knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 psn olayi iki kisiye dusuruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 2 hala, 25'inde geliyormuş galiba psn'e fifa13. ben demo'ya falan bakıp fiyata göre biriyle ortak alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 rusçudan falan alıyorsunuz 75 liraya da, geçen GMG'de 30 dolardı oyun sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 fezaya gelmiş pes fanboyu arkadaşlarım koşa koşa gidip alınca öğrendim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 US PSNde daha ucuzmuş diyorlar. Var mıdır bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 LathspeLL said: rusçudan falan alıyorsunuz 75 liraya da, geçen GMG'de 30 dolardı oyun sdfs.nasil la ? emin misin ? 30 pound olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 aldim demin psn den baslasin rage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 psn de kaç dolar shoptodan card alayım öyle alayım diyorum malum psn kredi kartlar calındıydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 tr psn de 120tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 fizban said: LathspeLL said: rusçudan falan alıyorsunuz 75 liraya da, geçen GMG'de 30 dolardı oyun sdfs.nasil la ? emin misin ? 30 pound olmasin ? Yeniden gelmiş indirim. 32$ şuan FIFA13: http://dealzon.com/deals/fifa-soccer-13#fifa-soccer-13-pc-download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Yalnız aliim dedim, sterline falan çevirdi, ordan dolara çevirdi 64$ yaptı. nooooluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ortak olabilirim valla veya nası US Psn'den alacağımız konusunda yardımcı olan olursa ortaklıkta başlatabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 mokoko said: Red said: bu sevinme olayı bile devrimdir ya futbol oyunlarında çekişmeli maçlarda son dakka gollerinde veya comeback yaptıgın zamanlarda acaip pskioloji etkiliyor ben genelde sus ve duyamıyorum yaparak koşmayı seviyorum sdfdsfs abi o sus + duyamıyorum gol sevinci benim pati fc'de ki imzamdı resmen. asdfadfkeman ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ps3 üzerinden pakistan psn 'e girdim, fifa13 2.499Rs , türk parasını çevirince 47 TL yapıyor. ama çıkış tarihi 28 eylül, acaba burdan alsam , oyun download edilmiş durumda sonra turkiye lokasyonundan girsem çalışır mı :) yada dırek pakistan uzerınden 47 tl ye alıyım, en kötü 28'nden sonra oynarız, ama korkum diğer accauntlarda çalışırmı çalışmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Türkiye'de Amerika PSN'den aldığın oyunu, Türkiye'de kayıtlı başka bir hesapla oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 o zaman pakistan üzerinden 47 Tl ye alayım ben bu oyunu yaw. 47 tl nere 130 tl nere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ben de bir bakayim =) sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 tinu said: ps3 üzerinden pakistan psn 'e girdim, fifa13 2.499Rs , türk parasını çevirince 47 TL yapıyor. ama çıkış tarihi 28 eylül, acaba burdan alsam , oyun download edilmiş durumda sonra turkiye lokasyonundan girsem çalışır mı :) yada dırek pakistan uzerınden 47 tl ye alıyım, en kötü 28'nden sonra oynarız, ama korkum diğer accauntlarda çalışırmı çalışmaz mı yanniz pakistan psn'i yok ikisi hint psn'e bagli 2500 rupee yani o para birimi ~90 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 cok fakir edebiyatı dönmüş. 120yse 120 abi. psnde 2 kişilik pack mi var ? oyleyse deveye girmek isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 valla bende emin olamayınca amerikadan alayım dedim, bunda da hata veriyor, alabilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ortak aranıyor iki kişi girmek isteyenler hop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 geçen ki tayfadan var mı 2 kişi girecek dark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 tinu said: valla bende emin olamayınca amerikadan alayım dedim, bunda da hata veriyor, alabilen var mı amerikadan alirken tr kredi kartlari sorun veriyor bazen ondan us psn store alisverisi icin psn card alip oyle alisveris daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 PRO Club kuruldu isim: Paticik FC abrv: PFC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 supremeallah said: tinu said: valla bende emin olamayınca amerikadan alayım dedim, bunda da hata veriyor, alabilen var mı amerikadan alirken tr kredi kartlari sorun veriyor bazen ondan us psn store alisverisi icin psn card alip oyle alisveris daha mantikli. psn card nerden alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar