reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 abi ekside fifa 11 basliginda script yazinca 1 tane bile sonuc yokken, fifa 12 basliginda aratinca zilyon tane sonuc cikiyo sfsfsdf demekki bu script olayi cidden birilerinin gotunden uydurdugu bisey degil, olsa 11 dede olurdu yani :D beklicem ben valla sanirim oyun ciktindan sonra 2-3 ay gaza gelmezsem, eger bu script olayi devam ediyosa almam, duzeltmislerde go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kertenkel said: ola da bilir http://forum.ea.com/uk/posts/list/1859489.page spor toto süper lig değil mi? bence olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 lütfen olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cNnmAlEnUt0&sns=fb biz daha iyisini yapana kadar daha iyisi yok çekmişler yine sadfsd birde Türkiye ligi olaydı yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Duran toplar düzelmediyse, hele basit bir serbest vuruşu veya kale vuruşunu rakip kapıp duruyorsa bu sefer almayacam, sinir sahibi yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hadi bir demo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pweLYVTCHi8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Store'dan satılıp 5 kişiyle paylaşılabilecek mi acaba ona göre pre order vericem ya da vermicem ? En iyi bekliyeyim , çıkış tarihine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 geçen yıl o olay 2 kişi ile sınırlandırıldı. 120'den çıkar işte 60-60 alınır yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 şaka gibi ya... 2 senedir doğru düzgün pes de fifa da oynamadım ama fifa'yı oynadığımda ve her izlediğimde topun bir ağırlığının olmadığını görüyorum, resmen balon gibi. bal physics hiç ama hiç yapamıyor ea, bu beni inanılmaz rahatsız ediyor ama millet deli gibi fifa'cı. valla anlamıom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 cunku pes cok kotu inanılmaz kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 kardeslikle alalim lan bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 su tactical defending olayini zorunlu olmaktan cikarsinlar ya. eglencesine oynamak istiyorum bazen su oyunu, dark souls oynarken gibi full konsantre oynamaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://shiftdelete.net/fifa-13ten-ultimate-team-videosu-39345.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 eglencesine oynanıcaksa unranked oynican.ki ben kendimi böyle kandırsamda 2 dakka arkama yaslanarak unranked bile oynayamıyorum oyun acaip sinirlendiriyor beni oynarken.yenerken bile sinirleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bu yıl kanser olma tarihi ne zamanmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 28 eylul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 25 eylul sanirim da ben en azindan 2-3 ay beklerim ya heralde, belki birileri sinir krizi gecirip ebay den yari fiyata satar dfjsdhfjksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Tactical def olmadan oynayamıyorum artık, geçende deneyeyim dedim öyle boş boş topa koşuyor adamım sadece bu ne la oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 sabonis said: şaka gibi ya... 2 senedir doğru düzgün pes de fifa da oynamadım ama fifa'yı oynadığımda ve her izlediğimde topun bir ağırlığının olmadığını görüyorum, resmen balon gibi. bal physics hiç ama hiç yapamıyor ea, bu beni inanılmaz rahatsız ediyor ama millet deli gibi fifa'cı. valla anlamıom. Oyun PES'in fıldır fıldır Tsubasa havasındansa gerçek tempoda bir futbol maçı gibi geçiyor, ona alıştıysan bu yavaş geliyordur, ondandır. Yoksa gayet fiziği de, ağırlığı da var topun. En basit örnek; pas spamleyerek başarıya ulaşman mümkün değil, önce kontrol edip adamın ve topun momentumunu pasın yönüne uygun hale getirmen lazım, gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 demo çıkmadı mı ya daha bayadır fifa 12 oynamıyordum.dün bir girdim ayların birikimi tek şut attırmadan 6-0 kazandım sds sonra saçma sapan 1-0 yenildim kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 umarim aptal oyuncu olmaz artik bi de arkadas menuyu hizlandir be. menu cok kil ha bi de head to head maclarinda zorunlu neden play tusuna tiklariz anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 yazlıktan döndüğümden beri, yani 4 gündür sürekli bir lag var ve makine sürekli takılmaya başladı fifa oynarken, korkmaya başlıyorum ya ... neti 50mbit yaptık acaba ondan mı demeye başladım çünkü eskiden hiçbir sorun yokken bir anda böyle olması ... evde hiç açık pc yokken de lagdan oynanmıyor. 4 kere de takıldı oyun durduk yerde, 3 tanesi gol yedikten sonra oldu ama acaba demeye başladım. neyse oynamam zaten boktan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 ya fifa 12 topicini uplamak istemedim o yuzden burdan sorayim: bu online maclarda aksam maci olmasini nasil ayarliyoruz? paso gunduz cikiyo maclar sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar