barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kasa soylesenzie bana. kharon corsair carbide 500r demiş de kasa yok tr de. başka bişi diyin. bir de monitor. ona gore 8gb ram cıkartıp, ekran kartını da amd ye cevirip deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Amd'ye çevirip corsair 500r civarı bakmak yerine, Intel'de kalıp 550W'lık PSU'lu CM, Thermaltake, Corsair giriş seviyesi bir kasa bakmak daha mantıklı geldi bana. İlla Corsair 500r bakıyorum dersen, bir altı 400r var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 4770k z87-pro yada plus 4x4 gb 1866 mhz ram 7970 crossfire dvd-rw h100i watercooling kit haf-x kasa 2 ssd 1 hdd overclock falan da yapacağım cpu ve gpulara. corsair tx750 var sizce yeterli gelir mi? 1k watt'a geçeceğim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 O makinenin OC'e ihtiyacı yok ama crossfire da yapmışsın gördüğüm kadarıyla. Aslında yetmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Selamlar , Şuraya bir soru iliştireyim iznininzle,bende ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 şu var ,SSD almayı düşünüyorum da destekliyor mu sata 3ü bu zımbırtı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 evet destekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 SSD aldım da 5 tane sata portu var rastgele taktım birine ,herşey iyi güzel de benchmarkla test yapınca 300mb yi geçmiyor ,bir ayar vs mi yapmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ahci moduna geçirip öyle kurdun mu windowsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 bütün sataları mı ahciye çeviriyorum ? daha doğrusu biosta şöyle şekilde geçiyor ,sata 1-3 ve 5-6 şeklinde ,ikisini de mi ahci yapayım yoksa sadece ssd yi mi ? bir de windows kurmadım henüz edit:evet az araştırınca sonradan ahciye çevrilmiyormuş ,regedit ayarıyla çevirip deneme yaptım,hala tam verimli çıkmıyor benchmark 555-510 yazıyor kutuda vs 410 - 230 çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 hangisine takılıysa orayı yapsan yeter. ben mecburiyetten (anakartın mallaşması sebebiyle) hem ahci kullanmıyorum hem de sata2 kullanıyorum sdfsvd. yine de çok memnunum hard diske göre binlerce kat iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 amd mi intel mi? vatan bilgisayardaki elemana sordum amd daha hızlı ama ömrü az 4senelik dedi. eğer durum böyleyse zaten 4senede her pc çöp olacak diyip amd demiştim doğru mudur düşüncem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 alksjcladmvklad kim lan o eleman bulup dövelim amd 4 senelik ne demek daha hızlı da değil zaten. daha ucuz, eksikliğini hissetmezsin denilebilir anca yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bu baslıga daha fazla mesaj atılırdı ya. tayyeap saolsun dolar zıpladıgından beri kimse pc toplamaya yanasmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 sistemlerde değişiklik de yok ki aylardırç işlemcş aynı mobo aynı ekran kartlarının ismi değişiyo. çok mesaj atıcak da bi durum yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 nessa'nın sattığı sistemi kaçırdım, toplayasım kalmadı benim de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 bana 3 - 3,5k arasi kasa onerisinde bulunsaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 al sana kasa 1 ay once topladım.. intel i7 4770k 3.5 ghz MSI Z87I M-ITX anakart RAM KINGSTON Hyperx 16gb 1600M SSD 250 GB SAMSUNG 2.5 sata 3.0 VGA GIGABYTE GV-N770OC 2GB-256bit COUGAR 700 watt 80+ bronze KASA Cooler MASTER Elite 130m Bu kasaya geforce 770 takan heralde turkiyede sayılı kişilerdenimdir.. 3.5K maliyet.. Ergonomik mükkemmel bir kasa montajını yparken zorlanabilirsin profesyonel yardım alırsan zorlanmazsın ben kendim yaptım montajı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 tunch said: sistemlerde değişiklik de yok ki aylardırç işlemcş aynı mobo aynı ekran kartlarının ismi değişiyo. çok mesaj atıcak da bi durum yok pek bence gayet güzel böyle, zırt pırt masraf olmuyor, oyun grafikleri de yeterli daha zorlamasınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Seperate said: SSD aldım da 5 tane sata portu var rastgele taktım birine ,herşey iyi güzel de benchmarkla test yapınca 300mb yi geçmiyor ,bir ayar vs mi yapmam gerekiyor ? 3.0 a taktın mı mavi olana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 bir canavarın yeniden doğuşu diye resim paylaşayım sizce nasıl ? http://i.imgur.com/LDpbaz6.png hdd için ssd diyecekler sonradan alsak ? çok pahalı lan ssd 250 gblık bide ramler 8 bence yeter ya napcam 16lığı gibi sizce nedir bence bemece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Kasaya niye o kadar para veriyosun, cak bi seasonic psu. Bi de SSD please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 +2000 bilgisayar toplamışın SSD lafını yapıyorsun. Yapmayın çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 senin bu kadar paran var mı lan? kermit said: bir canavarın yeniden doğuşu diye resim paylaşayım sizce nasıl ? http://i.imgur.com/LDpbaz6.png hdd için ssd diyecekler sonradan alsak ? çok pahalı lan ssd 250 gblık bide ramler 8 bence yeter ya napcam 16lığı gibi sizce nedir bence bemece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 gtx770'e de o parayı verme ayrıca. http://www.vatanbilgisayar.com/gtx770-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Esh said: senin bu kadar paran var mı lan? kermit said: bir canavarın yeniden doğuşu diye resim paylaşayım sizce nasıl ? http://i.imgur.com/LDpbaz6.png hdd için ssd diyecekler sonradan alsak ? çok pahalı lan ssd 250 gblık bide ramler 8 bence yeter ya napcam 16lığı gibi sizce nedir bence bemece Bana topluyoruz ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar