Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme


AthleT

Öne çıkan mesajlar

di said:

Selam,

Bi mide bulantisi sorunum var. Anlatayim, yardim alayim mumkunse.

Daha once gitmedigim bir branch'a gittim, haliyle program yoktu, hemen cikaramicaklarmis, ben de cardio yapayim cikayim diye dusunup daldim aletlere.

Kosu bandi yok salonda. Kurek ve su eliptik aletlerin baya bi gelismis olanlarindan var. Boyle lastik gibi biseyle sarkiyor asagiya, haliyle hareket yonunu degistirebiliyosun diledigin gibi ve normal yuruyusten kosudan cok daha fazla yoruyor.

Neyse, oturdum bosta olan kurek makinasina. Isinmistim zaten yuruyerek gidince, 1000 metreden sonra sirtim agrimaya basladi, hafif zorlayarak 1500 metrede biraktim.

Kalktim yerimden, baktim bacaklar falan yorulmus farkinda olmadan. Neyse bisey olmaz deyip gectim o eliptik alete, basladim. Abi sadece 3 dk gecirdim aletin ustunde sadece 3. Baktim baya baya yoruldum, gecip oturayim dedim. Aletten indim gectim oturdum, inanilmaz bi mide bulantisi basladi. Arkama yaslaniyorum, nefes aliyorum derin derin, bana misin demedi. En son kalktim tuvalete gittim kusayim bari diye, o da olmadi. Bi 10 dk ha yigildim yigilicam diye cebellesip kendime geldim.

Simdi midem dolu degildi, 3'e dogru yemistim, gittigimde saat 5,5 civariydi. Hafif geniz akintisi disinda bi rahatsizligim da yoktu. Sadece hamlik vardi.

Buna gore neden olur bu, nasil engellenir acep bu ?


bu bende hemen hemen her hafta oluyor bacak calisirken. Eger duzenli olarak calismaya devam edersem geciyor. Ancak spora 3-5 gun ara versem dondugumde biraz sert calisinca yine direk kusacak gibi oluyorum. Gecen haftaya bacakla basladim 1 hafta ara vermistim. Tuvalete zor yetistim.

Baya insan yasiyor yani bunu kisacasi. Bende ilk basta mideden kaynakli bir sorun falan zannettim ilac falan kullandim isa yaramadi. vucut alisik olmadigi bir stress altina girince sanırım bu kusma tepkisini yasamak normal. Prolardanda gordum calisirken kusan.

Ara vermeden devam edip tempoya alisirsan kusma hissi azalir ileride sabret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kurekte yorulmussun iste o sicak aninda cok farketmedin muhtemelen. Oturup dinlenmeye baslasanda miden bulanirdi yine. Devam ettigin surece alisir vucudun bir ayda falan.

Berbat birsey ama ya sirf bu yuzden spora ara vermeye korkuyorum. Kusmassam gidip 2 saat uyuyorum direk ancak oyle geciyor. Ama o salondan cikip eve gidene kadar gecen zaman asiri iskenceli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende mide bulantisi hic olmadi vucut gelistirmede ya da cardioda su ana kadar. fakat boyle anlik kusma hisleri oluyor, ki normal bence. yedigin yemege ve yemekten ne kadar zaman sonra spor yaptigina bagli sanirim. hafif bisiler yesen de olabiliyor, mesela ben aksam bezelye pilav yiyip gitmistim, crunch calisirken o his bir an oldu. olunca biraz daha agirdan alarak bitiriyorum o seti geciyor.

gene de bi doktora sor istersen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dendiği gibi stress altına girince oluyor bulantı işi.Bir gün hoca plates çalışmaya davet etti bizi hiç durmadan 40-50 dk falan sürüyor (arada su içmek için duruyor 10-15 sn falan) çıktığımda bağırsaklarımla beraber kusacağımı sandım fakat bir 10 dk sonra geçti 2. katılımda çok çok az bi bulantı oldu sonra kayboldu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sokucam bu gebze'ye ya, iki haftadır eve 19.30'da gidiyorum yemekdi, dinlenmeydi 21.00 gibi anca gidiyorum. 23.00'de zaten salon kapanıyor, ucu ucuna bitiriyorum bu seferde protein tozumu içemiyorum. muzla falan idare ediyorum artık, kasları parçala parçala hal olduk, gene boktan ölçüm çıkmasa bari. şu beslenmeyi bir ayarlayamadım gitti arkadaş, şimdiye men's health'de falan çıkıyordum ayarlasam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hep sabah yaptım antrenmandan yemek yersem 2 saat geçsin yine adam gibi antrenman yapamam. Mutlaka bişi yemeden gitmem gerek. Vay be eski güzel günler. Ne güzel salonumuz açıktı antrenmana giderdik.
Şimdi nerdeyse 6 ay oldu 6 aydır mama ile beslenen kedilere döndük.
6 aydır bir salon tadilat da mı olur ya. İstanbuldan firma geldi tadilata soktu anasını satim salonu daha açılamadı. Çok yatırım yaptı herifler iyi hoş güzel de ben salona gidemedikten sonra neye yarar. Yapmışın havuzu hamamı bimmneyi banane kardeşim benim kullandığım bi halter şimdi bi de dambıl kullanırım birde duş alır giderim millet gibi spora üye olup ardından ertesi gün nike a gidip birde üyelik masrafı kadar orda masraf yapıp 1-2 hafta spora gelip sonra giden adamlardan değiliz ki.
Bıktım bu mainstream fitness salonlarından. Param olsa yapacağım 2 şey var birincisi doğal gıda için çiftlik kurmak 2. si de adam gibi primal hareketlerin yapılacağı crossfit konseptinden güzel bir salon açmak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı ve aşırı enerji kaybı güç tüketimi gibi durumlarda tansiyonunuzun dengesini kaybetmesi sonucu oluyor bu bulantı baş dönmeleri vs. bu nedenle salona gitmeden 2 saat önce özellikle agırlık çalışıyosanız karbonhidrat agırlıklı bişiler yerseniz enerji deponuz dolu gidersiniz salona. böylece bu tür sıkıntıları yaşamazsınız pek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

barnacle said:

şahane bir forearm workout arkadaşlar tavsiye ediyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=xqTnZOdDYho&feature=related


kalp krizi geçirdim ofiste


şu abla, türk kadın düşünce yapısını tümden çürütecek cinsten.

"ayy ama o kadar üst çalışırsan göğüs kalmaz.." -Busted
"omuzları sırtı ne iğrenç gözüküyo kaslı kaslı" -Busted
"kadın dediğin zarif ince olmalı, öyle daha çekici" -Busted
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...