Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 başta öyle dandik olabilir ama terraforming ve biraz bina ile cennete dönüyor her gezegen oyunun başında bayağı stratejik derinlik kazandırıyor bence pirate çıkmasın diye zorunlu olarak bir sisteme yerleşmek falan rakiplerinin yerleşmesini istemiyorsan en dandiğinden 1 gemi koyup YAKLAŞANI VUR desen gene engelliyorsun başkalarının kolonileşmesini. AI filoyla gelip, kurulup, gitmiyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 o kadar patch sonrasi oyun nasil? forumlara felan bakiyorum millet hic olmamis diyor, ai cok kotu diyor. oynanir mi yoksa beklenir mi daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Ilk ciktigindan beri gayet oynanabilir duzeyde. Yapay zekadan da genel olarak memnunum. Ama tabii herkesin kriterleri ayni degil. Yapay zekanin insan kadar iyi oynamasini bekleyenler hicbir oyundaki yapay zekadan memnun kalmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Eksikleri tabiki var ama gayet oynatıyor defalarca.. ama tabiki moo2den eksigi cok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 endless space tam galactic civilizations 2 tarzında, kısacası uzayda geçen civ. moo gibi değil de civ alternatifi niyetine oynamak lazım. aksi halde çok yetersiz hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Tech tree nin çok abuk subuk karışık olması, (oturup wikiden açıp okuyana kadar), Gezegenlere limitsiz sayıda bina dikilebiliyor olması ve gemi tasarımının GC ve MOO serilerinden öteye gidememiş olması benim için bazı eksiler oldu. Onun dışında yapay zeka çok buglı (gemi tasarımlarında tonajın yarısını boş bırakıyor) ve çok cheat yapıyor. Oyunun random map generatoru o kadar dengesiz ki, bazı oyunlara başlar başlamaz çok dezavantajlı olabiliyorsunuz (ana sisteme iki wormhole bağlantısı, lava ve desert planet bolluğu ve strategic resource olmaması gibi). Keza tam tersi de olabiliyor. Savaşlarda savaş ekranına girmeden bi retreat seçeneğinin olmaması deli edecek cinsten. Kartlı savaş mantığınıysa çok sevdim diyemem. Biraz patchle adam olacak bir oyun gibi diğer taraftan. Arayüzü çok temiz, herşey ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=C2xSOlRV_ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 arkadaşlar, oynayan var mı? inanılmaz bir oyun bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 2-3 kişi daha bulabilirsek endless pati atalım madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 gergeyi çağırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 hadi gençler bi multi dönsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Multi oynayacak kadar iyi degilim ben, az oynadim cok. Bu exp'den sonra saglam girmeyi dusunuyorum ama haftaya finaller var. Baktigim kadariyla cok saglam oyun ama bir 30-40 saat playtime olsun bir once. Beklersen Agustos'da ceviririz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 biraz basic kacsada en oynanabiliri cıktı endless space bu son 4x4 furyasının. en azından ırkları harbidne farklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ciktigindan beri izledim yamalari, bu son paketle birlikte epey gelisti. Turunun en iyi ornegi olmus bile olabilir, bilmiyorum, daha cok oynamam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 combatı adam etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 combat baya zevkli ya bence izlemesi özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 kart çekip savaş yönetmek bayağı meh idi. :/ space empires 6 çıkarsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yeni taktikler çıkıyor herolar level atladıkça yada researchten. bence tad veriyor o oyuna direk sağ tıklayıp attack demektense değişik sonuçları olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Steamde indirim var ek paket ile 11 tl, oyun güzel ama bu savaş kısmı oyunun en zayıf tarafı. Kart sistemi yine tamam bari combatı adam gibi izletseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=mhYNUmj1oKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 2. si çıkacak diye 1. sini alıp oynamadım, bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 2. oyunda cikti bugun: http://store.steampowered.com/app/392110/ https://www.youtube.com/watch?v=SJMTXsnrGL0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 qhadi bakalım. stellaris bayklığından sonra iyi gelicektir şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yorumlar iyi gibi, ben ilkini alıp da bi türlü oynayamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar