Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA 13

reyou

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

Red said:

bu sevinme olayı bile devrimdir ya futbol oyunlarında

çekişmeli maçlarda son dakka gollerinde veya comeback yaptıgın zamanlarda acaip pskioloji etkiliyor

ben genelde sus ve duyamıyorum yaparak koşmayı seviyorum sdfdsfs

abi o sus + duyamıyorum gol sevinci benim pati fc'de ki imzamdı resmen. asdfadf
keman ftw
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 üzerinden pakistan psn 'e girdim, fifa13 2.499Rs , türk parasını çevirince 47 TL yapıyor. ama çıkış tarihi 28 eylül, acaba burdan alsam , oyun download edilmiş durumda sonra turkiye lokasyonundan girsem çalışır mı :)

yada dırek pakistan uzerınden 47 tl ye alıyım, en kötü 28'nden sonra oynarız, ama korkum diğer accauntlarda çalışırmı çalışmaz mı
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

ps3 üzerinden pakistan psn 'e girdim, fifa13 2.499Rs , türk parasını çevirince 47 TL yapıyor. ama çıkış tarihi 28 eylül, acaba burdan alsam , oyun download edilmiş durumda sonra turkiye lokasyonundan girsem çalışır mı :)

yada dırek pakistan uzerınden 47 tl ye alıyım, en kötü 28'nden sonra oynarız, ama korkum diğer accauntlarda çalışırmı çalışmaz mı

yanniz pakistan psn'i yok
ikisi hint psn'e bagli

2500 rupee yani o para birimi ~90 lira
Sosyal ağlarda paylaş

supremeallah said:

tinu said:

valla bende emin olamayınca amerikadan alayım dedim, bunda da hata veriyor, alabilen var mı

amerikadan alirken tr kredi kartlari sorun veriyor bazen ondan us psn store alisverisi icin psn card alip oyle alisveris daha mantikli.

psn card nerden alıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...