectable Sector Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C7 Attribute name UltraDMA CRC Error Count Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good C8 Attribute name Write Error Rate / Multi-Zone Error Rate Real value 0 Current 200 Worst 200 Threshold 0 Raw Value 0000000000 Status Good Partition 0 Partition ID Disk #2, Partition #0 Disk Letter F: File System NTFS Volume Serial Number CAAE1988 Size 465 GB Used Space 410 GB (88%) Free Space 55 GB (12%) Optical Drives Microsoft Virtual DVD-ROM Media Type CD Reader Name Microsoft Virtual DVD-ROM Availability Running/Full Power Capabilities Random Access, Supports Removable Media Read capabilities CD-R, CD-ROM Config Manager Error Code Device is working properly Config Manager User Config FALSE Drive E: DriveIntegrity TRUE Media Loaded TRUE SCSI Bus 0 SCSI Logical Unit 1 SCSI Port 4 SCSI Target Id 0 Size 14.4 GB Status OK Transfer Rate 44800 KB/S Volume Name Sekiro Shadows Die Twice Volume Serial Number F6C22D53 Audio Sound Cards Realtek High Definition Audio NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM) NVIDIA High Definition Audio Playback Devices LG ULTRAWIDE (NVIDIA High Definition Audio) Speakers (Realtek High Definition Audio) (default) Recording Device Microphone (Realtek High Definition Audio) Peripherals HID Keyboard Device Device Kind Keyboard Device Name HID Keyboard Device Vendor Unknown Location USB Input Device Driver Date 6-21-2006 Version 10.0.18362.1 File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdclass.sys HID Keyboard Device Device Kind Keyboard Device Name HID Keyboard Device Vendor Unknown Location USB Input Device Driver Date 6-21-2006 Version 10.0.18362.1 File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdclass.sys HID Keyboard Device Device Kind Keyboard Device Name HID Keyboard Device Vendor Unknown Location USB Input Device Driver Date 6-21-2006 Version 10.0.18362.1 File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdclass.sys HID Keyboard Device Device Kind Keyboard Device Name HID Keyboard Device Vendor Unknown Location USB Input Device Driver Date 6-21-2006 Version 10.0.18362.1 File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdclass.sys HID Keyboard Device Device Kind Keyboard Device Name HID Keyboard Device Vendor Logitech Location USB Input Device Driver Date 6-21-2006 Version 10.0.18362.1 File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdhid.sys File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\kbdclass.sys HID-compliant mouse Device Kind Mouse Device Name HID-compliant mouse Vendor Logitech Location USB Input Device Driver Date 6-21-2006 Version 10.0.18362.1 File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\mouhid.sys File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\mouclass.sys M3 Portable Device Kind Portable Device Device Name M3 Portable Vendor Samsung Comment F:\ Location Volume Driver Date 6-21-2006 Version 10.0.18362.1 File C:\WINDOWS\system32\DRIVERS\WUDFRd.sys Printers Fax Printer Port SHRFAX: Print Processor winprint Availability Always Priority 1 Duplex None Print Quality 200 * 200 dpi Monochrome Status Unknown Driver Driver Name Microsoft Shared Fax Driver (v4.00) Driver Path C:\WINDOWS\system32\spool\DRIVERS\x64\3\FXSDRV.DLL Microsoft Print to PDF Printer Port PORTPROMPT: Print Processor winprint Availability Always Priority 1 Duplex None Print Quality 600 * 600 dpi Color Status Unknown Driver Driver Name Microsoft Print To PDF (v6.03) Driver Path C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\ntprint.inf_amd64_ce3301b66255a0fb\Amd64\mxdwdrv.dll Microsoft XPS Document Writer Printer Port PORTPROMPT: Print Processor winprint Availability Always Priority 1 Duplex None Print Quality 600 * 600 dpi Color Status Unknown Driver Driver Name Microsoft XPS Document Writer v4 (v6.03) Driver Path C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\ntprint.inf_amd64_ce3301b66255a0fb\Amd64\mxdwdrv.dll OneNote (Default Printer) Printer Port Microsoft.Office.OneNote_16001.12228.20184.0_x64__8wekyb3d8bbwe_microsoft.onenoteim_S-1-5-21-1360232548-1474632764-2536502585-1001 Print Processor winprint Availability Always Priority 1 Duplex None Print Quality 300 * 300 dpi Color Status Unknown Driver Driver Name Microsoft Software Printer Driver (v6.03) Driver Path C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\ntprint.inf_amd64_ce3301b66255a0fb\Amd64\mxdwdrv.dll Network You are connected to the internet Connected through Realtek PCIe GbE Family Controller IP Address 192.168.1.33 Subnet mask 255.255.255.0 Gateway server 192.168.1.1 Preferred DNS server 195.175.39.49 Alternate DNS server 195.175.39.50 DHCP Enabled DHCP server 192.168.1.1 Adapter Type Ethernet NetBIOS over TCP/IP Enabled via DHCP NETBIOS Node Type Hybrid node Link Speed 0 Bps Computer Name NetBIOS Name DESKTOP-K092FVT DNS Name DESKTOP-K092FVT Membership Part of workgroup Workgroup WORKGROUP Remote Desktop Disabled Console State Active Domain DESKTOP-K092FVT WinInet Info LAN Connection Local system uses a local area network to connect to the Internet Local system has RAS to connect to the Internet Wi-Fi Info Wi-Fi not enabled WinHTTPInfo WinHTTPSessionProxyType No proxy Session Proxy Session Proxy Bypass Connect Retries 5 Connect Timeout (ms) 60,000 HTTP Version HTTP 1.1 Max Connects Per 1.0 Servers INFINITE Max Connects Per Servers INFINITE Max HTTP automatic redirects 10 Max HTTP status continue 10 Send Timeout (ms) 30,000 IEProxy Auto Detect Yes IEProxy Auto Config IEProxy IEProxy Bypass Default Proxy Config Access Type No proxy Default Config Proxy Default Config Proxy Bypass Sharing and Discovery Network Discovery Enabled File and Printer Sharing Enabled File and printer sharing service Enabled Simple File Sharing Enabled Administrative Shares Enabled Network access: Sharing and security model for local accounts Classic - local users authenticate as themselves Adapters List Enabled Realtek PCIe GbE Family Controller Connection Name Ethernet NetBIOS over TCPIP Yes DHCP enabled Yes MAC Address 40-B0-76-9E-65-63 IP Address 192.168.1.33 Subnet mask 255.255.255.0 Gateway server 192.168.1.1 DHCP 192.168.1.1 DNS Server 195.175.39.49 195.175.39.50 Network Shares Users C:\Users wot F:\ Current TCP Connections C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe (6984) Local 192.168.1.33:58044 ESTABLISHED Remote 152.199.19.161:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58158 ESTABLISHED Remote 34.246.63.0:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58159 ESTABLISHED Remote 54.77.219.159:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58160 ESTABLISHED Remote 45.57.17.135:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58161 ESTABLISHED Remote 45.57.17.138:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58162 ESTABLISHED Remote 45.57.17.138:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58163 ESTABLISHED Remote 45.57.17.138:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58198 ESTABLISHED Remote 137.117.143.199:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58200 ESTABLISHED Remote 82.222.170.126:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58201 ESTABLISHED Remote 143.204.101.123:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58204 ESTABLISHED Remote 104.121.78.76:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58209 ESTABLISHED Remote 23.214.19.176:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:57960 ESTABLISHED Remote 108.177.126.188:5228 (Querying... ) Local 192.168.1.33:58216 ESTABLISHED Remote 104.31.19.30:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58217 ESTABLISHED Remote 163.172.32.219:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58218 ESTABLISHED Remote 216.58.206.202:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58219 ESTABLISHED Remote 104.25.49.25:80 (Querying... ) (HTTP) Local 192.168.1.33:58020 ESTABLISHED Remote 104.17.168.114:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58221 ESTABLISHED Remote 104.25.49.25:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58222 ESTABLISHED Remote 104.16.161.13:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58223 ESTABLISHED Remote 104.26.13.70:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58224 ESTABLISHED Remote 104.26.13.70:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58225 ESTABLISHED Remote 104.18.226.52:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58226 ESTABLISHED Remote 99.80.15.126:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58227 ESTABLISHED Remote 99.80.15.126:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58228 ESTABLISHED Remote 13.224.195.234:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58230 ESTABLISHED Remote 13.224.196.124:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58231 ESTABLISHED Remote 13.224.196.6:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58232 ESTABLISHED Remote 104.26.13.70:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58233 ESTABLISHED Remote 104.26.13.70:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58234 ESTABLISHED Remote 172.217.169.163:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58235 ESTABLISHED Remote 172.217.169.174:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58237 ESTABLISHED Remote 151.101.38.202:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58238 ESTABLISHED Remote 151.139.237.73:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58244 ESTABLISHED Remote 159.122.87.148:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58245 ESTABLISHED Remote 3.215.28.237:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58246 ESTABLISHED Remote 2.20.76.126:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58247 ESTABLISHED Remote 2.20.76.126:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58250 ESTABLISHED Remote 204.79.197.200:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58251 ESTABLISHED Remote 159.122.87.148:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58252 ESTABLISHED Remote 147.75.32.75:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58253 ESTABLISHED Remote 147.75.84.37:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58254 ESTABLISHED Remote 151.101.38.202:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58255 ESTABLISHED Remote 2.22.103.100:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58261 ESTABLISHED Remote 104.25.49.25:80 (Querying... ) (HTTP) Local 192.168.1.33:58262 ESTABLISHED Remote 72.251.249.14:443 (Querying... ) (HTTPS) C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\NvNode\NVIDIA Web Helper.exe (5772) Local 127.0.0.1:56673 LISTEN Local 127.0.0.1:56673 ESTABLISHED Remote 127.0.0.1:56693 (Querying... ) C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA GeForce Experience\NVIDIA Share.exe (16268) Local 127.0.0.1:56693 ESTABLISHED Remote 127.0.0.1:56673 (Querying... ) C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.WindowsStore_11911.1001.9.0_x64__8wekyb3d8bbwe\WinStore.App.exe (3032) Local 192.168.1.33:56744 CLOSE-WAIT Remote 2.20.150.7:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:56745 CLOSE-WAIT Remote 2.20.150.7:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:56746 CLOSE-WAIT Remote 2.20.150.7:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:56762 CLOSE-WAIT Remote 2.20.150.7:443 (Querying... ) (HTTPS) C:\Windows\System32\smartscreen.exe (13912) Local 192.168.1.33:58258 ESTABLISHED Remote 23.51.123.27:80 (Querying... ) (HTTP) GamingServices.exe (4412) Local 192.168.1.33:58213 ESTABLISHED Remote 23.38.17.26:443 (Querying... ) (HTTPS) lsass.exe (832) Local 0.0.0.0:49664 LISTEN nvcontainer.exe (3864) Local 127.0.0.1:56621 ESTABLISHED Remote 127.0.0.1:65001 (Querying... ) Local 127.0.0.1:65001 LISTEN Local 127.0.0.1:65001 ESTABLISHED Remote 127.0.0.1:56621 (Querying... ) OriginWebHelperService.exe (3980) Local 127.0.0.1:3213 LISTEN services.exe (812) Local 0.0.0.0:49699 LISTEN spoolsv.exe (3120) Local 0.0.0.0:49668 LISTEN svchost.exe (1348) Local 0.0.0.0:49666 LISTEN svchost.exe (1588) Local 0.0.0.0:49667 LISTEN svchost.exe (3828) Local 192.168.1.33:56631 ESTABLISHED Remote 51.105.249.239:443 (Querying... ) (HTTPS) svchost.exe (6044) Local 0.0.0.0:5040 LISTEN svchost.exe (752) Local 0.0.0.0:135 (DCE) LISTEN System Process Local 192.168.1.33:58210 TIME-WAIT Remote 152.195.133.139:443 (Querying... ) (HTTPS) Local 192.168.1.33:58220 TIME-WAIT Remote 104.25.49.25:80 (Querying... ) (HTTP) System Process Local 192.168.1.33:139 (NetBIOS session service) LISTEN Local 0.0.0.0:445 (Windows shares) LISTEN Local 0.0.0.0:2869 LISTEN Local 0.0.0.0:5357 LISTEN wininit.exe (740) Local 0.0.0.0:49665 LISTEN Generated with Speccy v1.32.740 işlemci 90c diyor neden kü Aralık 1, 2019 Quel-Thul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar