Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Old Republic Loses 400,000 Subscribers

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

diablo yu bitiren kopup gelmiş gene,

trailer fena degil bir eta vermemişler. yeni playable race cathar mış pek sevmedigim bi race ama eklenti en azından. Yeni ops hoşuma gitti ilk görüntüleri devamını görmek lazım.

yeni companion yeni wz iyidir bunların hepsi olurken server transfeleri çoktan bitmiş olması gerekiyor tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

1.3 ile belirli bir levela kadar free trial geliyormuş zaten

swtor un hikayeye dayali progression i dusunuldugunde levellarken, bu strateji baya bir oyuncu kazandirir bence. en kotu ihtimal 2 ay oyunun hikayesini ogrenmeye para oder adam. boyle her 10 adamin 1 tanesi kalsa oyunda yuzde 10 oyuncu artisi demek uzun vadede. hikayeyi merak edip aylik odemeye baslayacaklari 10 adamdan alacaklari en az 1 er aylik subscription buna dahil degil ustelik. bence kotu degil, iyi bir sey yapiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Exodous said:

Oyun çıkıp, 10 gün kadar oynadıktan sonra oyunu bırakmış ve burada "Bu oyun 6 ay içinde f2p olur" diye yazmıştım. Bunun üzerine de baya bir rage çekmiştim üstüme.

Bir laf vardır güzel Türkçemizde... "Perşembenin gelişi Çarşambadan bellidir"

Yok daha olmadı F2P, tutturamadın.6 ay daha var en az :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu oyun elindeki içerikle single olarak hafif bi multi desteği ile çıksaydı şu an bambaşka bi yerdeydi hem oyun hemde bioware olarak, binek/silah dlcsi olsun expansionu olsun malı götürmüştü lol, gene tek kazanan lucas oldu sanırım :p

-of düşünsene single, 8 farklı classla farklı hikayeleri oynama,
ana senaryodan bağımsız bi sürü temizlenebilecek dungeon, side quest etc, binekler,
yanına multi olarak sadece 4-5 kişilik arkadaş gurubun ile girebileceğin büyük dungeonlar falan.

gene multi bir çeşit pod racing,

birkaç ayda bir hoth boyutunda yeni gezegen dlcleri..

epik bir moneymilking şansı çıkabilirdi bioware için.
Sosyal ağlarda paylaş

@Norak abi raid, WZ böyle şeyler lazım bence. Sadece hikayeye kalsa o zamanda oyunu aldım 3 günde bitti parama yazık oldu denilecekti. Bkz: Netteki Diablo 3 konuları. Gerçi adam diabloyu alıp 3.gün bıraksa bile bundan rahatsızlık duymuyor bir acayip. Blizzard olunca donation muamelesi görülüyor herhalde. Sadece ismine para verdim diyor. Deli gibi bugfest olan bir oyun ama Bioware yapınca broken game diye lanse ediliyor. RMAH'tan söz bile etmiyorum. Bunu başka bir MMO'da görsek, vay ki ne vay.
Sosyal ağlarda paylaş

Traşta olsa bir PVP vs gelecek, zaten AH de var vs. Hangi singleplayer oyunda AH olmuş şimdiye kadar? Bu bir MMO özelliğidir. AH vasıtası ile milyonlaca kişi ile öyle yada böyle bir etkileşimin oluyor. Bu senin yaptığın PVP'i etkiliyor. Onu geçtim offline oynama gibi bir olasılık yok. Bana göre bir B2P MMO. Misal bir Dungeon Siege 3, Fable 3 online Co-op multiplayerı ile bu bir değil. Buna MMO değil demek Dragon Nest gibi bilumum instanced yada lobby based MMO'ya, MMO değil demek gibi birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

şu oyun elindeki içerikle single olarak hafif bi multi desteği ile çıksaydı şu an bambaşka bi yerdeydi hem oyun hemde bioware olarak, binek/silah dlcsi olsun expansionu olsun malı götürmüştü lol, gene tek kazanan lucas oldu sanırım :p

-of düşünsene single, 8 farklı classla farklı hikayeleri oynama,
ana senaryodan bağımsız bi sürü temizlenebilecek dungeon, side quest etc, binekler,
yanına multi olarak sadece 4-5 kişilik arkadaş gurubun ile girebileceğin büyük dungeonlar falan.

gene multi bir çeşit pod racing,

birkaç ayda bir hoth boyutunda yeni gezegen dlcleri..

epik bir moneymilking şansı çıkabilirdi bioware için.

oyun tam şuanda olduğu şekilde çıksaydı eğer dragon age 2'den bile kötü bir şekilde çöpe giderdi çünkü sığ questler ile skyrim dungeonlarının yüzde 70'i gibi tıpatıpımsı ve boş mekan temizlemelerle single player rpg olmaz.

Ha adam akıllı KOTOR 3 yapsalardı, jedi evreni kurtarma kader vs. tantanasını kısıp smuggler, republic'te asker, BH vs gibi classlar ekleyip hepsine güzel bir hikaye yapsalardı, eski KOTORlardan farklı olarak biraz da open world koysalardı co-op temizlenebilen dungeonlar, multi pod racing, pazaak ile falan akardı oyun. hatta şu abuk space olayını bile direk olarak değiştirmeden bu yeni kotora koysalar inanılmaz beğenilirdi hiçbir eleştiri almazdı. ama sen swgdeki uzayı tadmış insanlara bunu sunarsan 2012'de bir mmoda sıkıntı olur.

Bu Bioware Wizards ve Lucas'a para ödememek için kendi fantazi (DA) ve scifi (ME) evrenlerini yaratmadı mı arkadaş ben anlamadım ki swtor yapma fikri nasıl çıktı ortaya?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna daha çok şey eklenebilir.Ama MMO camiasını yaratan WoW olduğuna göre ona benzer oyun yapılması çok normal. Bunun dışına çıkanlar pekte başarılı durumda değiller.
Oyunda daha 50'yi göremeden level40'ta charını satmaya çalışanlar neyin özetini yapıyor ?
SWTOR başlığı altında oyunda mevcut contenti bitiren sadece Namessar var galiba ?
Oyuna eklenmesi gereken çok şey varken bunu neye dayanarak söylüyoruz ? Gönlümüze göre / SWG kıyası / KOTOR kıyas ? WoW demeyelim hiçbir eksiği yok oyunun o açıdan! Var diyen hater kadroyu artık sallamıyor kimse.
Pazaak diyoruz hangi oyunda var böyle birşey ?
Kimileri Sandbox diyor. Yok olmaz o iş maalesef.
Burada bıkbık edipte WoW'ta iyi guildlarda addicted olarak raid yapmış kaç adam var merak ediyorum. Şu anda hardcore kadroya hitap etmiyor oyun etmeyecekte. Ben giyinip caka satacam diyenlere bu oyun uymuyor.
MMO'ların mevcut durumları ile ilgili çok fikirler/teoriler var. WoW'un çürüttüğü raiderlar var. Onlara aynısını verince yemiyor. WoW'un yarattığı mantarlar var 1-1-1-2-1-1-1 'den fazlasını yapamaz bu oyun onlara sert zaten. Casual olanlar var onlar zaten bi gelir bi gider. 10.2 milyon saykopat bağımlısı WoW oyuncusu varsa eğer neden sadece 1.2 milyonu Annual pass yapmış ?
Daha öncede yazdık bunları bıkbık edenlere ama aynı şeyi sarıyorlar hep :)
SWTOR'a en iyi 2. MMO denmesi normal.Buna sen ben değil rakamlar karar veriyor. WoW'a subs bakımından en yakın oyun SWTOR.
Voice olayına gelince:
http://www.imdb.com/title/tt1320395/fullcredits#cast
Gerçi bu linkleri boşa gösteriyoruz. Adamlar hater :) Çok link verdik ama "atmışım tutmadı" diye geri dönen olmadı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...