GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Oha adam ciddi ciddi açıklamaya çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 çok ayıp :) Not: Daha öncede demiştim herhalde, hiçbir oyun WoW'un yarı subını bile geçemez Blizzard birşey yapmadıkça :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Kevinromeo said: Oyuna daha çok şey eklenebilir.Ama MMO camiasını yaratan WoW olduğuna göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 oyunun kalitesini ne zamandan beri sub belirliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 lucasın payı Mandalorian demiri çatlasa %30-35 tir. 30-50 milyon arası falan kazanmıştır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Kevinromeo said: Oyuna daha çok şey eklenebilir.Ama MMO camiasını yaratan WoW olduğuna göre ona benzer oyun yapılması çok normal. Bunun dışına çıkanlar pekte başarılı durumda değiller. Oyunda daha 50'yi göremeden level40'ta charını satmaya çalışanlar neyin özetini yapıyor ? SWTOR başlığı altında oyunda mevcut contenti bitiren sadece Namessar var galiba ? Oyuna eklenmesi gereken çok şey varken bunu neye dayanarak söylüyoruz ? Gönlümüze göre / SWG kıyası / KOTOR kıyas ? WoW demeyelim hiçbir eksiği yok oyunun o açıdan! Var diyen hater kadroyu artık sallamıyor kimse. Pazaak diyoruz hangi oyunda var böyle birşey ? Kimileri Sandbox diyor. Yok olmaz o iş maalesef. Burada bıkbık edipte WoW'ta iyi guildlarda addicted olarak raid yapmış kaç adam var merak ediyorum. Şu anda hardcore kadroya hitap etmiyor oyun etmeyecekte. Ben giyinip caka satacam diyenlere bu oyun uymuyor. MMO'ların mevcut durumları ile ilgili çok fikirler/teoriler var. WoW'un çürüttüğü raiderlar var. Onlara aynısını verince yemiyor. WoW'un yarattığı mantarlar var 1-1-1-2-1-1-1 'den fazlasını yapamaz bu oyun onlara sert zaten. Casual olanlar var onlar zaten bi gelir bi gider. 10.2 milyon saykopat bağımlısı WoW oyuncusu varsa eğer neden sadece 1.2 milyonu Annual pass yapmış ? Daha öncede yazdık bunları bıkbık edenlere ama aynı şeyi sarıyorlar hep :) SWTOR'a en iyi 2. MMO denmesi normal.Buna sen ben değil rakamlar karar veriyor. WoW'a subs bakımından en yakın oyun SWTOR. Voice olayına gelince: http://www.imdb.com/title/tt1320395/fullcredits#cast Gerçi bu linkleri boşa gösteriyoruz. Adamlar hater :) Çok link verdik ama "atmışım tutmadı" diye geri dönen olmadı :) http://i.imgur.com/R10bc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Norak said: lucasın payı Mandalorian demiri çatlasa %30-35 tir. 30-50 milyon arası falan kazanmıştır işte Oturduğu yerden, güzel para. BioWare (ya da EA diyelim) belli ki tam kontrol almış swtor'da. LA girip kurtarıcaz oyunu demediğine göre. SWG üzerinde çok fazla etkisi vardı LA'nın, BioWare de Kotordan dolayı uber kitleye sahip ve SW fanları tarafından tapılan bir firmaydı. 2005-2006'da SWG nanay olunca LA resmen yeni yer aradı kendine. Zaten ilk dedikodular 2006'da çıkmıştı swtorla ilgili. Şu an "hater" olarak adlandırılan insanlar 2006'da bu oyunun dedikodusu yüzünden yerlerinde duramıyorlardı heyecandan. O kadar umutlarla bekledik ki oyunu, belki de biz abarttık. Gerçi daha oyun ilk duyurulduğunda BioWare'in dediği ilk şey "WoW'un iyi yanlarını alıcaz daha iyisini yapıcaz" falan olmuştu. O kadar paraya "en azından WoW" kadar yapabilselerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 2006 larda forumlarda kotor 3 çıksın mmo neymiş derlerdi de hadi lan der saldırırdık, meger adamlar haklıymış keşke kotor 3 çıkaydı en azından efsanenin devamını oynardık, hey gidi günler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Kevinromeo said: Oyuna daha çok şey eklenebilir.Ama MMO camiasını yaratan WoW olduğuna göre ona benzer oyun yapılması çok normal. Bunun dışına çıkanlar pekte başarılı durumda değiller. Oyunda daha 50'yi göremeden level40'ta charını satmaya çalışanlar neyin özetini yapıyor ? SWTOR başlığı altında oyunda mevcut contenti bitiren sadece Namessar var galiba ? Oyuna eklenmesi gereken çok şey varken bunu neye dayanarak söylüyoruz ? Gönlümüze göre / SWG kıyası / KOTOR kıyas ? WoW demeyelim hiçbir eksiği yok oyunun o açıdan! Var diyen hater kadroyu artık sallamıyor kimse. Pazaak diyoruz hangi oyunda var böyle birşey ? Kimileri Sandbox diyor. Yok olmaz o iş maalesef. Burada bıkbık edipte WoW'ta iyi guildlarda addicted olarak raid yapmış kaç adam var merak ediyorum. Şu anda hardcore kadroya hitap etmiyor oyun etmeyecekte. Ben giyinip caka satacam diyenlere bu oyun uymuyor. MMO'ların mevcut durumları ile ilgili çok fikirler/teoriler var. WoW'un çürüttüğü raiderlar var. Onlara aynısını verince yemiyor. WoW'un yarattığı mantarlar var 1-1-1-2-1-1-1 'den fazlasını yapamaz bu oyun onlara sert zaten. Casual olanlar var onlar zaten bi gelir bi gider. 10.2 milyon saykopat bağımlısı WoW oyuncusu varsa eğer neden sadece 1.2 milyonu Annual pass yapmış ? Daha öncede yazdık bunları bıkbık edenlere ama aynı şeyi sarıyorlar hep :) SWTOR'a en iyi 2. MMO denmesi normal.Buna sen ben değil rakamlar karar veriyor. WoW'a subs bakımından en yakın oyun SWTOR. Voice olayına gelince: http://www.imdb.com/title/tt1320395/fullcredits#cast Gerçi bu linkleri boşa gösteriyoruz. Adamlar hater :) Çok link verdik ama "atmışım tutmadı" diye geri dönen olmadı :) selam warhero juggerım var,oyun kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Selam, hardcore oyuncu değilim, oyun kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ingilizce bilen 9-10 yasindaki cocuklarin oynayabilmesi icin, maddi kaygiyla yapilmis, bu gibi oyunlarda zekadan, kabileyetten bahsetmeyin lutfen. En az Turkiye capinda turnuvada dereceye girdiysen lafim olmazda, -senin aklin yetmez buna! -mantar oyuncu. muhabbeti ilkokul caglarinda kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ulan yıllar sonra bi girelim dedik foruma hala daha guzel oyun diyen var buna.nerdeyse f2p olacak.bu oyun her yönüyle bok gibi.açık net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 free olsada tatooine'da gezsem speederımla akşamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Herkese merhaba, Wow olma yolunda ilerliyor bu oyun da, ben de 2 ay oynayıp kapattırdım accountu, bu da Wow gibi şimdi 5 sene level 50 ile başlatıp 60-70-80 diye canını alır insanların, birşeyler edineceğiz diye oyun başında 10 saat oturmamız gerekmiyor, herkesin zamane gençleri gibi aşırı vakti yok maalesef.. Oyunlar bunları da düşünmeli, Wow 10-20 yaş kitlesini güzel toparladı, ilk zamanlar oynadım onu da, PvP'si beş para etmezdi o zamanlar, sonrası da beni ilgilendirmiyor, backstab'i yandan yapmaya çalıştığında uyarı verip arkada olmalısın diyerek seni stealthten çıkarmayan bir oyunun hangi tiplere hizmet ettiği çok belli bana göre. Subslar herşeyi göstermez, bana göre oyunun utility'si ve kişiye verdiği haz'dır önemli olan, sub işin pazrlama kısmıdır bana göre. Herhangi bir oyunu savunmuyorum ama PvP olarak benim için hala en iyi oyun Dark Age of Camelot'tur. GW2'den "casual player" anlamında beklentilerim yüksek, betalar da beni çok mutlu etti, sabırsızlıkla bekliyorum. Amacım "hater" / "fanboy" yaklaşımı değildir, sadece düşüncelerimi dile getirmek istedim. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Düşünce belirtmeye gerek olmayacak kadar öldü oyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Afterdeep said: backstab'i yandan yapmaya çalıştığında uyarı verip arkada olmalısın diyerek seni stealthten çıkarmayan bir oyunun hangi tiplere hizmet ettiği çok belli bana göre. şakasın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Afterdeep said: backstab'i yandan yapmaya çalıştığında uyarı verip arkada olmalısın diyerek seni stealthten çıkarmayan bir oyunun hangi tiplere hizmet ettiği çok belli bana göre. ayrıca menzil dışındaki adama skill atınca out of range diyip mana yememesi de ayrı bir konu. HANGİ TİPLERE HİZMET ETTİĞİ ÇOK BELLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Arkadaşlar sizlerle oyunu tartışmaya ihtiyaç duymuyorum, birçok MMO'yu denedim bugüne kadar fakat WoW bana hitap edemeyen bir oyundu, şaka değilim; ilk zamanlar oynamadıysan bilemiyor olabilirsin, burada gelip kafamdan da sallayacak değilim. WoW'unuz ile mutluluklar dilerim, "fanboy"lar midemi bulandırır her zaman.. Sevgiler, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 uu beybe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Wow'a level 15'e kadar dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 her yerde söylemesene olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Afterdeep said: Arkadaşlar sizlerle oyunu tartışmaya ihtiyaç duymuyorum, birçok MMO'yu denedim bugüne kadar fakat WoW bana hitap edemeyen bir oyundu, şaka değilim; ilk zamanlar oynamadıysan bilemiyor olabilirsin, burada gelip kafamdan da sallayacak değilim. WoW'unuz ile mutluluklar dilerim, "fanboy"lar midemi bulandırır her zaman.. Sevgiler, saygılar. şakasın şakasın çünkü wow'ı us closed beta'dan beri oynuyorum, senin bu dedıgın seylerle uzaktan alakası yok, ha birilerine hizmet ediyor dedigin gibi ama onları burada söyleyemem, çok karanlık işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Çok etraflıca oynayamadığını görüyorum o zaman.. LAf kalabalığına gerek yok, güzelce yazarsan anlayabiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Diğer EA konusunda vardı da buraya koyulmamış sanırım, eksik kalmasın(gözümden kaçtıysa bile her sayfada tekrar tekrar koyulması lazım bunun) http://www.gamesindustry.biz/articles/2012-06-21-stock-ticker-why-eas-market-valuation-has-crashed?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=us-daily Tortanic çıktığı gibi EA beline beline yemiş rakamları, üzerine daha ne tartışıyosunuz anlamıyorum eheh^^ http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/9/3/7/7/9/ERTS_NASDAQ_2.jpg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Burda 2 cengaver vardı, nerde onlar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar